Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co za roznica, zaloze sie, ze ta gra na pewno Ciebie nie interesuje.  :teehee:

Napisz jeszcze cos w swoim stylu - BB skonczyl sie na Dark Souls!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ma u mnie 10- więc odstawia wszystko inne.  :problem:  

Opublikowano

Co za roznica, zaloze sie, ze ta gra na pewno Ciebie nie interesuje.  :teehee:

Napisz jeszcze cos w swoim stylu - BB skonczyl sie na Dark Souls!

easye skończył się na xboksie 360 :problem:

Opublikowano

Velius dołączył do glorious multi platform master race i tyle :reggie: 

ciężko nie jest, odpuścić se 3-4 nowe gierki w dniu premiery i można kupić następną konsole i zamiast próbowania wmówić innym ze 900p albo 30fps to master race, można spędzać ten czas na granie w gierki i czerpanie z nich radosci

Opublikowano

Velius dołączył do glorious multi platform master race i tyle :reggie:

(...) granie w gierki i czerpanie z nich radosci

Ehe, z ciekawosci wchodze na PC Lab, klikam najnowsza strone w temacie GTA V i ... (daje w spoiler bo to zbyt drastyczne dla normalnych graczy)

vzmTSEg.png

Fv9GfRG.png

Ytupu0a.png

Goty czerpanie radosci :reggie:

Ale przyznam, ze na jakies 15 postow o problemach czy wydajnosci (z tego co widzialem u siebie port jest w porzadku wiec az boje sie pomyslec o frekwencje takich postow w temacie o asasynie czy mortalu) zdarzaja sie 3-4 posty gdzie ktos o grze dyskutuje, no szacuneczek, dobrze ze modzi warnow nie daja tam za tak potezny offtop jakim jest opisywanie wrazen z gry.

Opublikowano

Bansai kolejny expert co wchodzi na pclab. XD

A izi już się tam niemalże gotuje. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Temat wieśka tez dostarczy.

Nizej od blacharzy sa juz tylko ludzie, co graja w gry z komorek i wywalaja na nie gruba kase.

Opublikowano

Bo izi podświadomie wie że wybrał kulawą konsole i na sile próbuje przekonać sam siebie że jest inaczej xD

Na bank co dzien rano przed wyjściem do pracy patrzy w lustro i mówi pewnym tonem " tak to był słuszny wybór" xD

Opublikowano

ps4 jest po prostu chuyowe pod kazdym wzgledem :reggie:

Do niedawna tansza, a zarazem mocniejsza konsola, z lepszymi multiplatformami, exami, ktore nawet pomimo 71% na Metacritics nie ustepuja w zaden sposob tym z Ona, znacznie wydajniejszym systemem i 5 razy wieksza spolecznoscia xD
Ale nie można zamawiać pizzy. Mam nadzieję, ze Sony naprawi to w kolejnym fw, bo ta opcja jest najczęściej używana przez boty na ich "konsoli".
Opublikowano

Bo izi podświadomie wie że wybrał kulawą konsole i na sile próbuje przekonać sam siebie że jest inaczej xD

Na bank co dzien rano przed wyjściem do pracy patrzy w lustro i mówi pewnym tonem " tak to był słuszny wybór" xD

Kulawą konsole to wybrałeś ty i tych 4 czy 5 oblakanych z tego forum. Brak gier, a multiplatformy bez trawy w 900p i 25fps. Już gracze na świecie pokazali, gdzie mają ten bubel. Dominacja jak za czasów PS2, a w kolejnej generacji jak za czasów PSX.

Z drugiej strony muszę przyznać botom, ze mimo tych szyderstwa, graniu codziennie w twitch i oglądaniu gier w full hd poprzez youtube, oni tu nadal są i dają z siebie kpic i opluwac ku uciesze całej reszty. Taki ich fetysz, to jak z modelkami, którym araby srają na twarz. Microsoft zrobił w tej generacji z Mazzeo i całą reszta to samo, tylko oni w przeciwieństwie do modelek nie dostaja za to kasy, a przyjmują guwno rozmazane za darmo, bronią to i proszą o więcej.

Opublikowano

To, że Twój kandydat bredzisław nie wygrał wczoraj wyborów nie oznacza, że musisz się tak od razu wyładowywać na nas, taknie co?

Opublikowano

Nizej od blacharzy sa juz tylko ludzie, co graja w gry z komorek

Nom, zawsze powtarzam, że posiadacze PS4 największy rak

Grzejnika jeszcze będą z Ciebie ludzie

Opublikowano

no cóż od x360 do gówna obesranego to jak przeskoczyć z ferrari italia do fiata pandy.

Kupić szrota4 bez gier, online z 2005, społecznością z gimnazjum, casualowym kierunkiem $ony, oszukiwaniem graczy i dymaniem ich na dwa baty, wykonaniem konsoli i padów z surowców wtórnych po Jelczach i Triluxach.

sonybociarze? tfuu! gardzę tym, największy rak branży  ;/

Opublikowano

w weekend znowu dotykalem xone

Opublikowano

trenuj trenuj ficek zebys pod koniec roku sie do asymetrycznych galek przyzwyczail w forzie i tomb riderze

Opublikowano

No ale czemu pomijasz najważniejszy tytuł?

Opublikowano

masz na mysli mgs5 ogrywany na asymetrycznych galkach w 720p?

Opublikowano

Mgs skończył się na trójce, miałem na myśli inny tytuł.

Opublikowano

halo z tego co pamietam nie interere ficka

Opublikowano

potwierdzam

Opublikowano

Wiele innych gier nie miałby do sprawdzania. :kaz:

Jeszcze SO i Ori, o ile nie grał na PC.

Opublikowano

ale o czym wy w ogole dyskutujecie, nie glosowaliscie na brauna wiec xone na pewno nie kupie

Opublikowano

Ja głosowałem na Brauna, bo wierzę, że zagłosujesz wkrótce portfelem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficus jak kupisz XO to pogadamy na czacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.