Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzwonisz i co mowisz? "Kierowniku, za 300 pojdzie? No kierowniku kochany, juz wplacam pieniazki odrazu"

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

T100 ma 270 stopni obrotu więc #nikogo

Opublikowano

Dzwonisz i co mowisz? "Kierowniku, za 300 pojdzie? No kierowniku kochany, juz wplacam pieniazki odrazu"

no widzisz, nie wiesz co powiedzieć to płacisz więcej 

Opublikowano

T100 ma 270 stopni obrotu więc #nikogo

Potrzebne Ci 270 stopni w wyścigówce w ktorych układ sterowania jest tak zrobiony by koła skręciły sie na max przy obrocie 180 stopni?

No i nie zapomnijmy ze animacja jest na 180 stopni....

Opublikowano

Dokaldnie tak, do tego co by nie pisac, albo kiera + stojak za 600 zl, albo za 1700. Jeszcze mozna byloby zainwestowac, gdyby sterowniki byly wspolne, pasowala do kazdej konsoli, a tu sytuacja jak z Fanatecami na poprzedniej generacji, gdzie ludzi kupowali sprzet za 2 kafle, a z nowa generacja moga ja wyrzucic do kosza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W zeszłym tygodniu na rynku zadebiutowała jedna wielka produkcja, która bez najmniejszych przeszkód wskoczyła na pierwsze miejsce w rankingu Brytyjczyków.

Klienci kupili tytuł Project CARS w większości na PlayStation 4 (63%), następnie na Xboksa One (31%) i reszta (6%) to pudełka sprzedane na komputery osobiste.

#pcnikogo

http://www.ppe.pl/news-35703-project_cars___dobra_sprzedaz_w_wielkiej_brytanii__pierwsze_zloto_wyscigow_od_2013_roku.html

Opublikowano

Ppe? :reggie:

Ssssiiiiii  :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek - w newsach na ppe na dole zwykle podane jest źródło - zamiast linka do ppe wklejaj to źródło, to się nie będą mieli do czego przyczepić.

Opublikowano

Przyczepimy się do twojego psnid. 

Opublikowano

Przyczepimy się do twojego psnid.

Przecież i tak nie masz konsoli zeby z nim pograć.
Opublikowano

A co to ma do rzeczy? Ty masz, a i tak z nim nie pograsz, bo on nie ma konsoli. :kaz:

Ostatnio walisz teksty w ogóle nie związane z dyskusją. 

367881729.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Forza Motosport - 93% vs GT 5 - 84% & GT 6 81 % 

kolejny raz klapy zakrzywiają czasoprzestrzeń i słabsze oceny>lepsze oceny

LO najlepsze jrpg VII gen - Ni No Kuni 85% vs Lost Odyssey - 78% 

Najlepsza chińska bajka ToV - Valkyria Chronicles 86% vs ToV 79%

Gearsy najlepsze multi tpp minionej generacji - TLOU 95% vs 94/93/91%

PGR4 i FH najlepsze arcade racery VII generacji - Wipeout HD 89% vs PGR4 85% & FH 85%

Z wami to było Quantum Fuckin' Break Infiniti prawie całą ostatnią dekadę.   :cool::lapka:

Opublikowano

Potrzebne Ci 270 stopni w wyścigówce w ktorych układ sterowania jest tak zrobiony by koła skręciły sie na max przy obrocie 180 stopni?

Po pierwsze w pCARS masz animacje 900 stopni z "przeplatanka"

Po drugie w wyscigowkach trzeba krecic znacznie wiecej niz 180 (nawet w F1 masz powyzej 360).

Ale generalnie kazda kierownica, nawet z 270 stopniami jest sto razy lepsza od pada :)

Opublikowano

Az muszę sprawdzić dzis ta animacje 900 stopni, bo wczoraj tego nie widziałem.

Opublikowano

Jak nie masz kierownicy to nie zobaczysz :-P

O, powaga?

Czyli z padem nie ma a z kiera jest?

Opublikowano

ok-then.gif

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Expert xd

Opublikowano

Expert jak ty coś (pipi)niesz to czasem....

Opublikowano

Jak czasem? dzień w dzień qrva jego mać.

Opublikowano

Tytuł dożywotniego bezbeka forum ;)

Opublikowano

o to, że mój lewy but ma więcej kumacji od Ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.