Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A skąd mogłem wiedziec ze w PCARS mając kierownice jest animacja 900 stopni a grajac na padzie takowej nie ma.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wychodzi na to ze wersja Bonerska Wiedzmina bedzie miala dynamiczne skalowanie z 1080p do 900p, pewnie przez 99.99% czasu bedzie 900p, no ale zawsze to jakis krok w przod :notbad:

Opublikowano

Ja gram na 270stopniowej kierownicy i tez nie zwrocilem uwagi na ta animacje ? Moze jak wpadasz w duzy poslizg i typ zaczyna ratowac samochod, bo przy normalnych skretach maksymalnie 90 stopni robi...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wychodzi na to ze wersja Bonerska Wiedzmina bedzie miala dynamiczne skalowanie z 1080p do 900p, pewnie przez 99.99% czasu bedzie 900p, no ale zawsze to jakis krok w przod :notbad:

Technologia na miarę "next gena"  :yao:

Opublikowano

Kompletnie nie wiem co napisałeś.  :nvmnd:

Opublikowano

PC vs PS4 , PS4 vs Xbox fps :obama:

musi koniecznie trafić do CW, prawie cały czas 10fps różnicy przy tytule 1080p vs900p :obama:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-project-cars-face-off

A gdzie trawa sie zapodziała w wersji PS4? Albo góry na 2:40 tak sobie znikaja? :yao:

Opublikowano

Od dwoch lat wiadome, ze PS4 jest mocniejsze od Xbone... po ch.j w ogole te porownania dawac? Walicie sobie konia i turlacie kulki na mysl, ze macie mocniejsza konsole?

Opublikowano

1600 900 40 fps = 57600000 pikseli/s

1920 • 1080 • 50 fps = 103680000 pikseli/s

A jak napiszesz botom, że PS4 dwa razy mocniejsze od bonera, to będą się pultać :banderas:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A top-end card like the GTX 780 Ti or GTX 980 (backed by a Core i7-3770K PC and 16GB of RAM) shows a 60fps return at high settings during clear weather - though just like the console editions it drops as soon as rain effects come into play.

:dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A top-end card like the GTX 780 Ti or GTX 980 (backed by a Core i7-3770K PC and 16GB of RAM) shows a 60fps return at high settings during clear weather - though just like the console editions it drops as soon as rain effects come into play.

The higher grade particle effects, reflections and superior car models bring an obvious difference over what PS4 and Xbox One achieve. By comparison it's one of the starker contrasts next to current-gen releases

Wersja PS4 wyglada zayebiscie. Ktos kupuje konsolke za 1500zl i moze sie cieszyc taka graficzka i gameplayem to mozna naprawde pogratulować. Ciekawi mnie wersja na Wii U jak bedzie wygladac i dzialac.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

hie hie xDDDDDDDD

Opublikowano

Nie wiem czy bym chciał to i tak ogrywać na WiiU, tylko PCmaster wersja tak naprawdę mnie interesuje, choć chciałbym najbardziej żeby Polyphony digital naprawdę pokazało co PS4 potrafi

Opublikowano

pokaze, kazde gran turismo bylo topowe pod pewnymi wzgledami i wyprzedzajace epoke, nawet te kastraty z ps3 pomimo archaizmow wyprzedzaly pod niektorymi wzgledami nawet obecne racery

znajac kaza w gt7 doczekamy sie modeli samochodow i pewnych detali, ktorych na prozno bedzie szukac u innych, niestety pewnie i obok nich zobaczymy dalej auta z ps2 i dzwieki z psx

ja dalej trzymam kciuki, ze kaz oprzytomnial ogladajac cars czy forzy czy nawet glupie warunki pogodowe w driveclub

Opublikowano

taa a potem placz i bol dupy bo beda recki 85%, bo za trudna, za długa, wiedzmin zbyt seksistowski, laski za duze cycki, nie ma pedauf, nie dali tabletów, a dla nas będą to zalety które podbiły by oceny do 95%

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Pedały pewnie będą, tylko znając Geralta szybko będą umierać. :kaz:

Opublikowano

Przedmiotowe traktowanie kobiet i wulgaryzmy :fsg:

Opublikowano

taa a potem placz i bol dupy bo beda recki 85%, bo za trudna, za długa, wiedzmin zbyt seksistowski, laski za duze cycki, nie ma pedauf, nie dali tabletów, a dla nas będą to zalety które podbiły by oceny do 95%

ty chyba książek nie czytałeś co?

Opublikowano

czytam właśnie  :dog:

#takmaloczasu

Opublikowano

znajac kaza w gt7 doczekamy sie modeli samochodow i pewnych detali, ktorych na prozno bedzie szukac u innych, niestety pewnie i obok nich zobaczymy dalej auta z ps2 i dzwieki z psx

Nie.

https://www.linkedin.com/pub/mike-caviezel/1/29/871

Opublikowano

Po co, bedzie wprowadzenie.

no to, że ty książek nie czytasz to wiem xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.