Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I tak to jest z botami.

Nie masz konsoli, ale wiesz że to szrot, bo wszelkie fakty za tym przemawiają - wytkną ci, że nie masz konsoli, nie masz prawa wiedzieć.

Kupiłeś konsolę, i przekonałeś się że faktycznie szrot, więc piszesz na forum o tym - wytkną ci, że nic nie wiesz, nie znasz się, bzdury piszesz.

B jak bot. B jak beton.

EDIT: B jak ból du.py, bo prawdę napisałem ;)

Edytowane przez Mendrek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrkowi klima chyba wlasnie zamrozila resztki mozgu

Opublikowano

Kwikłem. xD

Opublikowano

Bluber, to co wyczytałeś z mojej ręki?

Chce byc z wami przy kolejnej generacji konsol

:frog:

Opublikowano
B jak bot. B jak beton.

EDIT: B jak ból du.py, bo prawdę napisałem ;)

Mendrek nie chcesz zaczynac takich porownan bo Klapy zaczynaja sie na K :dynia:

Opublikowano

K jak Karol. :kaz:

Opublikowano

Troche tak, ale ogolnie biorac pod uwage ze przez 3 miesiace w ogole nie mozna bylo Online w DC odpalic, minal prawie rok, a oni nadal maja czasami problemy , to tak zgadzam, sie ze w FH dziala lepiej. Cala dyskusja natomiast zaczela sie od ogolnego porownania Live z PSN, ktory przeciez nigdy nie dziala. Powaznie mi to zwisa, kto na jakiej konsoli gra, ale wy na tym forum osiagneliscie mistrzostwo manipulacji. Nie wiem skad u was taka propaganda, bo chyba nie wszytskim MS placi promkami, ale dla mnie pod wzgledem sieciowym te konsole sa do siebie obecnie bardzo zblizone, a problemow jest sporo zarowno po jednej jak i drugie stronie. Tymbardziej wybor konsoli przez pryzmat dzialania/niedzialania multi uwazam za mocno chybiony.

Tyle sie slyszalo o dedykach MS, ktorych nikt nigdy ne widzial...

Gramy w te same multiplatformy, rozmawiajac w takich samych 8-osobowych grupach, na tych samych serwerach - jedyna roznica ze na 1 konsoli jest plynniej i ostrzej, z konserwacja, na drugiej sam czat ma lepsza jakosc i czesto konserwacje sa niezapowiedziane, a dostep do uslug ograniczony.

Ale Xbone tez ma Destiny...

fixed

Opublikowano

Jod - sól.

Potas - ilość mg

morele suszone – 1666 mg

figi suszone – 938 mg

awokado – 600 mg

banany – 395 mg

ziemniaki – 357 mg

seler – 320 mg

kiwi – 290 mg

pomidory – 282 mg

grejpfruty – 277 mg

Witaminy z grupy B znajdziesz w fasoli, grochu, pelnoziarnistym pieczywie a także w zielonych warzywach tj. brokuły czy szpinak. Anyway badałem się jakiś czas temu pod tym kątem i nie mam praktycznie żadnych niedoborów, lepiej zadbaj o swoje zdrowie bo po twojej ręcę widać, że możesz mieć zły cholesterol w dużej ilości i grozić może ci miażdżyca.

tJbDNmO.png

Opublikowano

Troche tak, ale ogolnie biorac pod uwage ze przez 3 miesiace w ogole nie mozna bylo Online w DC odpalic, minal prawie rok, a oni nadal maja czasami problemy , to tak zgadzam, sie ze w FH dziala lepiej. Cala dyskusja natomiast zaczela sie od ogolnego porownania Live z PSN, ktory przeciez nigdy nie dziala. Powaznie mi to zwisa, kto na jakiej konsoli gra, ale wy na tym forum osiagneliscie mistrzostwo manipulacji. Nie wiem skad u was taka propaganda, bo chyba nie wszytskim MS placi promkami, ale dla mnie pod wzgledem sieciowym te konsole sa do siebie obecnie bardzo zblizone, a problemow jest sporo zarowno po jednej jak i drugie stronie. Tymbardziej wybor konsoli przez pryzmat dzialania/niedzialania multi uwazam za mocno chybiony.

Tyle sie slyszalo o dedykach MS, ktorych nikt nigdy ne widzial...

Gramy w te same multiplatformy, rozmawiajac w takich samych 8-osobowych grupach, na tych samych serwerach - jedyna roznica ze na 1 konsoli jest plynniej i ostrzej, z konserwacja, na drugiej sam czat ma lepsza jakosc i czesto konserwacje sa niezapowiedziane, a dostep do uslug ograniczony.

Ale Xbone ma gry...

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Opublikowano

bluber ma sadelko wiec z czegos tam tyje co mnie poczatkowo zdziwilo bo myslalem, ze weganin = anorektyczny szczypior

Opublikowano

Od 2011 roku schudłem 20kg także ten

Opublikowano

a to wtedy jeszcze byles miesny?

Opublikowano

wtedy mial xboxa, brak ruchu, duzo gier

teraz ps4 to 90% czasu na rowerku

Opublikowano

a to wtedy jeszcze byles miesny?

Tak. Schudłem jedząc mięso generalnie

Opublikowano

po prostu miałem grube kosci

Opublikowano

W tym temacie nie liczy się to, ile kto ma w pasie, tylko jak długiego e-penisa posiada. Ponad 40 platyn <pręży muskuły>.

Edytowane przez ping

Opublikowano

calaki i platyny to raczej synthol

synthol-gone-wrong.jpg

Opublikowano

W tym temacie nie liczy się to, ile kto ma w pasie, tylko jak długiego e-penisa posiada. Ponad 40 platyn <pręży muskuły>.

Platyna =/= calak

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Ale dalej mi nie powiedziałeś co w moich rękach widziałeś, bo przyznam Ci (w tym pięknym dniu dla Polskiego gamingu) ze masz absolutna racje poniewaz mam nadwagę i problem z cholesterolem (dokładnie trójglicerydy czy jak im tam)

A wracając do tematu.

Słyszeliście ze ppe wystawiło ocenę za grafikę 6 Wiedźminowi?

:dynia:

Opublikowano

Nie, nie słyszeliśmy. Dzięki za informację.

:reggie:

Opublikowano

gry online napisały że woda gorsza niż w half life 2 xD

Opublikowano

Dzis recenzje W3

To jak tam panowie?

93/100 MC?

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt

Nie na darmo mówią na mnie expert.

Jako ze to CW, to napisze ze PS4 ma problemy z klatkami podobno....

Ciekawe jak bedzie na konsoli z lepszym padem i usługa sieciowa..........

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

gry online napisały że woda gorsza niż w half life 2 xD

No oni dali Unity chyba 9/10. :reggie:

Nawet nie wiem czy nie ten sam typ. XD

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.