Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I tak to jest z botami.

Nie masz konsoli, ale wiesz że to szrot, bo wszelkie fakty za tym przemawiają - wytkną ci, że nie masz konsoli, nie masz prawa wiedzieć.

Kupiłeś konsolę, i przekonałeś się że faktycznie szrot, więc piszesz na forum o tym - wytkną ci, że nic nie wiesz, nie znasz się, bzdury piszesz.

B jak bot. B jak beton.

EDIT: B jak ból du.py, bo prawdę napisałem ;)

Edytowane przez Mendrek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrkowi klima chyba wlasnie zamrozila resztki mozgu

Opublikowano

Kwikłem. xD

Opublikowano

Bluber, to co wyczytałeś z mojej ręki?

Chce byc z wami przy kolejnej generacji konsol

:frog:

Opublikowano
B jak bot. B jak beton.

EDIT: B jak ból du.py, bo prawdę napisałem ;)

Mendrek nie chcesz zaczynac takich porownan bo Klapy zaczynaja sie na K :dynia:

Opublikowano

K jak Karol. :kaz:

Opublikowano

Troche tak, ale ogolnie biorac pod uwage ze przez 3 miesiace w ogole nie mozna bylo Online w DC odpalic, minal prawie rok, a oni nadal maja czasami problemy , to tak zgadzam, sie ze w FH dziala lepiej. Cala dyskusja natomiast zaczela sie od ogolnego porownania Live z PSN, ktory przeciez nigdy nie dziala. Powaznie mi to zwisa, kto na jakiej konsoli gra, ale wy na tym forum osiagneliscie mistrzostwo manipulacji. Nie wiem skad u was taka propaganda, bo chyba nie wszytskim MS placi promkami, ale dla mnie pod wzgledem sieciowym te konsole sa do siebie obecnie bardzo zblizone, a problemow jest sporo zarowno po jednej jak i drugie stronie. Tymbardziej wybor konsoli przez pryzmat dzialania/niedzialania multi uwazam za mocno chybiony.

Tyle sie slyszalo o dedykach MS, ktorych nikt nigdy ne widzial...

Gramy w te same multiplatformy, rozmawiajac w takich samych 8-osobowych grupach, na tych samych serwerach - jedyna roznica ze na 1 konsoli jest plynniej i ostrzej, z konserwacja, na drugiej sam czat ma lepsza jakosc i czesto konserwacje sa niezapowiedziane, a dostep do uslug ograniczony.

Ale Xbone tez ma Destiny...

fixed

Opublikowano

Jod - sól.

Potas - ilość mg

morele suszone – 1666 mg

figi suszone – 938 mg

awokado – 600 mg

banany – 395 mg

ziemniaki – 357 mg

seler – 320 mg

kiwi – 290 mg

pomidory – 282 mg

grejpfruty – 277 mg

Witaminy z grupy B znajdziesz w fasoli, grochu, pelnoziarnistym pieczywie a także w zielonych warzywach tj. brokuły czy szpinak. Anyway badałem się jakiś czas temu pod tym kątem i nie mam praktycznie żadnych niedoborów, lepiej zadbaj o swoje zdrowie bo po twojej ręcę widać, że możesz mieć zły cholesterol w dużej ilości i grozić może ci miażdżyca.

tJbDNmO.png

Opublikowano

Troche tak, ale ogolnie biorac pod uwage ze przez 3 miesiace w ogole nie mozna bylo Online w DC odpalic, minal prawie rok, a oni nadal maja czasami problemy , to tak zgadzam, sie ze w FH dziala lepiej. Cala dyskusja natomiast zaczela sie od ogolnego porownania Live z PSN, ktory przeciez nigdy nie dziala. Powaznie mi to zwisa, kto na jakiej konsoli gra, ale wy na tym forum osiagneliscie mistrzostwo manipulacji. Nie wiem skad u was taka propaganda, bo chyba nie wszytskim MS placi promkami, ale dla mnie pod wzgledem sieciowym te konsole sa do siebie obecnie bardzo zblizone, a problemow jest sporo zarowno po jednej jak i drugie stronie. Tymbardziej wybor konsoli przez pryzmat dzialania/niedzialania multi uwazam za mocno chybiony.

Tyle sie slyszalo o dedykach MS, ktorych nikt nigdy ne widzial...

Gramy w te same multiplatformy, rozmawiajac w takich samych 8-osobowych grupach, na tych samych serwerach - jedyna roznica ze na 1 konsoli jest plynniej i ostrzej, z konserwacja, na drugiej sam czat ma lepsza jakosc i czesto konserwacje sa niezapowiedziane, a dostep do uslug ograniczony.

Ale Xbone ma gry...

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Opublikowano

bluber ma sadelko wiec z czegos tam tyje co mnie poczatkowo zdziwilo bo myslalem, ze weganin = anorektyczny szczypior

Opublikowano

Od 2011 roku schudłem 20kg także ten

Opublikowano

a to wtedy jeszcze byles miesny?

Opublikowano

wtedy mial xboxa, brak ruchu, duzo gier

teraz ps4 to 90% czasu na rowerku

Opublikowano

a to wtedy jeszcze byles miesny?

Tak. Schudłem jedząc mięso generalnie

Opublikowano

po prostu miałem grube kosci

Opublikowano

W tym temacie nie liczy się to, ile kto ma w pasie, tylko jak długiego e-penisa posiada. Ponad 40 platyn <pręży muskuły>.

Edytowane przez ping

Opublikowano

calaki i platyny to raczej synthol

synthol-gone-wrong.jpg

Opublikowano

W tym temacie nie liczy się to, ile kto ma w pasie, tylko jak długiego e-penisa posiada. Ponad 40 platyn <pręży muskuły>.

Platyna =/= calak

Opublikowano

Obsi wyjasniałem expercikowi raz na zawsze żeby skończył już swoje pier.dololo o chodzeniu do dietetyka :shotgun:

Ale dalej mi nie powiedziałeś co w moich rękach widziałeś, bo przyznam Ci (w tym pięknym dniu dla Polskiego gamingu) ze masz absolutna racje poniewaz mam nadwagę i problem z cholesterolem (dokładnie trójglicerydy czy jak im tam)

A wracając do tematu.

Słyszeliście ze ppe wystawiło ocenę za grafikę 6 Wiedźminowi?

:dynia:

Opublikowano

Nie, nie słyszeliśmy. Dzięki za informację.

:reggie:

Opublikowano

gry online napisały że woda gorsza niż w half life 2 xD

Opublikowano

Dzis recenzje W3

To jak tam panowie?

93/100 MC?

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-witcher-3-wild-hunt

Nie na darmo mówią na mnie expert.

Jako ze to CW, to napisze ze PS4 ma problemy z klatkami podobno....

Ciekawe jak bedzie na konsoli z lepszym padem i usługa sieciowa..........

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

gry online napisały że woda gorsza niż w half life 2 xD

No oni dali Unity chyba 9/10. :reggie:

Nawet nie wiem czy nie ten sam typ. XD

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.