Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Hejtu na CDP nie ma bo nawet po dowgrade Wiesiek to top graficznie tej generacji. Redzi zawstydzili caly developerski swiat robiac taka ogromna gre i to w 1080p/900p na PS4 i XO, a nie jakies 792p i rzygi w Patrz Psach.

Na ppe jest 6 za grafike więc może nam nie kłam, taknieco?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wolalbym 900p na ps4 zamiast tego jak ta gra dziala na chwile obecna, jesli do teraz nie pokazali wersji na xone pomimo umowy z microsoftem i nikt na swiecie nie dostal kopii recenzenckiej na ten sprzet to na pewno nie ma lepiej

Przecież masz gameplay z obu konsol.
Opublikowano

Moze ppe jako jedyne dostalo wersje na Xbona? XD

@Ficus

Nie, nie wjechal. Nie ogladalem tego pod lupa ale trawa byla, wlosy Geralta ruszaly sie, a przy walce z trzema lotrzykami gra nie dropila do 12fps. Doceniam Twoje zmartwienia wersja na XO ale ja jakos sie nie martwie. Troche mnie smieszy jednak lekka obawa posiadaczy PS4 o swoja wersje, macie przeciez najpotezniejsza konsole na swiecie, GDDR 5, 1.8tflopa i te sprawy :pawel:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to Ficek zawsze panikuje, nawet jak napisałem, że jest tam grafika to on dalej swoje

czy kiedykolwiek sie pomyliłem?

prosze nie odpowiadać pytanie retoryczne

Opublikowano

Recenzji xbox one nie ma bo framerate jest stabilny na konsoli microsoftu

Ładna beka z plejstejszyn

Ps info od insajdera

twoj insajder gral w wieska3 na nowej mocnieszej revizji szrota

Opublikowano

Ps info od insajdera

Opublikowano

Mogę się założyć, że gameplay sto razy bardziej pasjonujący niż w Ziefzone.

Więc to o gameplay chodziło w tym porównaniu screenów z Wiedźmina, a nie o grafikę? Mogę się założyć, że to kolejna desperacka próba zmiany tematu po zmasakrowaniu faktami. :oh_you:

Opublikowano

Ej, ale wiesz, że majnkampf jest też na kąsolach ?

Ej, ale wiesz że to nie Minecraft? To kolejny ex na pc z oryginalnym, artystycznym designem i superior grafiką nieograniczaną konsolami. :master:

Opublikowano

Ps info od insajdera

Oby, bo nie moge sie doczekać tej sraki fanów Sony płynącej przez internet :banderas:

Opublikowano

Ps info od insajdera

Oby, bo nie moge sie doczekać tej sraki fanów Sony płynącej przez internet :banderas:

chuy zniszczenie sensu konsol stacjonarnych, wazne by byla beka z klapow - nie ma do ciebie ratunku kubson :(

Opublikowano

Xbox One Point Two + remaster Dead Rising 3 w 1080p60fps :banderas:

Opublikowano

Beka z klapów? Hahaha, to będzie mega beka z botów, którzy kolejny raz zostana wydmani wielkim murzyńskim dildo przez Knura Spencera. Chcecie gier w 1080p i z trawą? Kupujcie nowego X, a jak jesteście biedaki z hd ready i ulungi, to xone guwno rozmazane jest dla was. To będzie wydymanie nad wydymaniami. :banderas:

Opublikowano

Beka z klapów? Hahaha, to będzie mega beka z botów, którzy kolejny raz zostana wydmani wielkim murzyńskim dildo przez Knura Spencera. Chcecie gier w 1080p i z trawą? Kupujcie nowego X, a jak jesteście biedaki z hd ready i ulungi, to xone guwno rozmazane jest dla was. To będzie wydymanie nad wydymaniami. :banderas:

Obawiam się że jeżeli chodzi o grafikę, to obie konsole dostaną w niektórych miejscach kut.. (screeny z ps4)

The_Witcher_3__Wild_Hunt_20150507155231.

20150512153045.jpg

W3-8.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Czyli ja kupuje nowego Xbona, a Hum zostaje przy starej i wszystko sie zgadza.

Dodatkowo zaczynam odkladac kase na HoloLensy, Surface Pro 4 i nowa Lumie.

#KtoBogatemuZabroni

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

rowniez postanowilem ze z iphona przejde na microsoft lumie, bede miec cortane w kieszeni i xbl pod reka <3

Opublikowano

Starh, ale co tu mi wklejasz? Odpalę grę w domu, to się oceni jak to wygląda, bo chvjowe screeny to można znaleźć z każdej gry.

Opublikowano

gra bedzie wielka, muza to w ogole bedzie pewnie jeden z najlepszych ostów growych w historii ale grafa nawet jak bedzie ladna to jest to po prostu jawne s(pipi)ysynstwo jak sciemniali na poczatku

Opublikowano

Starh, ale co tu mi wklejasz? Odpalę grę w domu, to się oceni jak to wygląda, bo chvjowe screeny to można znaleźć z każdej gry.

Nie umiesz się bawić... :( 

Opublikowano

Liczę mocno na Fanka, który od(pipi)ie jakiś referat, jak bardzo Redzi nas oszukali.

Opublikowano

Obawiam się że jeżeli chodzi o grafikę, to obie konsole dostaną w niektórych miejscach kut.. (screeny z ps4)

The_Witcher_3__Wild_Hunt_20150507155231.

20150512153045.jpg

W3-8.jpg

Ten 2 i 3 są dla mnie bardzo ładne. :P

Generalnie 2>3>1

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Recenzji xbox one nie ma bo framerate jest stabilny na konsoli microsoftu i utrzymuje się na stałym poziome 12fps

Ps info od insajdera

@fixed jak już to całą prawdę piszemy ;)

Opublikowano

Więc to o gameplay chodziło w tym porównaniu screenów z Wiedźmina, a nie o grafikę? Mogę się założyć, że to kolejna desperacka próba zmiany tematu po zmasakrowaniu faktami. :oh_you:

Czy ja wklejałem screeny z grafiką? :reggie:

Opublikowano

Liczę mocno na Fanka, który od(pipi)ie jakiś referat, jak bardzo Redzi nas oszukali.

Nie ma problemu, mam nadzieje, że podoba wam sie moja krótka opinia, więc tak:

Często mówi się, iż grafika nie jest najważniejszym elementem w grach. Koniec końców większość osób i tak zwraca na nią uwagę, co niektórzy robią to najwyżej w mniejszym stopniu. Tak głośny tytuł jak Witcher 3 nie może pozwolić sobie jednak na niechlujny wygląd i dlatego też twórcy postanowili się do oprawy wizualnej przyłożyć. Już jakiś czas przed premierą zapowiadano, co nikogo raczej nie zdziwiło. Później ujawniono, że gra zadziała w rozdzielczości 1080p na PS4 i 900p na Xbox One, ale tak naprawdę różnicy gołym okiem w tym przypadku nie dostrzeżemy. Czy rzeczywiście? Różnic pomiędzy PS 4 a PC nie stwierdziłem. Fani wrestlingu, którzy nie mają do dyspozycji konsol mogą już zacierać ręce. Oficjalnie poinformowano bowiem, że WWE 2K15 trafi na kolejną platformę - PC.

W XBO rozdzielczość zdecydowanie zbyt niska przy bardziej szczegółowych tłach, brak tkanin z PhysX oraz niższej rozdzielczości cienie, do tego na siłę podbity kontrast.

Duży torbacz z rodziny kangurowatych, endemit kontynentu australijskiego, jeden z najbardziej popularnych kangurów, często mylony z kangurem szarym, łapanym dla skór i mięsa już przez Aborygenów. Przez Europejczyków widziany po raz pierwszy w 1770 r. Obok kangura rudego i szarego należy do największych współcześnie żyjących torbaczy.

Założycielem sekty amiszów był Jakub Amman, który w 1693 roku doprowadził do secesji swoich zwolenników ze wspólnoty szwajcarskich mennonitów żyjących na emigracji w Alzacji.

Podstawą nowego wyznania stały się zasady Menno Simmonsa i mennonickie wyznanie wiary z 1632. Powodem separacji od pozostałych mennonitów nie były kwestie wiary, a obyczajowości: rygorystyczne przestrzeganie zasady odrzucania ochrzczonych odstępców.

Ponadto John Mamais stwierdził, że jakość grafiki na konsolach PS4/XOne to ekwiwalent ustawień detali HIGH w wersji PC. Producenci zapewniają także, że posiadacze potężnych pecetów otrzymają dodatkowe opcje graficzne.

Okazuje się, że Polacy szykują dodatkowe opcje graficzne na tę platformę, tzw. ULTRA, które – przy odpowiednio mocnej maszynie – pozwolą na osiągnięcie niesamowicie prezentującej się oprawy wizualnej; to obecnie podobno „najwyższa półka w grach”.

I jeszcze pare screenów: This is downgraded Xbox One version of Witcher 3 captures from PS4

Witcher3-2.jpg

Witcher3-1.jpg

Opublikowano

Fanek pisz swoimi slowami bo bedzie warn za plagiat i cytat bez zrodla :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.