Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak widac od rana odbija mu sie cebulą

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pytanie do tych, którzy spotykali go w rzeczywistości. On na żywo też jest takim ponurym wyalienowanym indywidualistą w obdartych spodniach i koszuli flanelowej, czy tylko tutaj się tak kreuje?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chyba Wieśka pisała, że go zna i podobno jest taki sam w realu jak na forum chociaż wydaje się to niemożliwe

Opublikowano

@Ficuś: Jasne, masz prawo, byle byłyby one z sensem, a nie tylko "dlatego bo mogę a co mi tam!". Przykro mi się na sercu robi, jak chyba musisz zmuszać się do Sony, zamiast docenić ich starania, w niełatwym przecież dla nich okresie.

--- --- --- --- 

Z osób które mnie znają i widziały na żywo:

- Wiesława, ale to beton i kłamca, więc można sobie jego bajki między poduszkę włożyć.

- Michaelis, ale widział mnie dawno i ma mi za złe że mu warna dałem, a nie byłem "kolegą moderatorem".

- Lucek, spoko gość, ale widział mnie dawno na WDF-ie.

- kilka osób na Extreme Party 3, 4 i 5, ale to było bardzo dawno.

Jeśli ktoś jednak chce mnie poznać, wystarczy że się jakoś zgadamy i mogę wpaść np. do Cybermachiny w Katowicach. Oferty proszę składać na PM.

Opublikowano

Na roksie też masz ogłoszenie?

Opublikowano

ja nie moge, mam obiad

Opublikowano

ja nie moge, mam obiad

To co, może zaprosisz mnie? ;)

Opublikowano

zawsze mam jedno wolne nakrycie dla zbłąkanego klapa

Opublikowano

ale nie składajcie się na pizze no mendrek liczy kto ile zjadł kawałków

Opublikowano

Ja podziwiam Sony za pewnosc siebie, Ms wypuszcza jesienia Halo, samograj sprzedazowy, a Sony ripostuje to indykami z pc, zobaczymy jak im to wyjdzie.

halo5, gears of war, forza6, tomb raider, fable legends i pewnie coś jeszcze (inside/below/rare game)  :fsg:

$ony na 100% musi zapowiedzieć coś na E3 co wyjdzie na jesień, obstawiam GT7/GT7P i jakieś nowe IP/stare IP.

Opublikowano

juz sie skonczyly te czasy gdy na xboxa 90% targów pokazywane byly gry z kinecta? teraz beda uslugi telewizyjne i vod

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ja uwazam ze to E3 bedzie bardzo dobre, za duzo tajemnic.

Jestem tego samego zdania. Już M$ się chwalił, że mają najlepszy lineup w historii xboxów. Zobaczymy ile w tym prawdy :)

microsoft_e3_2015-640x361.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

dupa balonik - bankowo pokaza w koncu premierowe gameplaye z 3 duzych exow na koniec roku - tyle mi styka, wszystko ponad to w postaci nowego ip od rare czy gameplayu scalebound to juz bedzie :banderas:

Opublikowano

A w obozie Sony Downgortad 4 i zapowiedź płatnego dema GT7, które wyjdzie z 2017, rok przed właściwą premierą.

Opublikowano

nowe chrono, suikoden VI, remaster xenosagi, nowy jak&dexter, outcast2, homm3 na vite i daje dziubka w czolko nawet mendrkowi

Opublikowano

nowe chrono, suikoden VI, remaster xenosagi, nowy jak&dexter, outcast2, homm3 na vite i daje dziubka w czolko nawet mendrkowi

< Shenmue 3 jako ex na Xbąka i Sony może spadać. :lapka:
Opublikowano

RDR2 (5 lat po premierze jedynki, seems legit)  :banderas:  GT7  :banderas:  Remaster Mass Effect 1-3 :banderas: Dodatek do GTA V (2 lata po premierze, seems legit)  :banderas: Nowy RPG od Bethesdy (4 lata po premierze, seems legit)  :banderas:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Red Dead Redemption i Red Dead Revolver to dwie rózne serie.

Opublikowano

Nowy Baldurs Gate i Fallout z rzutem izometrycznym na PC Gaming Show :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.