Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I może jeszcze z GameWorks? W takim razie po premierze liczę na jakiś gameplay z frapsa.

No i co w tym takiego wyjątkowego? Też liczę na odpalenie tej gry w 1080p, 60 klatkach i ustawieniach ultra, bo i sprzęt mi na to pozwala. 

Zachowujesz się tak, jakby nikogo tutaj nie było stać na dobry komputer.

Opublikowano

mortala mam na konsoli odpalonego i gram wlasnie po sieci wiec probuj dalej

próbuję od rana się zalogować i k,urwa no nie da się

Opublikowano

mortala mam na konsoli odpalonego i gram wlasnie po sieci wiec probuj dalej

próbuję od rana się zalogować i k,urwa no nie da się

marki nie szanujesz, logowanie oczekujesz

copper - czemu cie jeszcze nie mam w znajomkach? w driveclubie zacznij od kampanii "startline" ktora zawiera wszystkie zmiany po patchach bo podstawowa jest bez deszczu i zbyt dlugo sie rozkreca

z fajnych gierek z plusa - oddworld, resogun, transistor, dust od biedy outlast, valiant hearts lub first light, te never alone nie odpalalem ale tez ponoc zjadliwe

Opublikowano

Valiant hearts i never alone juz przeszedlem na iksie wczesniej, resogun na vicie, abe na ps3. Ogralem apotheon i road not taken bo tego nie mialem na czym ograc i slabiutko :(

Nie wiem czemu, myslalem, ze nie chcesz xbota w znajomych :reggie:

Bloodborne bym kupil, ale Wiesiek za rogiem to teraz ogram pare wyscigow w DC i zobacze czy faktycznie 9+/10 :D a co do kampani to dzieki, tak zrobie

Opublikowano

z plusa Valiant Hearts, Never Alone, Abe, Infamous FL

PSN Status  https://status.playstation.com/en-us/

w nocy były problemy tak gdzieś o 1.30, ale teraz jest ok

o 1.30 przeciętny posiadacz PS4 już dawno ululany.

Opublikowano

Z Fankiem do 2 online cioralismy siedzac na imprezie, ale wiadomka, szanujacym marke awarie nie przeszkadzaja!

Opublikowano

Bylo nagrac filmik bo nie wierze.

Opublikowano

W sumie wczoraj mialem takie szczescie ze widzialem dwie reklamy ps4 i xbox one, jedna po drugiej.

PS4 - pokazuja Bloodborne, mowia ze epicka gra, "pierwsza gra ktora musisz miec" (z tego tekstu beka troche), zaraz po bloodborne urywek wiedzmina 3 i ze w to tez zagrasz na "najpotezniejszej konsoli na swiecie", duzo ciekawych momentów, akcji jak sie potwory tlucze, uników.

Xbox one - odrazu po tej reklamie leci reklama MS, pokazuja jak dziewczyny sobie tancza z kinectem, siada chlopak, gra w fife, mama go wola ze ma cos zrobic, mama siada i bawi sie kinectem w aerobik, wchodzi ojciec i trzyma KINECT RIVALS, cala rodzina napyerdala az kanapa podskakuje. Na koniec zdjecie na zielonym tle, xbox one, w tle 3 ikony gierek, rival sports, jakis max i jakies tańce.

Jak ma sie ten xbox sprzedawac z takimi reklamami? Bardziej to przypominalo Wii.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

wrocilem

STOPTANK.jpg

Bansai, wiedz, ze jesli bedziesz na jakims zlocie, to role sie odwroca i ja bede moderatorem  :daddy: 

Moderatorem twojego zycia.

Nie moge sie doczekac :kaz: 

Ide zrobie klate.

PS. jak ktos mowi, ze uprawiam slaby trolling to niech puknie sie w czolo - jeszcze nigdy wam tak dupy nie pekaly.

Nawet adminowi pekla, bo pojechalem po najwiekszym polskim swietym - geralcie :yao::banderas:

W trollingu osiagnalem wszystko :master:

Teraz czas na ogranie wiedzmina :]

Opublikowano

80710092

k.u.r.w.a

O, jeszcze 80710B36

Drugie nie wiem, ale pierwsze to błąd DNS.

Opublikowano

Drugie, to zapchane serwery jakiejś usługi/gry dla osób, które nie mają konta "Flip-Flop-Plus", takiego jak ja mam:

9f68a62ab0.jpg

Opublikowano

w końcu przeszło :fsg:

Przecież mam konto Cebula Plus, kto jak kto, ale ja nigdy nie przepuszczę dodatkowym gierkom których nigdy nie ogram na koncie.

Opublikowano

Cebula Plus to nie to samo co Flip-Flop Plus. Pierwsze może mieć każdy, nawet najgorszy bot.

Flip-Flop Plus to tajna grupa kont, którą selekcjonuje sam Ken Kutaragi na swoim laptopie w kiblu, gdzie nikt nie ma poza nim wstępu. Tam wybiera on spośród najbardziej oddanych klapów, dzięki czemu ich PSN nigdy nie pada (chyba, że Kutaragi przypadkiem nogą zahaczy o główny kabel) ;)

Opublikowano

Jak ma sie ten xbox sprzedawac z takimi reklamami? Bardziej to przypominalo Wii.

Przecież po wyściu kinecta na X360 sprzedaż X360 poszła mocno w gorę w Cebulandii. 

Opublikowano

No te hair works, to woaaaa normalnie efekt wart wydawania kilku ładnych kafli na wielgachny piecyk pod biurkiem. Trochę jak z tą trawą w Mafii 2 na Xboxie 360. Więcej o niej mówiono, niż faktycznie oglądano.

Zresztą jakkolwiek przecież i tak gra jest na downogoradzie, by zrobić pierwszeństwo konsolom - panom branży. Więc sorry, ale blaszki mocno przepłaciły za emulator konsol.

Opublikowano

Nadal ta trawa boli :obama:

Opublikowano

Granie przez tyle lat w najgorsze multiplatformy na najgorszym sprzęcie poprzedniej generacji musiało odcisnąć jakieś piętno na psychice

Opublikowano

Ja tam grałem w najlepsze multiplatformy i najlepsze exy czyli był X360 i PS3

Ta generacja wydaje sie byc na początku lepsza dla mojego portfela, mam lepsze exy i lepsze multiplatformy na jednej konsoli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No i to było dobre kombo. Ja prawie całą generację grałem na x360, a na sam koniec kupiłem ps3 właśnie dla exów. Jedyny plus tej konsoli od strony technicznej to to, że nie było z nią żadnych problemów. To samo z padem, przegrane tysiące godzin i ani śladu użytkowania, na ps4 już jeden mi się rozsypał, a prawie nie gram

Opublikowano

Jest gdzieś temat, gdzie forumowe blaszki chwalą się swoimi Tytanami i GTX'ami 980?

Opublikowano

Nie wiem Lemonka, ale może byś się pochwalił w co grasz na plejstejszyn odkrywając psnid albo się w końcu zamknij?

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.