Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I może jeszcze z GameWorks? W takim razie po premierze liczę na jakiś gameplay z frapsa.

No i co w tym takiego wyjątkowego? Też liczę na odpalenie tej gry w 1080p, 60 klatkach i ustawieniach ultra, bo i sprzęt mi na to pozwala. 

Zachowujesz się tak, jakby nikogo tutaj nie było stać na dobry komputer.

Opublikowano

mortala mam na konsoli odpalonego i gram wlasnie po sieci wiec probuj dalej

próbuję od rana się zalogować i k,urwa no nie da się

Opublikowano

mortala mam na konsoli odpalonego i gram wlasnie po sieci wiec probuj dalej

próbuję od rana się zalogować i k,urwa no nie da się

marki nie szanujesz, logowanie oczekujesz

copper - czemu cie jeszcze nie mam w znajomkach? w driveclubie zacznij od kampanii "startline" ktora zawiera wszystkie zmiany po patchach bo podstawowa jest bez deszczu i zbyt dlugo sie rozkreca

z fajnych gierek z plusa - oddworld, resogun, transistor, dust od biedy outlast, valiant hearts lub first light, te never alone nie odpalalem ale tez ponoc zjadliwe

Opublikowano

Valiant hearts i never alone juz przeszedlem na iksie wczesniej, resogun na vicie, abe na ps3. Ogralem apotheon i road not taken bo tego nie mialem na czym ograc i slabiutko :(

Nie wiem czemu, myslalem, ze nie chcesz xbota w znajomych :reggie:

Bloodborne bym kupil, ale Wiesiek za rogiem to teraz ogram pare wyscigow w DC i zobacze czy faktycznie 9+/10 :D a co do kampani to dzieki, tak zrobie

Opublikowano

z plusa Valiant Hearts, Never Alone, Abe, Infamous FL

PSN Status  https://status.playstation.com/en-us/

w nocy były problemy tak gdzieś o 1.30, ale teraz jest ok

o 1.30 przeciętny posiadacz PS4 już dawno ululany.

Opublikowano

Z Fankiem do 2 online cioralismy siedzac na imprezie, ale wiadomka, szanujacym marke awarie nie przeszkadzaja!

Opublikowano

Bylo nagrac filmik bo nie wierze.

Opublikowano

W sumie wczoraj mialem takie szczescie ze widzialem dwie reklamy ps4 i xbox one, jedna po drugiej.

PS4 - pokazuja Bloodborne, mowia ze epicka gra, "pierwsza gra ktora musisz miec" (z tego tekstu beka troche), zaraz po bloodborne urywek wiedzmina 3 i ze w to tez zagrasz na "najpotezniejszej konsoli na swiecie", duzo ciekawych momentów, akcji jak sie potwory tlucze, uników.

Xbox one - odrazu po tej reklamie leci reklama MS, pokazuja jak dziewczyny sobie tancza z kinectem, siada chlopak, gra w fife, mama go wola ze ma cos zrobic, mama siada i bawi sie kinectem w aerobik, wchodzi ojciec i trzyma KINECT RIVALS, cala rodzina napyerdala az kanapa podskakuje. Na koniec zdjecie na zielonym tle, xbox one, w tle 3 ikony gierek, rival sports, jakis max i jakies tańce.

Jak ma sie ten xbox sprzedawac z takimi reklamami? Bardziej to przypominalo Wii.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

wrocilem

STOPTANK.jpg

Bansai, wiedz, ze jesli bedziesz na jakims zlocie, to role sie odwroca i ja bede moderatorem  :daddy: 

Moderatorem twojego zycia.

Nie moge sie doczekac :kaz: 

Ide zrobie klate.

PS. jak ktos mowi, ze uprawiam slaby trolling to niech puknie sie w czolo - jeszcze nigdy wam tak dupy nie pekaly.

Nawet adminowi pekla, bo pojechalem po najwiekszym polskim swietym - geralcie :yao::banderas:

W trollingu osiagnalem wszystko :master:

Teraz czas na ogranie wiedzmina :]

Opublikowano

80710092

k.u.r.w.a

O, jeszcze 80710B36

Drugie nie wiem, ale pierwsze to błąd DNS.

Opublikowano

Drugie, to zapchane serwery jakiejś usługi/gry dla osób, które nie mają konta "Flip-Flop-Plus", takiego jak ja mam:

9f68a62ab0.jpg

Opublikowano

w końcu przeszło :fsg:

Przecież mam konto Cebula Plus, kto jak kto, ale ja nigdy nie przepuszczę dodatkowym gierkom których nigdy nie ogram na koncie.

Opublikowano

Cebula Plus to nie to samo co Flip-Flop Plus. Pierwsze może mieć każdy, nawet najgorszy bot.

Flip-Flop Plus to tajna grupa kont, którą selekcjonuje sam Ken Kutaragi na swoim laptopie w kiblu, gdzie nikt nie ma poza nim wstępu. Tam wybiera on spośród najbardziej oddanych klapów, dzięki czemu ich PSN nigdy nie pada (chyba, że Kutaragi przypadkiem nogą zahaczy o główny kabel) ;)

Opublikowano

Jak ma sie ten xbox sprzedawac z takimi reklamami? Bardziej to przypominalo Wii.

Przecież po wyściu kinecta na X360 sprzedaż X360 poszła mocno w gorę w Cebulandii. 

Opublikowano

No te hair works, to woaaaa normalnie efekt wart wydawania kilku ładnych kafli na wielgachny piecyk pod biurkiem. Trochę jak z tą trawą w Mafii 2 na Xboxie 360. Więcej o niej mówiono, niż faktycznie oglądano.

Zresztą jakkolwiek przecież i tak gra jest na downogoradzie, by zrobić pierwszeństwo konsolom - panom branży. Więc sorry, ale blaszki mocno przepłaciły za emulator konsol.

Opublikowano

Nadal ta trawa boli :obama:

Opublikowano

Granie przez tyle lat w najgorsze multiplatformy na najgorszym sprzęcie poprzedniej generacji musiało odcisnąć jakieś piętno na psychice

Opublikowano

Ja tam grałem w najlepsze multiplatformy i najlepsze exy czyli był X360 i PS3

Ta generacja wydaje sie byc na początku lepsza dla mojego portfela, mam lepsze exy i lepsze multiplatformy na jednej konsoli.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No i to było dobre kombo. Ja prawie całą generację grałem na x360, a na sam koniec kupiłem ps3 właśnie dla exów. Jedyny plus tej konsoli od strony technicznej to to, że nie było z nią żadnych problemów. To samo z padem, przegrane tysiące godzin i ani śladu użytkowania, na ps4 już jeden mi się rozsypał, a prawie nie gram

Opublikowano

Jest gdzieś temat, gdzie forumowe blaszki chwalą się swoimi Tytanami i GTX'ami 980?

Opublikowano

Nie wiem Lemonka, ale może byś się pochwalił w co grasz na plejstejszyn odkrywając psnid albo się w końcu zamknij?

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.