Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, ale tak serio 1000 sztuk gry na łana w POLSCE? To ja serio chciałbym znać dane ile ludzi ma tę konsole u nas w kraju, przecież w3 to największa premiera dla Polaków od GTA V (ta była must have dla każdego) i tylko tysiąc sztuk na cały kraj  :woot: Przecież smash na wii u czy pokemony na 3DS'a miały większy nakład niż wiedźmin xD

Bez kręcenia beki - xbox w Polsce nie istnieje.

Lista z UK, tam  One ma się bardzo dobrze. Często gadam z chłopakami, którzy sprzedają w sklepie Game i każdy gra i rekomenduje XONE. Mówię serio :)

UK to jedyny kraj w EU gdzie xbox sprzedaje się dobrze. Wystarczy poszukać cyfr z Francji, Niemiec, Polski, Hiszpanii aby przekonać się w jakiej (pipi)e jest M$ w EU (poza UK).

Tak? To rzuć jakimiś statystykami. Ile jest graczy np we Francji? Ja większość roku spędzam na Wyspach i z ręką na sercu powiem Ci, że tam konsole są tak popularne jak u nas narzekanie. Na prawdę ciężko spotkać kogoś w wieku do 40 lat, kto nie ma jakiegoś sprzętu do grania. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rayos: 60 FPS. FHD prawie w ogóle. Większość gier od Nintendo jest w 720p jak na PS3/X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1000 Wiedźminów na cały kraj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd kurwa jak skisłem xDDDDDDDDdddddddd

Opublikowano

1000 wybrańców :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Zaraz wyjdzie na to, że fanów prawdziwego gejmingu, tj. fanów Nintendo jest więcej od botów, BEKA :dynia:

Nintendo by było na propsie gdyby nie wołali 1000zł za swoje sprzęty z epoki kamienia łupanego.

Zadziwiająco często ten sprzęt osiąga 1080p/60fpsów (albo chociaż samo full hd lub 60fps) w przeciwieństwie do High Tech rocket science PlayStation 4 :reggie:

ale fakt faktem - drogo, za drogo.

o (pipi)a to szkoda, że nie wydadzą Wiedźmina 3 na WiiU. By się ograło w 1080p/60 jak człowiek.  A i forumowemu blacharzowi zamknęło by się dziób XD

Opublikowano

Tak na wiiu chodzi w 1080p/60fps chyba tylko remaster gry z gamecuba. 

Opublikowano

[Source] Rayman Legends - 1080p | 60 fps

[Source] Monster Hunter 3 Ultimate - 1080p | 60 fps *frame drops heavily, averages around 38fps*

[Source] The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - 1080p | 30 fps

[Source] New Super Mario Bros. U - 720p | 60 fps

[Source] Super Mario 3D World - 720p | 60 fps

[Source] The Wonderful 101 - 720p | 60 fps *frame rate drops heavily*

[Source] Nintendo Land - 720p | 60 fps

[Source] Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 720p | 60 fps

[Source] Sonic Lost World - 720p | 60 fps

[Source] Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - 720p | 60 fps *frame rate drops heavily*

[Source] Pikmin 3 - 720p | 30 fps

[Source] Zombi U - 720p | 30 fps

[Source] Assassin's Creed 3 - 720p | 30 fps

[Source] Batman: Arkham City Armoured Edition - 720p | 30 fps

[Source] Need for Speed Most Wanted U - 704p | 30 fps

[Source] Call of Duty: Black Ops 2 - 640p | 60 fps *frame rate drops heavily*

Mario Kart 8 - 720p | 60 fps **

[Source] Super Smash Bros. for Wii U - 1080p | 60 fps **

Bayonetta 2 - 720p | 60 fps **frame rate drops

Opublikowano

Ciekawe ile z tych Wieśków na Xbąka będzie i tak zalegać na półkach :reggie:

Opublikowano

rayos obadaj ta liste ktora wkleilem i skoncz wreszcie pier.dolic ze ten hipsterki szrot cokolwiek sensownego odpala w full hd i 60fps

Opublikowano

Nawet remake gry z gacka chodzi w 30 fpsach :teehee:

Opublikowano

Obczajam i może o ile z 1080p to poleciałem za ostro (brak mojej wiedzy, wybacz), ale widzę, że praktycznie wszystkie topowe tytuły chodzą w 60 klatkach :reggie:

Opublikowano

Przeszedłeś już DA2, że nagle Wieśkiem się interesujesz?
Opublikowano

Obczajam i może o ile z 1080p to poleciałem za ostro (brak mojej wiedzy, wybacz), ale widzę, że praktycznie wszystkie topowe tytuły chodzą w 60 klatkach :reggie:

60fps rujnuje filmowe doznania także tego :lapka:

Opublikowano

Chyba smooth 30-60fps jak Shadow Fail. :kaz:

Opublikowano

Ja dzisiaj o 22:45 wsiadam w swój samochód i jadę do MM po swoją  kopię. A Ty Mędrek? :P

Opublikowano

On wtedy będzie kończył kebaba.

Opublikowano

raczej odklejal resztki husteczki z palcow

Opublikowano

Patrząc się na krasnala z DA2.

Opublikowano

Serio jest 1000 sztuk Wiedźmina 3 na całą Polskę? :o

XD Błagam Cię. 

Ty no, wpadło mi to gdzieś w oczy tutaj, jak scrollowałem i uznałem, że to wcale nie jest takie nieprawdopodobne :P

A! Tylko na Xone, jasne! :)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

acha czyli te 3 pierwsze lepsze aukcje W3 na xbona na allegro maja juz polowe krajowego nakladu? niezle

Opublikowano

tam jeden sklep wystawia na chyba 5 aukcjach wiec ma polowe nakladu na polske wg kermita xD xD

Opublikowano

Przez dwa dni sprzedało się ponad 50 bundli z Wieśkiem i tym DL. :obama:

Już miałem klikać kup teraz, odświeżam i produkt niedostępny. Kurrrwa  :whyyy:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.