Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A majestic, earthy open-world adventure with great integrity and personality, this is the best role-playing game in years.

:banderas:

To z podsumowania recki eurogamera

Szkoda ze nie udało mi sie skończyć poprzednich części jeszcze, bo grałbym z wami, a tak jak dobrze pójdzie to na zimę ogarne W3

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Panowie, chyba sie wyjaśniło co robi Lem jak go w CW nie ma

0fd9dd8dfdb390a1c2bf4d6b90f71a8e.jpg

:dynia: 
Poczekalnia na jbzd jest pełna takich memów  :dog:

Opublikowano

Need for Speed? Nie szanuję od 2006 roku i dobrze mi z tym.

Chociaż HP z 2010 był naprawdę dobry. 

Opublikowano

A majestic, earthy open-world adventure with great integrity and personality, this is the best role-playing game in years.

:banderas:

To z podsumowania recki eurogamera

Szkoda ze nie udało mi sie skończyć poprzednich części jeszcze, bo grałbym z wami, a tak jak dobrze pójdzie to na zimę ogarne W3

Najlepszy jest 1 akapit jak zaorali UBI xD

Opublikowano

Need for Speed? Nie szanuję od 2006 roku i dobrze mi z tym.

Chociaż HP z 2010 był naprawdę dobry. 

Ostatni naprawdę dobry NFS to NFS z roku 2000 czyli Porsche Unleashed :wub:

Opublikowano

Beka z CDP. W styczniu zapowiedziec, ze sorry ale poprawki trafia do gry w paczu na premiere to trzeba miec wyje.bane na klienta. A wy ich go.wno kupujecie i jeszcze nie wstyd wam sie chwalic xD.

Opublikowano

Czyli co? Mieli zrobić niedorobione guwno jak Ubi, a po 2 miesiącach dopiero załatać patchem?

Opublikowano

Patch na majowa premiere zapowiedziany w styczniu xD. Ale wszytko ok co nie, bo przeciez naprawili :dynia:

Opublikowano

Czyli co? Mieli zrobić niedorobione guwno jak Ubi, a po 2 miesiącach dopiero załatać patchem?

Zdarzylem skonczyc to gunwno i sprzedac a oni patcha wydali. Tak,(pipi) na cienko na Ubi.

Opublikowano

Ubi nawet po 6 miesiącach nie załatało gry :E Tj załatało - (pipi)ło downgrade w patchach. 

Opublikowano

Patch na majowa premiere zapowiedziany w styczniu xD. Ale wszytko ok co nie, bo przeciez naprawili :dynia:

Weź ty sie pier.dolnij w łeb bo typowa cebula z ciebie wychodzi yebany bezbeku. 

Nie naprawią - źle. Naprawią - też kur.wa źle. 

Zwłaszcza, że naprawiają w premierę, a nie (pipi)a po kilku miechach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spokojnie sut xD

Opublikowano

Spokojnie sut xD

Dziś można ^ ^

Opublikowano

A ci po 1000zl na jakies edycje specjalne wydaja i jeszcze zaciechy, ze o cho cho jadymy o 23 do paczkomatu xD

Kupic za 1000zl niedorobiona gre, przyjsc do domu i NA PREMIERE zassac pacza, ktorego typ z cdp tak o na luzaku sobie w wywiadzie zapowiada. "Bo nie zdazymy" :frog:

Beka z konsolorzy. Lzy z du.pu sutka takie pyszne :dynia:

Opublikowano

Jaki podludź z ciebie. :lapka:

Dajesz raka większego niż Karolek. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wiedźmina mu obrazają, ojej

Opublikowano

Sutek ogarnij du.pe. Nie o to naprawe tutaj chodzi, ze lataja ale o fakt, ze chwala sie w styczniu ze patch bedzie w maju. Co to ma byc, nie o takie gry walczylem. Jak maja wydawac jakies pacze to niech gre przeloza na wrzesien, ale pewnie takie sutki ida do drugiej gimnazjum i im nie pasuje. "Dobrze ze w ogole naprawili" - no ku.rwa wielka laska ze deweloper zalatal gre, praise the red xD.

Opublikowano

Wiedźmina mu obrazają, ojej

No bo ksiazki przeczytal z lidla. Czytac wiedzmina w 2015 jeszcze gorsze niz odkryc plejstejszyn w 1999 xD.

Opublikowano

Mejm po prostu nie ogarnia, że niektórych zmian nie da się wrzucić od razu do gry gdyż trzeba przeprowadzić jeszcze testy i wysłać grę do tłoczni miesiąc przed premierą. W czasie kiedy robią testy ostatecznej wersji gry i gra ląduje w tłoczni developerzy jeszcze pracują nad patchami, które mają się pojawić na premierę. To logiczne, że mieli to z góry ustalone, a nie kur.wa z dnia na dzień.

Nie ma potrzeby przesuwania premiery na chociażby wrzesień bo i tak plan zostanie wykonany, jak odpalisz grę i tak pobierzesz patcha i tak więc o wadach nie będziesz miał pojęcia, będziesz miał obraz gry tylko i wyłącznie po patchu. 

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Rejwen jaki ból dupy, bo tatuś nie przelał pieniążków i nie zagra w Wieska w 1080p na ultra na swoich 24 calach.

:dynia:

Opublikowano

No przekładać premierę o tyle miesięcy a  gra chodzi tak chuyowo żeby bez pacza lepiej nie grać to chyba nie ma co ich bronić wiedźmini.  :reggie:

Opublikowano

@pawcio

W jaką ostatnią grę grałeś bez pobrania patcha? Tak bardzo psn zamulało, że wolałeś odpuścić?

Edytowane przez Colin

Opublikowano

zluzujcie dupy, m'kay?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.