Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ta z lewej ujdzie, z prawej to wypłochy, a buuuuu.

i tak by ci nie dały 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na PC grajo. Na XO grajo. Na PS4 grajo. A Mendrek co?

_1333827792239622.jpg

Opublikowano

witcher3_2015_05_19_00_11_44_501.png

a to wszystko na karcie

za 2600zł czyli GTX 980

:dynia:     :dynia:     :dynia:

ale to trzeba przyznać wyszło im :D

7780093-ewa-kopacz-u-tworcow-wiedzmina-6

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie uzyl wiedzminskich zmysłów jeszcze to tak jest, jak uzyje to zobaczysz jak wypieprzy w 140 fpsów raz dwa.

Opublikowano

Ta z lewej ujdzie, z prawej to wypłochy, a buuuuu.

i tak by ci nie dały

Nie był bym taki pewien .
Opublikowano

Szkoda, że nie ściął tego łba...

Opublikowano

nvidia hairworks :obama:

Tym, którzy jeszcze nie grali radze przygotować silna wole, bo gra jest niezłym bugfestem.

Macio, konsola przy wyborze innego poziomu trudności niż trudny crashuje gre, gwint działa jakos dziwne tj. zbudowany, bo czasem w ogóle nie mogę tam nic zaznaczyć. Bledy graficzne to inny temat. Mialem tez kilka sytuacji gdzie npc dosłownie sie teleportowal, bug w questach itp

Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości, to nie powinien ich mieć (piszę o wersji na PS4). Oczywiście błędy w tak ogromnej grze będą (raz wywaliło mnie z gry)

Glorious console gaming :kaz:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

xD

mam sie zdenerwowac i zaczac wklejac jak ludziom w swiecie kaszani sie wersja na pc?

Opublikowano

No ale przeciez pacz na premiere jest, moze nie zassali ;(

A moze zassali :kaz:

Opublikowano

witcher3_2015_05_19_00_11_44_501.png

a to wszystko na karcie

za 2600zł czyli GTX 980

:dynia:     :dynia:     :dynia:

xbon kermita z gpu za 300zl

zWATVwq.jpg

i54hSEv.jpg

dobra wy tu srajcie żarem ja spadam grać

Opublikowano

Pecetowcy tak bardzo wyruchani. Jak dobrze, że uciekłem w porę z tego tonącego statku. :obama:

Pc obecnie służy mi do wszystkiego tylko nie do grania. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po co iść na pclaba jak w temacie wiedźmina Maciomaniak, Czezky i Blantman (sorry jak przekręciłem nick) robia sobie PCLaba

I wiem juz ze

Włosy u Maciomaniaka sa super

Optymalizacja jest najlepsza na kompie blantmana

A GTX 970 kręci sie do 1050mhz ale mino wszystko lepiej grać bez włosów.

I jak tu nie szanować kermita i jego gpu za 300zl ktory wciąga nosem te guwna za 6tys zl

Opublikowano

60 KLATEK NA ULTRA Z NAJGESTSZA ROSLINNOSCIA :banderas: na karcie za 1350 pln :banderas: (msi zwraca za combo zakupy kase)

Przepyszny bol dupy, oj pyszniutki :D

A wy se grajcie bez roslin z dropami do 20 haha :D

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Brawo. widać wziąłeś dziś tabletki, bo bardzo sensownie napisany post Expercie. <siada na kolanach>

Dave nie wiedziałem, ze tak szybko crack się pojawił do zatokowych wersji Wieśka.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xboty to prawilne chlopaki, trzeba o nich dbac bo wygina w polsce, bardzo ciesze sie z dobrej jakosci wiedzmina na tej konsoli, do tego najbogatsza zawartosc kolekcjonerki

#teamantyblacha

Opublikowano

takie rzeczy nikogo, chyba, ze na PlayStation

Opublikowano

Nie ma co się dziwić kolegom blacharzom. Okres komunijny połączony z premierą Wieśka musiał spowodować wysyp spustów nad nowym sprzętem.

Opublikowano

To musi być dziwny dzień, że dałem dwa plusy - jeden kermitowi , a drugi sutqowi.

Tak czy owak, po raz kolejny mamy klarowny i klasyczny (wręcz rutynowy) przykład, że o priorytetach graficznych decyduje polityka, a nie zależność "cena-moc-możliwości". Niestety, pctowy beton nadal nie wyciągnie pewnie z tego wniosków, i nadal będzie żył złudzeniami że są jakimś tam "master race" bo kupili sprzęt za kilka tysięcy złotych i myślą, że dzięki temu będą mieli wersje gier miażdżące wszystkie inne...

Opublikowano

wolalbym grac na pc niz w 2015 dalej siedziec na szrotstejszyn3 po tylu latach jego posiadania

Opublikowano

Bez kitu, najwieksze wrazenie robi roslinnosci na ultra - jest tak zayebiscie gesta, ze masakra - to pierwszy taki tytul.

I jeszcze jak to sie zachowuje na wietrze, o boziu :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.