Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Metoda

Ale Terrarię to Ty szanuj! :problem:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przynajmniej nie bedziesz mial powidokow na plazmie od trawy bo caly czas jest w ruchu

Opublikowano

60 KLATEK NA ULTRA Z NAJGESTSZA ROSLINNOSCIA :banderas: na karcie za 1350 pln :banderas: (msi zwraca za combo zakupy kase)

Przepyszny bol dupy, oj pyszniutki :D

A wy se grajcie bez roslin z dropami do 20 haha :D

Za 1350zł to ja całą konsolę kupiłem :reggie:

Opublikowano

wolalbym grac na pc niz w 2015 dalej siedziec na szlachtastation3 po tylu latach jego posiadania

Każdy ma swoje gusta i priorytety. Ja nie mam po co się na siłę przesiadywać jeszcze na nową generację. Nie wiem nawet w co miałbym grać. Dla paru gier mi się nie opłaca, zwłaszcza jak jeszcze sporo świetnych gier jest do przejścia na PS3 , a mój czas jest ostatnio ograniczony. Skok graficzny nie był tak duży, bym wymiotował na widok zeszłej generacji. To już nie te czasy PSX->PS2->PS3 ...

Opublikowano

To musi być dziwny dzień, że dałem dwa plusy - jeden kermitowi , a drugi sutqowi.

Mówiłem, ze dziś nastąpi zawieszenie broni i nawet z Mendrkiem można się jednoczyć w walce z blacharstwem.

Wszyscy normalni konsolowcy grają i cieszą się z polskiej dobrej gry, która w końcu przerywa ten suchy okres w gejmingu, ale zawsze musi się pojawić jakiś Janusz z dużym portfelem i potrzebą dowartościowania swojego błędnego wyboru, a przy okazji pokazania, że 'go stać, nie to co ta biedota'. Tylko fakt, że wizualne różnice względem pecetowej, a konsolowej wersji są tak niewielkie stanowi ciekawą ironię, której nie widzą, lub nie chcą widzieć, usprawiedliwiając się jakimiś cyferkami, które do samej gry wnoszą nic, lub bardzo niewiele.

Blacha zawsze nikogo.

Opublikowano

dobry okres do premier otworzyl MKX ale skad blachy moga o tym wiedziec bo ich wersja dalej latana

Opublikowano

Bijatyki mimo wszystko to dosyć niszowy gatunek. Ja lubię sobie obejrzeć jak grają wymiatacze natomiast jak przychodzi zagrać to się tylko wkurwiam bo nie umiem w to grać. :/

Opublikowano

kolejny dzien z rzedu mi podpadasz sutek

Opublikowano

Przepraszam. :(

:s159:

Opublikowano

Koniec wyczekiwania. Pora pożegnać się z forumkiem.

:lapka:

bf2d40be00508cf103810cbdb6262030.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jeszcze 996 sztuk

Opublikowano

Milej zabawy z najgorsza wersja :)

Opublikowano

To podziękowanie w środku... :fsg:

Opublikowano

Milej zabawy z najgorsza wersja :)

Miłej zabawy ze sterownikami, błędami i crashami. :cool::lapka:

Opublikowano

Pamietaj zeby w wieska na xb1 grac minimum 5 metrow od tv.

900p :yao:

Suteq: nie uswiadczylem nic z tego :) A stery pobieraja sie same w tle :]

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

GTX970 mocno podkręcona, wszystko na uber, włączone włoski od Nvidii, rozdzielczość 1080p i płynniutko, aż przyjemnie patrzeć.

Boże jak to wygląda optymalizacja rządzi mam wszystko włączone łącznie z hair works i kurna na 970 pięknie płynniutko (lekko podkręcone)

w3l_ultra_1920h.png

w3b2_ultra_1920h.png

Więc jak blaszki, szarpane 30 fps = płynniutko czy późna godzina wam się na mózg rzuciła?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Płynniutko

Opublikowano

Potwierdzam, plynniutko.

Nie wiem o jaki las chodzi, ale ja w lesie mam 60fps (karta podkrecona, hairworks off).

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Widać że blachary przejęły forumka :/

Opublikowano

w3_kons_novigrad1_fps.png

:obama:

Opublikowano

Co się dziwić, normalni ludzie grają.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie, nie blachary - ludzie, ktorzy szanowali dawne gry za 60fps.

Teraz 60 fps jest tylko na PC...

Opublikowano

Co się dziwić, normalni ludzie grają.

Normalni ludzie siedzą w pracy

Opublikowano

A myślisz, że gdzie ja moją kopię odebrałem?

W moim przypadku to będzie najdłuższy dzień w pracy od bardzo dawna.

Dave czekam na Twoją kolejną zmianę obozu. Tym razem obstawiam Sony lub N.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No mam tak samo, dlatego trzeba spamować w CW żeby czas szybciej zleciał, a potem już tylko :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.