Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie. Trochę za wcześnie się pożegnałem. :dog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiem, że dziś Wiedźmin, ale GTA V wysłano do sklepów w 52mln sztuk, o dziwo ten wynik to zarówno pudełka jak i cyfra. 

:obama: :obama:

Opublikowano

Beka troche ze jak grasz na konsoli to nie mozesz siedziec dalej niz 2 metry od TV zeby cos przeczytac :)

Opublikowano

Nie, nie blachary - ludzie, ktorzy szanowali dawne gry za 60fps.

Teraz 60 fps jest tylko na PC...

Zapomniałem Dave że jesteś takim staruchem  :obama:

Opublikowano

w3_kons_novigrad1_fps.png

:obama:

??? wersja na xone koniecznie potrzebuje locka na 30fps bo jak widac radzi sobie calkiem zgrabnie ale framerate tam doslownie plywa co sekunde przez co wrazenie moze byc dziwne

ciekawe jak w dalszych fazach gry bo ponoc im dalej w las tym gorzej i wlasnie poczatkowe godziny tej gry to sa te najplynniejsze

ja dopiero teraz koncze GTA5 na ps4 bo na ps3 musialem przerwac w trakcie i jestem pod wrazeniem jak dopracowali ta gra w wersji na next geny - do tego wreszcie to dziala na ps4 elegancko

Opublikowano

A myślisz, że gdzie ja moją kopię odebrałem?

W moim przypadku to będzie najdłuższy dzień w pracy od bardzo dawna.

Dave czekam na Twoją kolejną zmianę obozu. Tym razem obstawiam Sony lub N.

Sie zobaczy po E3.

byc moze kupie dla exow, jesli beda jakies interesujace (m$ chwali sie najlepszymi grami w dziejach, zobaczymy. Battletoads?).

Co do nintendo to raczej wezme ich nowa konsole na premiere.

Opublikowano

Wiem, że dziś Wiedźmin, ale GTA V wysłano do sklepów w 52mln sztuk, o dziwo ten wynik to zarówno pudełka jak i cyfra.

Cyfrowe do sklepów wysyłali :oh_you:

Opublikowano

No tak, do sklepiku PS i MS. :problem:

Opublikowano

Bez kitu, najwieksze wrazenie robi roslinnosci na ultra - jest tak zayebiscie gesta, ze masakra - to pierwszy taki tytul.

I jeszcze jak to sie zachowuje na wietrze, o boziu :obama:

Roślinność na ultra nie rózni się niczym od roślinności na gpu za 300zł w xbonie. Jest tak samo gęsta i tak samo rusza się na wietrze.

expert, gdzie posty z pclab, obiecałeś!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ficuś skoki w przedziale 30-35 fpsów nawet nie odczujesz, co innego jak spada poniżej 30 klatek. 

Opublikowano

expert, gdzie posty z pclab, obiecałeś!

Może umarł z nadmiaru beki?

Opublikowano

Ficuś skoki w przedziale 30-35 fpsów nawet nie odczujesz, co innego jak spada poniżej 30 klatek. 

Srotfl, ja odczuwam spadki z 60 do 57.

Opublikowano

Ale s(pipi)y frame pacing odczujesz. Ludzie odczuwają go tak bardzo, że wersję na PS4 wskazują jako znacznie płynniejszą.

Cenzura na pieprz? lol

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Jeszcze wytłumacz co to frame pacing bo za ch.uja nie wiem co napisałeś. 

Opublikowano

idzie burza : 3

było by fajnie gdyby nie ten nieszczęsny frame pacing :/

Opublikowano

z frapsem to wiesz 

Opublikowano

Bardzo ładnie ta xbonowa wersja wygląda

Opublikowano

z frapsem to wiesz 

Prosta rzecz - stajesz i wychylasz galke w miejscu mocno obciazajacym grafe.

Kamera lata dookola wiedzmina i widzisz wszystkie skoki.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

dobra robota xbox

phil-spencer.jpeg?quality=80&strip=info

Opublikowano

ale kermit te przyciski w prawym dolnym rogu to mogłes wyłączyć chyba, że jesteś inwalidą :teehee:

Opublikowano

Kermit daj filmik w spoiler, nie kazdy moze tolerowac ten okrutny brak oculusion.

Pozdro Fanek :lapka:

Sc9BfH5.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

batphilvsuperkazo1sdt.gif

(pipi)a strona zamuliła i zamiast + kliknąłem - :sorry:

Opublikowano

idzie burza : 3

było by fajnie gdyby nie ten nieszczęsny frame pacing :/

Chyba najlepiej oddany zostal ten efekt pogodowy, nie zaczyna nagle padac i grzmic jak w innych grach, tylko powoli pojawiaja sie chmury, robi sie stopniowo coraz ciemniej, gdzies tam slyszysz grzmot a po 5-10 minutach zaczyna na(pipi)yac :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.