Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie jestes polakiem!!!!!!!!! obrazasz wiedzmina to twoje miejsce jest w myslowicach albo na emigracji

Opublikowano

Nie. Z kazda gra jest to samo. Jak male szmatki ktore nie wiedza co zrobic jak baba rozklada nogi.

30 lat na karku i w gierki dla dzieci z dropujaca grafika gra :dynia: . Masz ty godnosc czlowieka?

Opublikowano

Rozkładajcie nogi panienki  :exact:

Opublikowano

PILSUDSKI SIE W GROBIE PRZEWRACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111

Opublikowano

Skadze znowu mosci panie. Podsumowanie jeno tych bredni. Nakupowali ludzie Project Cars i nie potrafia wygrac jednegi wyscigu i jep leca uzywki az milo. xD pewnie przerosl ich fakt, ze w drugim wyscigu pierwszej sesji jest 5 okrazen co w dzisiejszych wyscigach to rzadkosc. No i cofania nie ma a to wtedy rzutuje na calosc.

Opublikowano

Skadze znowu mosci panie. Podsumowanie jeno tych bredni. Nakupowali ludzie Project Cars i nie potrafia wygrac jednegi wyscigu i jep leca uzywki az milo. xD pewnie przerosl ich fakt, ze w drugim wyscigu pierwszej sesji jest 5 okrazen co w dzisiejszych wyscigach to rzadkosc. No i cofania nie ma a to wtedy rzutuje na calosc.

moze rozwalila ich slynna "przepasc w grafice!"

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie jestes polakiem!!!!!!!!! obrazasz wiedzmina to twoje miejsce jest w myslowicach albo na emigracji

weź ty sobie łyknij coś na uspokojnie bo ci żyłką pęknie zaraz jak jeszcze jeden post w którym obrażają giereczkę przeczytasz, kur.wa kupiłes w ciemno kolecjonerke gry, której w żadną część nie grałeś a i książek nie przeczytałeś a podniecasz się i drzesz majty jakbyś miał udziały w CDP. 

Opublikowano

pisz do mnie po angielsku zielony lewaczku!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pro Tip dla Blubera: - nie ma mozliwosci wyboru symulacji calej sagi Wiedzmina. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pro Tip dla Blubera: - nie ma mozliwosci wyboru symulacji calej sagi Wiedzmina. ^^

wyje.bane mam te gierke ^^

Opublikowano

Ficek jak to jest grać w grę gdzie wiesz tylko o tym, że grasz typem o przydomku Biały Wilk?

Opublikowano

Biorąc pod uwagę brutalność to w tej części do Geralta zdecydowanie bardziej pasuje przydomek Rzeźnika z Blaviken :banderas:

Opublikowano

bulduper zaraz peknie, ten przebrzydly twor skupiajacy wszystkie negatywne cechy polskiej mentalnosci

Opublikowano

bulduper zaraz peknie, ten przebrzydly twor skupiajacy wszystkie negatywne cechy polskiej mentalnosci

tabletek nie wziąłeś czy opary wungla cie trafiły?

Opublikowano

Grał pewnie całą noc i nie odróżnia już rzeczywistości od gry.

Opublikowano

juz

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.