Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wypisałbym tak samo o xboksie ale nie jest wart mego czasu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

za głupi jesteś, a nie zasłaniasz się czasem z którym i tak nie masz co robić  :lapka:  :cool:

Opublikowano

Zawsze mnie to śmieszy. XDD

Opublikowano

Rayos jaki overpowered dzisiaj. Jak zaru.cha wieczorem, to przy pierwszym sztosie pannie wystrzela galki oczne.

Opublikowano

wystrzelić to już wystrzelił wszystkie dobre punchliny na 2015 

Opublikowano

W3 czyli najlepsza obecnie gra tej generacji chodzi znacznie płynniej na XO i nie cierpi na tak okrutne doczytywania obiektów/tekstur jak na ps4.

Szrot4 bez gier dostał najgorszą wersję  :)

a tak wojował tutaj ficek i inne klapy że będzie inaczej xD

Opublikowano

VITAm czolowego bota, kope lat, co robiles na banicji?

Opublikowano

też odliczacie dni do konferencji microsoftu na e3 po której nastąpi upadek kondominium januszowo-cebularskiego pod klaperskim zarządem powierniczym?

myślałem, że xbox jest już martwy, ale nie wiedziałem, że na e3 planują jakiś pogrzeb :/

Opublikowano

teraz to city wars wiec wklejaj zdjecia swojej wsi albo grzecznie na traktor

Opublikowano

nie

Opublikowano

Mazzeo ale moze najpierw bys nadrobil te 200 stron zanim zaczniesz sie wypowiadac.

Opublikowano

W3 czyli najlepsza obecnie gra tej generacji chodzi znacznie płynniej na XO i nie cierpi na tak okrutne doczytywania obiektów/tekstur jak na ps4.

Szrot4 bez gier dostał najgorszą wersję   :)

"Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony" z pozdrowieniami od DF.

Opublikowano

Widać, że DF przekupione bo kto by chciał grać w 20fps skoro może w 30. :niedobrze:

Opublikowano

bo normalnie ludzie w 2015 oczekuja rozdzielczosci fullhd, niestety xbox takiego czegos nie zapewnia, trzecia generacja konsoli MS i dalej produkt niezgodny z umowa

Opublikowano

Jaki ból dupy sonybotów że kolejny raz dostali najgorszą wersję gry, to już tradycja, dzieje się!  :)

Opublikowano

Szrot4 bez gier dostał najgorszą wersję   :)

"Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony" z pozdrowieniami od DF.

Już tak przestań się pałować do tego zdania, napisali też coś takiego

Wydawałoby się, że rozdzielczość natywna 1080p zapewnia konsoli Sony istotną graficzną przewagę, ale redakcja Digital Foundry zaznaczyła, że obie wersje gry są do siebie bardzo podobne - również pod względem płynności działania. Taktyka włączania V-sync jest właściwa, bo "zablokowane" 30 fps zapewnia subiektywne wrażenie większej płynności. Niestety obecnie PS4 zalicza również sporadyczne spadki framerate'u przez co teoretyczna przewaga nie wychodzi „w praniu”.

Opublikowano

przeciez przy pierwszych screenach z wieska z wersji arabskiej pare dni temu ludzie pisali na gafie ooo jaka grafa, potem się okazało że to wersja na X1 i było o ku.rwa jaki blur 900p xD

oczywistą oczywistością jest że podsunąć pod nos klapa screen z 900p i 1080p to nie zauważy nic.

Opublikowano

Jaki ból dupy sonybotów że kolejny raz dostali najgorszą wersję gry, to już tradycja, dzieje się!   :)

Xbox One działa ponad 30 FPS, wprowadzając własne problemy z synchronizacją. W walce obie platformy wyrównują się do 30 klatek na sekundę, choć dłuższe potyczki - jak ta z gryfem - pokazuje większe kłopoty przez nagromadzenie efektów przezroczystości ze znaków, takich jak Igni. Efekt końcowy jest taki sam: żadna wersja konsolowa nie oferuje wrażeń tak płynnych jak powinna, a obie skłonne są do większych spadków podczas rozgrywki.

:)

Ogólnie, zdolność Xbox One do wygenerowania większej liczby klatek jest myląca, jeśli bierzemy pod uwagę efekt końcowy podczas rozgrywki. Blokada 30 FPS jest w takich przypadkach preferowanym rozwiązaniem i mamy nadzieję, że pojawi się w aktualizacji. 

PS4 miejscami oferuje płynniejsze wrażenia. Biorąc pod uwagę wydajność i wyższą rozdzielczość 1920×1080, polecamy ostatecznie wersję na sprzęt Sony, choć wybór nie był tak jasny, jak tego oczekiwaliśmy.

Opublikowano

Anonimowe cytaty, tez tak potrafie

PC miazdzy PS4 i xbox one razem wziete

PS4 osiaga 17 FPS w Bloodborne

Xbox one nie ma gier

Rayos to grzyb

Opublikowano

to jest z tego samego DF nad którym boty tutaj fapuja tak więc ten :lapka:

Opublikowano

Poczekaj na patcha z blokadą 30fps, wtedy jeszcze bardziej wersja PS4 będzie odstawać. Zmniejszyć fps łatwo, zwiększyć już nie bardzo. :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.