Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no PC jest the best ja o tym wiem, ale wracając do tematu to ONE ma najlepszą konsolową wersję  :sir:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie no PC jest the best ja o tym wiem, ale wracając do tematu to ONE ma najlepszą konsolową wersję  :sir:

Ale tak stwierdziłeś po dwóch białych czy trzech zielonych?

Opublikowano

Ale tak stwierdziłeś po dwóch białych czy trzech zielonych?

Obstawiam trzy zielone + dwa białe

Opublikowano

Witcher 3 jest bardziej gra fabularna od BB.

Wole gry z bardziej rozwinietym watkiem fabularnym.

Nie widzialem, zeby ktokolwiek jaral sie fabula BB.

Nie widziałeś bo nie szukałeś. :> Sam początkowo żałowałem że fabuła w tych grach jest tak ascetycznie podana względem np. większości jrpg. Szczególnie po spotkaniu w Demonsach pewnego bossa, kompletnie nie pasującego do jego wizerunku, jak i lokacji w której przebywał. Od czasów pierwowzoru w sieci roi się od interpretacji graczy, dotyczących lore i fabuły, odkrywanej i składanej w całość na przestrzeni całej kampanii ze strzępków informacji (dialogi npc, opisy znajdowanych notatek i przedmiotów, wreszcie analizy endingów). Dzięki udostępnianym przez innych graczy materiałom, trybowi współpracy, oraz systemowi wiadomości zostawianych in game innym graczom nie ma po prostu drugiej tak silniej ukierunkowanej na community "serii" gier rpg. Btw BB ma świetne tło fabularne.

Opublikowano

czyli szukanie fabuly na sile i dorabianie teorii xD cale klapy dostaja tak kulawe fabularnie gierki ze musza sobie sami fabule rozkminiac :dynia:

Opublikowano

Dla mnie serie souls czy BB to dobre sieczki gdzie fabula nigdy mnie specjalnie nie interesowala bo jej sposob przedstawienia mi nie pasuje.

Opublikowano

nie dziwie sie 

Opublikowano

formuła tematu się wyczerpała, a kondominium janszuowo-cebularskie nie ma już żadnych tekstów :sir: ja na banicji zrozumiałem że fajniej spędza się czas na gierkach niż na pjerdoleniu o nich z yetim xD

Opublikowano

977.gif

PC

f306398a031c8aa55b2667eb636dda90.png

Jestem pewien, że jeśli na konsoli nie miał być miejsca na dysku to ten problem by się nie pojawił

GENIUSZ MAZZEO XD

Opublikowano

Mazzeo a za co Ty w ogole dostales tego bana? xD

Opublikowano

formuła tematu się wyczerpała, a kondominium janszuowo-cebularskie nie ma już żadnych tekstów :sir:ja na banicji zrozumiałem że fajniej spędza się czas na gierkach niż na pjerdoleniu o nich z yetim xD

I zajelo ci to jakis 10000 stron i 5 lat zycia? No co, lepiej pozno niz wcale.

Opublikowano

PS4 dostalo najtrudniejsza wersje wieska:

ja wczoraj miałem barona i to coś

najtrudniejszy poziom, gdy pojawią sie wiedzmy jest 15 fps w czasie walki, masakra jakaś, nie dało sie z nimi walczyć

5 wiedzm, 15fps i weś tu walcz

pierwszy raz tak wczoraj sie wq przy tej grze, zmieniłem na przedostatni poziom na chwile i dopiero je ubiłem

a Bansai wczoraj mówił, że na bagnach będzie jeszcze gorzej...  oby ten 1.03 poprawił te dropy

na Xboxie macie ciągle stable czy w niektórych miejscach też ostre dropy?

Opublikowano

w9zudx.gif

:obama:

Opublikowano

PS4 dostało w W3 ekskluzywnego przeciwnika do pokonania podobno, nazywa się framerate

najtrudniejszy poziom, gdy pojawią sie wiedzmy jest 15 fps w czasie walki, masakra jakaś, nie dało sie z nimi walczyć
5 wiedzm, 15fps i weś tu walcz
pierwszy raz tak wczoraj sie wq przy tej grze, zmieniłem na przedostatni poziom na chwile i dopiero je ubiłem

a Bansai wczoraj mówił, że na bagnach będzie jeszcze gorzej...  oby ten 1.03 poprawił te dropy
na Xboxie macie ciągle stable czy w niektórych miejscach też ostre dropy?

Dziś do śniadania sobie też obejrzałem porównanie PS4 vs PC z DigitalFoundry i beka ze szrota. Śmieszny drawdistance obiektów i cieni, słabe odbicia na wodzie, ilość NPC niższa niż low na PC (tak pisze DF), słabsze tekstury na postaciach i gó.wno rozmazane na ścianach z przed kilku stron CW

WrGSfFI.jpg

vu5IOF0.jpg

W nieco lepszej jakości niż na PS4 odpala to karta za 550 zł ale wiadomo. BEKA Z PC BO KONPA ZA 5 TYSIĘCY POTRZEBUJO  :dynia:

Edit: widzę, że mnie koledzy z bractwa Gabena wyprzedzili  :master:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

A-ale Yeti gadał że będzie tak samo!

Opublikowano

Ale piszemy w CW czy w temacie o W3?

Opublikowano

formuła tematu się wyczerpała, a kondominium janszuowo-cebularskie nie ma już żadnych tekstów :sir:ja na banicji zrozumiałem że fajniej spędza się czas na gierkach niż na pjerdoleniu o nich z yetim xD

I zajelo ci to jakis 10000 stron i 5 lat zycia? No co, lepiej pozno niz wcale.

teraz jeśli cw to tylko w IE w snapie grając jednocześnie na xbąku.

Opublikowano

ale gracie w to czy walicie gruche do obrazków

graniem tego nie mozna nazwac. Ogladamy jakies gify w 15 fps na ps4. 

Chyba pojde do saturna i wezme sobie ino tego wieska na pc. i7 + 780 mam ale myslalem ze na kanapie sobie dlugimi godzinami bede gral w cud miod gre. Jako ze ps4 nie jest najwidoczniej niecale 2 lata po wyjsciu w stanie odpalac gier w 30(!) fps z detalami ktore na pc nazywaja sie low(!), to ja dziekuje za takie ps4. Raymana, Mortala czy jakies inne (pipi)y mozna sobie pograc - ale widac ze gry wymagajace na tym gownie odpalac nie mozna.

Jestem fanem ps od 1997 roku - mam wszystko razem z psp i psvita. Wiec niech nikt nie biadoli o fanboystwie. W3 na ps4 to obraza i tyle.

Opublikowano

Najbardziej bola na konsolach opustoszale wsie i miasta. Zabija to wiarygodnosc swiata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.