Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to Guantanamera. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zawsze bedzie ryzy chocby nie wiem ile razy nicka zmienial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

btw mazzeo nie badz beton, sprobuj wiedzmina, ta gra jak zadna inna moze cie przekonac do tego gatunku i klimatow, no i w chwili obecnej chodzi ona lepiej na xone niz na ps4 - grzech nie sprobowac

Opublikowano

mazzeo wyobraz sobie, ze to w sumie takie gta w sredniowieczu

nie boj sie ze to fantasy, zadna skrzynka z nogami czy skaczaca galareta rodem z jrpg cie nie zaatakuje

Opublikowano

Dzisiejsze RPG nie mają nic wspólnego z tymi sprzed lat, więc można śmiało próbować. Wiedźmin jest mega - grałbym dziś całą niedzielę gdybym nie otrzymał fabrycznie nowej, spje.rdolonej konsoli PS4. Teraz muszę czekać.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Co było z Twoja "Sonką" nie tak?

Nagrzewa się za szybko i od razu wyłącza. Z reguły po kilku minutach grania. Konsolę odebrałem w piątek.

Opublikowano

ehhhh mazzeo :(

btw remaster borderlands na ps4 dostal latke 1.02 ktora oferuje betonowe 60fps i rozwiazuje problem screen tearing, wczesniej gierka czesto miala dropy do 40fps

Opublikowano

Kogo obchodzi jakaś kolekcja średnich pif pafów. :dafuq:

Opublikowano

co tu tak cicho? polecam temat awaryjności ps4, jakie konstrukcje robią nasi inżynierowie forumowi to ja nawet nie :dynia:

Opublikowano

To doszły nowe patenty zeby plejstejszon w miarę chodziło ? Nie wystarczy juz zmienić gałek, zakleić światełko i postawić konsoli na zakrętach ? xD

Opublikowano

Teraz się uciska.

Opublikowano

Teraz się grzeje, że nie da się dotknąć, ciekawe co będzie w 40 stopniowym upale. Wybuchnie? XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Za dwa lata będą robić prasowankę ;)

Ostatnio jak wkładałem płyty do Xone, to podczas ?mielenia płyty? coś w środku wpadało w wibracje i wydawało specyficzny odgłos przez jakieś 5 minut. Pomyślałem, że skoro gry odpala normalnie, to w lipcu gdy pojadę na urlop wyślę do naprawy. Jednak po 4-7 dniach samo przestało. Tak się szanuje markę, że samo się naprawia :reggie:

Opublikowano

To i ja podziękuje za tytuł bezbeka roku, jest to ważny tytuł bo mowi nam ze mimo iz kazdy z CW szydzi i podchodzi "niby" dystansem do niego to jest to zarazem najważniejszy i najpoważniejszy temat w internatach, mowi nam to ze w tym temacie nie ma trollingu, tu jest sirius biznes i to znak dla mnie, ze od dzis bedzie mniej trollingu z mojej strony a wiecej sirius biznes

Troling w CW jest dla osob inteligentnych, nie ma sensu produkować sie skoro człowiek cos troluje a wpada do tematu random i toczy bekę mimo ze nawet nie wie o co chodzi i z podtekstem do kogo/czego sie troluje.

Z tego miejsca chciałem pozdrowić Czezkiego któremu nie udało sie zdobyć bezbeka roku przez swojego bana.

Opublikowano

Sorry expert, ale żeby trollować to trzeba umieć więc skończ się tłumaczyć. :reggie:

Opublikowano

"Awaryjność PS4" - 32 strony

"Spis posiadaczy PS4" - 20 stron

"Gwarancja i awaryjność Xbox One" - 18 stron

"Spis posiadaczy Xbox One" - 9 stron

Dlaczego regularna beka (właściwie próba beki - nieudolna) jest tylko z awaryjności PS4, kiedy boner ma znacznie wyższe ratio wpisów w stosownym temacie do liczby użytkowników? :dafuq:

PS: Wybaczcie, że zaniedbałem oranie bociarni, ale praca i Wiedźmin pochłaniają aktualnie większość mojego czasu.

Opublikowano

Na uniwersytecie tyle zadajo z przyry? wow

No i fajnie, że grasz w Wiedźmina na wyimaginowanej konsoli. 

:kaz:

Opublikowano

A ty juz zebrales kieszonkowe na konsole czy dalej youtube?

Opublikowano

Przecież pisałem, że już w drodze konfidencie. 

Opublikowano

k,urwa powiem Wam, że jakby ten żydboks albo szrotstejszyn były za tyle, ile są warte (czyli jakoś 1000 zł) to bym się raczej nie zastanawiał i nawet z ciekawości wziął, ale jak mam wydać ponad 1,5k zł to od razu nachodzą mnie myśli, czy nie lepiej kupić GPU silniejszego od konsol, które dopiero nadejdą, a nie jakieś gó,wno rozmazane

Opublikowano

k,urwa powiem Wam, że jakby ten żydboks albo szrotstejszyn były za tyle, ile są warte (czyli jakoś 1000 zł) to bym się raczej nie zastanawiał i nawet z ciekawości wziął, ale jak mam wydać ponad 1,5k zł to od razu nachodzą mnie myśli, czy nie lepiej kupić GPU silniejszego od konsol, które dopiero nadejdą, a nie jakieś gó,wno rozmazane

Ps4 nowe mozna za 1250zl kupic
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.