Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

towerpink.png

Już pomijam fakt, że Dark Soulsy na konsoli ruszają się jak (pipi), jak odpaliłem na PC z detalami na full to o jezu. 60 klatek, ostre jak żyleta tekstury...

Oczywiście po wcześniejszym wgrywaniu modów, bo bez nich dark souls na PC działa jak gunwo. :P
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziwne, mi Dark Souls 2 śmiga pięknie od kopa. Bez przycięć, bez problemów. W przeciwieństwie do ciągle wieszających się konsol/proszących o update.

Opublikowano

Przecież te gierki są uważane za hardkorowe na tle wszystkich innych Uncharted, a są właśnie po prostu zwykłymi grami w których nie prowadzi się za rączkę od początku do końca. To właściwie wyjątek potwierdzający regułę.

Dokładnie, poniższy filmik nieźle ilustruje co się dzieje jak casule dla których GOTY gra to Uncharted grają w grę z NORMALNYM POZIOMEM TRUDNOŚCI.

Opublikowano

ninjagaidenblack_xboxbox.jpg

Opublikowano

I co? Ile ten Abe? 100zł na PSN? Wiesz za ile kupiłem pakiet Odyseja plus Exodus na STEMA? Za dolara właśnie. A resztę mogę wydać na dobry alkohol i cygara.

97zł na dobry alkohol i cygara? Widać, że blaszana biedota. 

Dziwne, mi Dark Souls 2 śmiga pięknie od kopa. Bez przycięć, bez problemów. W przeciwieństwie do ciągle wieszających się konsol/proszących o update.

a to nie Ty masz kompa o wartości trzech PS4?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

I co? Ile ten Abe? 100zł na PSN? Wiesz za ile kupiłem pakiet Odyseja plus Exodus na STEMA? Za dolara właśnie. A resztę mogę wydać na dobry alkohol i cygara.

97zł na dobry alkohol i cygara? Widać, że blaszana biedota. 

Przy 10 grach = 970zł. A kupuję w miesiącu więcej. Oszczędność jest oczywista.

Edytowane przez ping

Opublikowano

A widzisz gdzieś w moim poście cyferkę 2? No właśnie. Mówiłem o części pierwszej. Pomijając też fakt, że takie demon's souls na PC nie ukazało się wcale.

Opublikowano

Co z tego, że się nie ukazało? Można kupić PS3 za 300zł i nadrobić jak ktoś ma ochotę... :thumbsup:

Opublikowano

skoro już jestesmy przy oddworld to przypomnijmy sobie tą perełkę:

Oddworld_-_Stranger%27s_Wrath_Coverart.p

proszę zwrócić uwagę na żółty napis bijący królewskim złotem z paska u góry pudełka

http://store.steampowered.com/app/15750/

po pięciu latach od premiery

Opublikowano

(...) rzekłbym, że to Baroni Gamingu wyznaczają poziomy trudności dla reszty gierkowego odmętu. 

Więc siedź i spokojnie czekaj na trendy, które Tobie i Tobie podobnym wyznaczymy. Siedź i obserwuj, bo to u nas znajdziesz wizję przyszłości. 

#4theplayers

dobre, dobre...

Devi od lat ułatwiali gierki przenosząc je na konsole z Przenaświętszej Blachy na konsolki, bo "gracz konsolowy ma inne wymagania". Teraz już się tak nie tłumaczą, bo prawie wszystko wychodzi na każdą platformę i jako standard 95% gier przechodzi się sama. Napewno dzięki PC tak jest...

Opublikowano

Co z tego, że się nie ukazało? Można kupić PS3 za 300zł i nadrobić jak ktoś ma ochotę... :thumbsup:

uuuu czyli jednak aby grać w fajne gry na PC trzeba.... kupić PS3. 

co Pan zrobisz, nic Pan nie zrobisz - potrzebowałeś aż tylu stron aby to przyznać? Nie przejmuj się, każdy tak kończy, nawet Zeratul (patrz sygna)

Napewno dzięki PC tak jest...

tak. 

:teehee: 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

skoro już jestesmy przy oddworld to przypomnijmy sobie tą perełkę:

Oddworld_-_Stranger%27s_Wrath_Coverart.p

proszę zwrócić uwagę na żółty napis bijący królewskim złotem z paska u góry pudełka

http://store.steampowered.com/app/15750/

po pięciu latach od premiery

ale jest HD przynajmniej

Opublikowano

Nie trzeba. Po prostu jeśli komuś za mało (na samym STEMIE jest kilka tysięcy gier), to może sobie kupić konsolę za zaoszczędzone na cenach gier pieniądze. Ale komu by się chciało marnować czas i życie - nie dość, że pad niewygodny i łapy nienaturalnie poskręcane, to pamiętam jak kiedyś miałem konsolę. Kupiłem w sklepie Gran Turismo 5 chyba za 249zł, wracam do domu, cieszę się że zagram (bo to weekend był), a tu taki ch.uj panie Pawle, jeszcze patch 20gb trzeba pobrać i zainstalować grę (co trwa godzine) żebyś mógł zagrać. Normalnie jak by mi ktoś dał w mordę. W ten sam dzień sprzedałem PS3 i GT5, za odzyskane pieniądze dokupiłem sobie trochę RAMu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nie trzeba. Po prostu jeśli komuś za mało (na samym STEMIE jest kilka tysięcy gier), to może sobie kupić konsolę za zaoszczędzone na cenach gier pieniądze. Ale komu by się chciało marnować czas i życie - nie dość, że pad niewygodny i łapy nienaturalnie poskręcane, to pamiętam jak kiedyś miałem konsolę. Kupiłem w sklepie Gran Turismo 5 chyba za 249zł, wracam do domu, cieszę się że zagram (bo to weekend był), a tu taki ch.uj panie Pawle, jeszcze patch 20gb trzeba pobrać i zainstalować grę (co trwa godzine) żebyś mógł zagrać. Normalnie jak by mi ktoś dał w mordę. W ten sam dzień sprzedałem PS3 i GT5, za odzyskane pieniądze dokupiłem sobie trochę RAMu.

dokładnie, granie W S A D i skakanie SPACJĄ rulez. Najfajniej jest jak zmienisz skakanie na Shift i po 5 wciśnięciach wywali grę i dostaniesz komunikat, czy chcesz włączyć Klawisze Trwałe. GAMING KUR.WA

Opublikowano

To akurat pierwsza rzecz jaką się wyłącza po instalacji systemu.

A co do WSAD i spacji - nie wiem o co Ci chodzi, to bardzo wygodne rozwiązanie. I jeszcze shift pod małym palcem lewej dłoni.

Edytowane przez ping

Opublikowano

20GB na PSN w swoim czasie to było 3 dni ściągania na dobrym łączu, a w godzinę to ciągnęło update'a do konsoli.

Opublikowano

Przy 10 grach = 970zł. A kupuję w miesiącu więcej.

Tak, a potem:

11% Średni stopień ukończenia gry

http://steamcommunity.com/id/ping182

Cebulowe casualstwo, nakupować bo promocja i ukończyć jedną na 10 :turned:

Opublikowano

A co do WSAD i spacji - nie wiem o co Ci chodzi, to bardzo wygodne rozwiązanie. I jeszcze shift pod małym palcem lewej dłoni.

nie no rewelacja, podczas gdy Baron leży z padem rozwalony w salonie, pc looser race siedzi przy biurku jak za czasów komunii i zadań z matematyki i nakur.wia przed spaniem. Potem gasi lampkę na biurku i sru do łóżeczka bo rano pani pyta z historii

blacharnia już ustaliła, że to jest hardcore gaming. Granie 200h w jedną grę i wyduszanie z niej wszystkiego to każualing, przechodzenie co dziesiątej oraz liźnięcie każdej to czysty hardcore gaming. Ale najlepszy przy biurku oczywiście. A biurko przy ścianie. A ściana z tapetą w deskorolki. YOLO

Opublikowano

20GB na PSN w swoim czasie to było 3 dni ściągania na dobrym łączu, a w godzinę to ciągnęło update'a do konsoli.

Ano, pisząc godzinę miałem na myśli samą instalację, ściąganie to już całkiem kosmos...

@Observer

Rozumiem, że gry na konsole robisz na 100%? Typowy gracz konsolowy który tylko acziwmenty widzi :/.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Za dużo dobrych gier, za mało czasu. Tylko konsolowcy mają ten komfort, że gier u nich jak na lekarstwo, więc przechodzą ten sam tytuł po sześć razy w oczekiwaniu na kolejny "remaster" czy "definitive edition" z zeszłej generacji.

Opublikowano

Ping - casul z 460k gamerscore.

Opublikowano

nie no rewelacja, podczas gdy Baron leży z padem rozwalony w salonie, pc looser race siedzi przy biurku jak za czasów komunii i zadań z matematyki i nakur.wia przed spaniem. Potem gasi lampkę na biurku i sru do łóżeczka bo rano pani pyta z historii

blacharnia już ustaliła, że to jest hardcore gaming. Granie 200h w jedną grę i wyduszanie z niej wszystkiego to każualing, przechodzenie co dziesiątej oraz liźnięcie każdej to czysty hardcore gaming. Ale najlepszy przy biurku oczywiście. A biurko przy ścianie. A ściana z tapetą w deskorolki. YOLO

Zobacz sobie foty HC Roomów gdzie typo gra na PS4 siedząc przy biureczku, a na ścianie plakat z kubicą xD.

Edytowane przez ping

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czy tylko mnie irytuje ostatnie parenaście stron CW? to nie jest walka dobra ze złem czyli xboxa z plejstejszyn tylko smyranie penisem po blaszce. Proszę opuścić to zacne miejsce i wracać na cda, gol i gram pe el

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.