Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Każdy w końcu dorośnie do prawdziwej konsolowej rozrywki. Też byłem omamiony przez Spencera, ale na szczęście otrzeźwiałem. Za małolata piwo mi nie smakowało i dziwiłem się jak można to pić - do wszystkich rzeczy dojrzewa się z czasem. BONIACZ jest spoko, ale dla hamburgerów, w sumie zkonsolowany pecet. a plejka to jednak inna kultura gry.

Mi tam remastery nie przeszkadzają, ot będzie większy wybór gier, nikt nie każe mi tego kupować.

Pawle Pingu, nie idź tą drogą...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja tam spokojnie poczekam na E3. 

Ogólnie na gafie już drama http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1052627 

Komentarze  :sorcerer:

In a way, it's kinda disappointing that the system is selling so well despite generally poor first-party support

Has been sparse for 2 years. Unbelievable, by xmas 2008 "no game" PS3 got 2 entries in Resistance and Motorstorm and so many other exclusives.

The PS4 has the weakest exclusive output of all the PS consoles so far. PS3 was mocked for having no games early on but it had more output than PS4.

So presumably a lot more shitty third party exclusive content this year, it seems. 'cause screw everyone else. Yay...

It's really a shame how the last two years have turned out. I invested in the PS4 because of the amazing first-party lineup of the PS3. I feel like that hasn't paid off at all in terms of first-party support. I just don't know what happened.

Ktoś dobrze napisał na gafie, że taka Vita miała dużo lepszy start i gry w ciągu 2 lat po wyjściu, a została przez Sony zdropowana. Teraz mają ps4 przy której nie muszą nic robić, bo i tak sprzeda się jak poje....

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Andrew House na specjalnym spotkaniu z inwestorami zaznaczył, że firma do końca aktualnego roku finansowego wyda Uncharted 4: A Thief's End. W tej sytuacji możemy oczekiwać produkcji do 31 marca 2016 roku.

http://m.ppe.pl/news-36148-znamy_wstepna_date_premiery_uncharted_4__a_thief_s_end.html

Mocny początek 2016 dla PS4 !

W tej chwili końcówka 2015 zdecydowanie lepiej wygląda dla Xboxa, Sony niby ma przynajmniej 2 ukryte tytuły na E3, ale mało prawdopodobne aby wyszły jeszcze w tym roku, ciekawe czym bedą chcieli podbić sprzedaż na świeta, bo chyba nie No Man Sky?

to będzie ciekawe E3 :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Andrew House na specjalnym spotkaniu z inwestorami zaznaczył, że firma do końca aktualnego roku finansowego wyda Uncharted 4: A Thief's End. W tej sytuacji możemy oczekiwać produkcji do 31 marca 2016 roku.

http://m.ppe.pl/news-36148-znamy_wstepna_date_premiery_uncharted_4__a_thief_s_end.html

Mocny początek 2016 dla PS4 !

Co z tego, że mocny początek jak najwięcej sprzętu sprzedaję się w Q4, a tu Sony nie ma żadnego mocarnego eksa, przecież oni zostaliby zaorani pod względem sprzedaży nawet z tym U4 i trzeba mieć klapy na oczach żeby tego nie widzieć. 

Polecam poczytać komentarze w temacie na gafie  :sorcerer:

btw

Nie wiem co wy macie do tego MGS'a 2, dla mnie był całkiem spoko (4 łyka na miękko, a trójka mnie wynudziła - historia była płytka, a zarazem przewidywalna do bólu)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Określenie "nadkonsola" chyba nie ma już racji bytu.

A to coś się zmieniło w tej materii? Ktoś w ostatnim czasie wypuścił na rynek lepszą konsolę?

GwG w czerwcu:

XB1: Massive Chalice and Pool Nation FX (once again)

360: Just Cause 2 and Thief

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

A to coś się zmieniło w tej materii? Ktoś w ostatnim czasie wypuścił na rynek lepszą konsolę?

Jeżeli coś jest "nad" to w każdym aspekcie, a Sony jest "nad" konkurencją jedynie pod względem długości wpychanego w dupsko kutanga.

Opublikowano

Piszesz to na podstawie własnego doświadczenia ? biedne boty co rusz muszą wspominać o "długości wpychanego w dupsko kutanga" :frog:

Opublikowano

Jeżeli coś jest "nad" to w każdym aspekcie, a Sony jest "nad" konkurencją jedynie pod względem długości wpychanego w dupsko kutanga.

Trzeba mieć tupet, żeby taki post wysmażyć tuż po tym, jak wrzuciłem czerwcową ofertę GwG.

S9eei.gif

Opublikowano

I tak z blacharzami i ich GeForcami ani Sony ani MS nie ma najmniejszych szans, co za nadplatforma, a najlepsze i tak to ze tacy jak Ty pochylają sie niżej pytając czy tak bedzie wygodniej pisząc(podniecając sie przy tym) o jakichś włosach czy extra dodatkach dostępnych tylko na kartach nVidia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I tak z blacharzami i ich GeForcami ani Sony ani MS nie ma najmniejszych szans, co za nadplatforma, a najlepsze i tak to ze tacy jak Ty pochylają sie niżej* pytając czy tak bedzie wygodniej pisząc(podniecając sie przy tym) o jakichś włosach czy extra dodatkach dostępnych tylko na kartach nVidia.

Wiem, że napisałeś to stosując ironie, ale prawda jest właśnie taka jak ją przedstawiłeś. 

Kto się pochyla, ten się pochyla

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Trzeba mieć tupet, żeby taki post wysmażyć tuż po tym, jak wrzuciłem czerwcową ofertę GwG.

S9eei.gif

Jest słaba dla Xone, ale Sony już miało kilka takich tragicznych miesięcy dla wszystkich platform. Dalej Microsoft tego nie przebił.

Opublikowano

Trzeba mieć tupet, żeby wypowiadać się na forum wstydząc się w co się gra podludziu. 

A nie sorry, ty w nic nie grasz bo nie masz konsoli. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

exact ty dalej nie rozumiesz jak widzę.

Ja przynajmniej nie utrzymywałem ciągle, że konsole mam gdy jej nie miałem. Teraz rozumiesz? 

Opublikowano

GwG w czerwcu:

JUST CAUSE 2 CHŁOPCZE

Opublikowano

Gdyby miał to by nie chował psnid.

Gdyby miał to by nie wrzucał screenów i filmików od Jurasa tylko sam by zrobił.

:cool::lapka:

Opublikowano

Gdyby miał to by nie chował psnid.

Gdyby miał to by nie wrzucał screenów i filmików od Jurasa tylko sam by zrobił.

:cool::lapka:

Zaraz, czekaj bo nie łapie - to Lem nie jest Jurasem? 

Opublikowano

No zapewne jest(co nasuwa pytanie czemu nie ma bana za multika?), ale na gejonly jest Lem i traktuje go jak lema z psnid lem92, który jest ukryty. 

Opublikowano

Lem z gameonly to nie jest Lem z forumka ale pewnie Juras lub Iras lub inny alter - boi sie odtajnic psnid, wkleja foty innych z tamtego forum jako swoje

poza tym Lem z gameonly mial i gral na xboxie, a ten nasz to ultras klapkowy, nawet tworzyl recki gierek z x360 i sa jeszcze te filmiki dostepne na youtube i znam linka ;)

Opublikowano

GwG w czerwcu:

JUST CAUSE 2 CHŁOPCZE

Było w plusie kilka lat temu.

Opublikowano

Lem, to moze podasz psnid?

Gorzej niz u blubera chyba nie moze byc.

Opublikowano

ps3 tez juz porzucone, a robactwo wierzyli sony ze wsparcie bedzie 10 lat xD

no tak bo przecież Guilty Gear, Talesy, Persona czy Star Ocean są pisane domyślnie na ps4.  :pawel:  :pawel:  :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.