Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli dla Ciebie dokupowanie drugiego pada zeby pograc wiecej niz 5 godzin, codziennie sciaganie patchy bo developer wydal gre byle jak, ciagla walka z optymalizacja bo wszyscy leca w wała, cięcie gier na DLC pochowane na płytach, wymagana płatnosc za granie online, horrendalne ceny gier to nie jest updatek gamingu "jaki znamy", to ja nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz Exact.

Wy sie za to składacie od paru lat na gre która wyjsć nie moze :dynia:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale można chociaż w nią grać i aktywnie uczestniczyć w produkcji, nie to co The Last Guardian :reggie:

Opublikowano

I co ja mam teraz myśleć o PS4 po przeczytaniu tych trzech poprzednich stron?

Zwłaszcza, że zapłaciłem za zestaw gracza 1849 zł i dostałem zyebane PS4:facepalmz:

Tak mi podziękowało Sony za 17 lat grania na konsolach z logiem PS. Dziękuję Wam za to.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

this-is-for-the-players.jpg

Opublikowano

Sprzedaj lub zostaw - bądź świadomym konsumentem.

Fixed

Opublikowano

Szczerze to w tej chwili zaczynam poważnie rozważać zakup Xbox One. I niech nikt mi tutaj nie gada, że jestem botem bo mam ku temu powód. Specjalnie dla Wiedźmina kupiłem PS4 i dostałem po prostu wadliwy towar. Teraz muszę liczyć na dobre intencje producenta. Niech to szybko ogarną.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nemesis, ty wierzysz powaznie w to co pisza boty?

W3 jest tak samo skopany na X1 jak i PS4, wersja na X1 miała przez chwile odblokowany framerate przez co było wrazenie ze chodzi płynniej, owszem chodziła , ale klatki lecą na łeb tak samo często jak na PS4 przez co wrazenie spadku fpsow było większe niz na PS4 ktore miało zablokowane klatki w liczbie 30.

Mimo to wersja na PS4 jest ta lepsza według ludzi ktorzy zajmują sie testowaniem gier.

Opublikowano

bo gdyby ludzie co testuja gry napisali by ze wiedzmin 3 chodzi lepiej na konsoli MS to by powstala (pipi)burza 20 milionow "graczy" xD

a co do Nemesisa to smialo atakuj xboxa tylko szkoda ze dales sie zrobic w chu,ja ludzia z mm ;/ bo powinni oddac ci kase lub nowa konsole od reki...

Opublikowano

Zwłaszcza, że zapłaciłem za zestaw gracza 1849 zł i dostałem zyebane PS4:facepalmz:

A co mamy myśleć o kolesiu, któremu sprzedali niedziałający sprzęt i zamiast domagać się wymiany, przystał na naprawę gwarancyjną? Kupson wyjątkowo dobrze ci radzi - śmiało, atakuj xboxa. Doświadczenie w wypinaniu się już masz :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lemonka nie ma litosci dla tych ktorzy zwatpili w playstation :obama:

Opublikowano

najlepsze jest to, ze on kiedys argumentowal, ze nie odblokuje dostepnosci psn id bo dba o prywatnosc, a (pipi)a wystarczy wpisac dwa wyrazy w google by w 5 sekund znalezc jego (tzn tego Lema z gameonly) filmiki jak pisal pseudo recenzje na gameonly na youtube gdzie jest podpisany z imienia i nazwiska xD

Opublikowano

A co mamy myśleć o kolesiu, któremu sprzedali niedziałający sprzęt i zamiast domagać się wymiany, przystał na naprawę gwarancyjną? Kupson wyjątkowo dobrze ci radzi - śmiało, atakuj xboxa. Doświadczenie w wypinaniu się już masz :yao:

no ale chyba kazdy wie ze to sony ruche graczy bardziej niz ms, serio ty i tobie podobni doswiadczacie syndromu sztokholmskiego xD

Opublikowano

gorsza konsola w tej samej cenie, wprowadzenie always online, drm itp gdyby nie sony, gorsze gry w abonamencie

Opublikowano

POOL NATION FX - 23.33%

TRZECI

MIESIĄC

Z RZĘDU

W GWG!

EXY - DO PAŹDZIERNIKA BRAK!

XBOX LIVE - LEŻY PRAWIE CODZIENNIE:

4536673a0bc7a658b40f6c8e0719e9ea.png

SYNDROM SZTOKHOLMSKI - BOTY NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM.

Opublikowano

Szczerze?

Jedni i drudzy siebie warci...

Opublikowano

Jaki bulwers. xd

Odblokuj psn id. Nie badz (nene).ka. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gorsza konsola w tej samej cenie, wprowadzenie always online, drm itp gdyby nie sony, gorsze gry w abonamencie

natomiast gdyby nie sony nie bylo by remasterow hd, online passow i "graczy" ktorzy patrza tylko na cyferki 

a z tym always online to beka straszna, bo kazdy jest podpiety do neta 24/h, ale z drugiej strony gdyby Microsoft odstawial taka sama lipe z usluga sieciowa jak Sony to rowniez mialbym obawy o always online xD

Opublikowano

W patrzeniu na cyferki xboty lubowały się całą zeszłą generację, online passy wprowadziło EA, a remastery (SD, bo Wii to szrot) pierwsze robiło Nintendo. Może następnym razem spróbujesz napisać coś, co nie będzie kompletnym kłamstwem?

Opublikowano

To ja zaczne.

Jestes glupi.

:)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jezeli dla Ciebie dokupowanie drugiego pada zeby pograc wiecej niz 5 godzin, codziennie sciaganie patchy bo developer wydal gre byle jak, ciagla walka z optymalizacja bo wszyscy leca w wała, cięcie gier na DLC pochowane na płytach, wymagana płatnosc za granie online, horrendalne ceny gier to nie jest updatek gamingu "jaki znamy", to ja nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz Exact.

Ależ PC jest w tej samej sytuacji. Kupiłeś gierkę, grasz - stwierdzasz, że to (pipi), chcesz sprzedać i ch.uj nie możesz. :reggie:

Patche, źle działające, wymagające zbyt wiele, w stosunku do tego, co oferują gry też są. PC nie jest wcale lepszym wyborem.

Opublikowano

Nie mialem problemu ze sprzedaza kont w gierkach, w wiekszosci przypadkow wyciagalem wieksza kase niz za to zaplacilem. :reggie:

Nie twierdze ze PC jest bez wad, ale w stosunku do tego co prezentuje soba obecna generacja to konsole nie maja tu czego szukac. To juz nie te konsole co kiedys (poza kochanym Nintendo).

P.S. Serio? Kupujesz gre za 2-3 euro i chcesz odsprzedac zeby odzyskac kilka euro centów? dat logic :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W grudniu 2016 kupisz na Steam za 9.99 euro w promocji.

Napisales ze kupuje gierke, stwierdzam ze to (pipi) i chce sprzedac. Przy grach za wiecej niz 10 euro nie kupuje nie sprawdzajac czy mi podejdzie, co innego za gierki z wyprzedazy za drobne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.