Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli dla Ciebie dokupowanie drugiego pada zeby pograc wiecej niz 5 godzin, codziennie sciaganie patchy bo developer wydal gre byle jak, ciagla walka z optymalizacja bo wszyscy leca w wała, cięcie gier na DLC pochowane na płytach, wymagana płatnosc za granie online, horrendalne ceny gier to nie jest updatek gamingu "jaki znamy", to ja nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz Exact.

Wy sie za to składacie od paru lat na gre która wyjsć nie moze :dynia:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale można chociaż w nią grać i aktywnie uczestniczyć w produkcji, nie to co The Last Guardian :reggie:

Opublikowano

I co ja mam teraz myśleć o PS4 po przeczytaniu tych trzech poprzednich stron?

Zwłaszcza, że zapłaciłem za zestaw gracza 1849 zł i dostałem zyebane PS4:facepalmz:

Tak mi podziękowało Sony za 17 lat grania na konsolach z logiem PS. Dziękuję Wam za to.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

this-is-for-the-players.jpg

Opublikowano

Sprzedaj lub zostaw - bądź świadomym konsumentem.

Fixed

Opublikowano

Szczerze to w tej chwili zaczynam poważnie rozważać zakup Xbox One. I niech nikt mi tutaj nie gada, że jestem botem bo mam ku temu powód. Specjalnie dla Wiedźmina kupiłem PS4 i dostałem po prostu wadliwy towar. Teraz muszę liczyć na dobre intencje producenta. Niech to szybko ogarną.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nemesis, ty wierzysz powaznie w to co pisza boty?

W3 jest tak samo skopany na X1 jak i PS4, wersja na X1 miała przez chwile odblokowany framerate przez co było wrazenie ze chodzi płynniej, owszem chodziła , ale klatki lecą na łeb tak samo często jak na PS4 przez co wrazenie spadku fpsow było większe niz na PS4 ktore miało zablokowane klatki w liczbie 30.

Mimo to wersja na PS4 jest ta lepsza według ludzi ktorzy zajmują sie testowaniem gier.

Opublikowano

bo gdyby ludzie co testuja gry napisali by ze wiedzmin 3 chodzi lepiej na konsoli MS to by powstala (pipi)burza 20 milionow "graczy" xD

a co do Nemesisa to smialo atakuj xboxa tylko szkoda ze dales sie zrobic w chu,ja ludzia z mm ;/ bo powinni oddac ci kase lub nowa konsole od reki...

Opublikowano

Zwłaszcza, że zapłaciłem za zestaw gracza 1849 zł i dostałem zyebane PS4:facepalmz:

A co mamy myśleć o kolesiu, któremu sprzedali niedziałający sprzęt i zamiast domagać się wymiany, przystał na naprawę gwarancyjną? Kupson wyjątkowo dobrze ci radzi - śmiało, atakuj xboxa. Doświadczenie w wypinaniu się już masz :yao:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lemonka nie ma litosci dla tych ktorzy zwatpili w playstation :obama:

Opublikowano

najlepsze jest to, ze on kiedys argumentowal, ze nie odblokuje dostepnosci psn id bo dba o prywatnosc, a (pipi)a wystarczy wpisac dwa wyrazy w google by w 5 sekund znalezc jego (tzn tego Lema z gameonly) filmiki jak pisal pseudo recenzje na gameonly na youtube gdzie jest podpisany z imienia i nazwiska xD

Opublikowano

A co mamy myśleć o kolesiu, któremu sprzedali niedziałający sprzęt i zamiast domagać się wymiany, przystał na naprawę gwarancyjną? Kupson wyjątkowo dobrze ci radzi - śmiało, atakuj xboxa. Doświadczenie w wypinaniu się już masz :yao:

no ale chyba kazdy wie ze to sony ruche graczy bardziej niz ms, serio ty i tobie podobni doswiadczacie syndromu sztokholmskiego xD

Opublikowano

gorsza konsola w tej samej cenie, wprowadzenie always online, drm itp gdyby nie sony, gorsze gry w abonamencie

Opublikowano

POOL NATION FX - 23.33%

TRZECI

MIESIĄC

Z RZĘDU

W GWG!

EXY - DO PAŹDZIERNIKA BRAK!

XBOX LIVE - LEŻY PRAWIE CODZIENNIE:

4536673a0bc7a658b40f6c8e0719e9ea.png

SYNDROM SZTOKHOLMSKI - BOTY NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM.

Opublikowano

Szczerze?

Jedni i drudzy siebie warci...

Opublikowano

Jaki bulwers. xd

Odblokuj psn id. Nie badz (nene).ka. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gorsza konsola w tej samej cenie, wprowadzenie always online, drm itp gdyby nie sony, gorsze gry w abonamencie

natomiast gdyby nie sony nie bylo by remasterow hd, online passow i "graczy" ktorzy patrza tylko na cyferki 

a z tym always online to beka straszna, bo kazdy jest podpiety do neta 24/h, ale z drugiej strony gdyby Microsoft odstawial taka sama lipe z usluga sieciowa jak Sony to rowniez mialbym obawy o always online xD

Opublikowano

W patrzeniu na cyferki xboty lubowały się całą zeszłą generację, online passy wprowadziło EA, a remastery (SD, bo Wii to szrot) pierwsze robiło Nintendo. Może następnym razem spróbujesz napisać coś, co nie będzie kompletnym kłamstwem?

Opublikowano

To ja zaczne.

Jestes glupi.

:)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jezeli dla Ciebie dokupowanie drugiego pada zeby pograc wiecej niz 5 godzin, codziennie sciaganie patchy bo developer wydal gre byle jak, ciagla walka z optymalizacja bo wszyscy leca w wała, cięcie gier na DLC pochowane na płytach, wymagana płatnosc za granie online, horrendalne ceny gier to nie jest updatek gamingu "jaki znamy", to ja nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz Exact.

Ależ PC jest w tej samej sytuacji. Kupiłeś gierkę, grasz - stwierdzasz, że to (pipi), chcesz sprzedać i ch.uj nie możesz. :reggie:

Patche, źle działające, wymagające zbyt wiele, w stosunku do tego, co oferują gry też są. PC nie jest wcale lepszym wyborem.

Opublikowano

Nie mialem problemu ze sprzedaza kont w gierkach, w wiekszosci przypadkow wyciagalem wieksza kase niz za to zaplacilem. :reggie:

Nie twierdze ze PC jest bez wad, ale w stosunku do tego co prezentuje soba obecna generacja to konsole nie maja tu czego szukac. To juz nie te konsole co kiedys (poza kochanym Nintendo).

P.S. Serio? Kupujesz gre za 2-3 euro i chcesz odsprzedac zeby odzyskac kilka euro centów? dat logic :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W grudniu 2016 kupisz na Steam za 9.99 euro w promocji.

Napisales ze kupuje gierke, stwierdzam ze to (pipi) i chce sprzedac. Przy grach za wiecej niz 10 euro nie kupuje nie sprawdzajac czy mi podejdzie, co innego za gierki z wyprzedazy za drobne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.