Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ponoć w sony temat the last guardian porusza się tylko w żartach

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

np.

- ej żona zabrania ci grać w domu?

- niee, grać mogę ale tylko w the last guardian

Opublikowano

ponoć Team Knack pomaga w ukończeniu TLG, to jest dopiero dobry żart ze strony Sony

Opublikowano

tworca knacka pokaze kitajcom jak sie robi dobre gry

Opublikowano

Sony takie dobre, że w swojej dbałości o klienta stwierdzili, że od razu wydadzą TLG w wersji HD remaster, żeby nie zdzierać dwa razy kasy z klapów

Opublikowano

Haven, ale chwalenie sie syfem portugalskim czy chorwackim to nie powód do dumy i tak btw, przykro nam ze miałeś smutne dzieciństwo a twoja pierwsza konsola był Xbox 360 przez co studia albo nie istnieją albo wydają tasiemce po dzis dzień, my wychowaliśmy sie na psx w czasach w ktorych nie mozna bylo byc wolnym i jeździć szukać syfu po swiecie.

W czasach ktorych radość przyjaźń i miłe spędzony czas to psx, a nie ma nic piękniejszego jak miłe wspomnienia, tak to cos takiego o czym mówisz w kontekście tych leśnych ssaków.

Opublikowano

W ogóle śmiesznie trochę będzie z tymi konfami, gdzie u MS pomiędzy zapowiedziami na przyszłość będzie - w tym roku zagracie w najlepsze Halo, w tym roku wyjdzie najbardziej dopasiona Forza Motorsport, ogracie nowego TB - a u Sony "kiedyś wyjdzie to i tamto" i jeszcze na koniec na telebimie "Greatness AWAITS" ;)

Opublikowano

Halo 5 dostanie wszystkie DLC za darmo,to jest szacunek dla graczy a nie jak w the last of us gdzie jest z 200 przedmiotow do kupienia(mikrotransakcje).

Nie bede wspominal o tym gniocie Uncharted,tam tez nie bylo lepiej. Beka

Opublikowano

Tylko ze konfa MS to bedzie: FIFA FIFA, Call Of Duty Call Of Duty, TV, TV, TV, Halo, Forza, TV, Kinect

Opublikowano

Tylko ze konfa MS to bedzie: FIFA FIFA, Call Of Duty Call Of Duty, TV, TV, TV, Halo, Forza, TV, Kinect

Tylko ze konfa Sony to bedzie: God of War 3Remastered,Tearaway Remastered,Uncharted Gniot Remastered,Ratchet and Clank Remastered,Plejstejszyn Nał, gnioty, GT7 z data premiery 2017,plejstejszyn nejszyn,4deplejers

Beka

Opublikowano

ostatnio to Sony o TV sporo (pipi)iło, a MS odciął ten temat na swojej konfie całkowicie

Opublikowano

Podobno Sony ma teraz kontrakt na promocję CoD'a więc śmiesznie będzie widzieć jak nagle wszystkie chorągiewki reagują na zmianę wiatru ;)

Opublikowano

Ten post hav3na  :dynia:

Dawno tak nie zaśmiałem po przeczytaniu posta w konsol łors

Opublikowano

Ta czasowa wyłączność na jakieś dlc jednej czy drugiej gry albo wręcz jakiś dodatek na wyłączność to s(pipi)ysyństwo. Ms i sony po równi zamiast ładować kase w exy to wolą zapłacić za miesiąc lub pół roku wyłączności na coś.

Opublikowano

I Tomb Raider
Opublikowano

Tak to tu tylko zostawię

A teraz wracajcie do świata iluzji gdzie Xbox One wygrywa.

Opublikowano

Jedyny słaby, pozbawiony gier moment na konfie Sony w tamtym roku to było kilka minut gadania o Powers i komiksach, a boty tam widziały tabelki i tvtvtv :yao: Niech im ktoś odetnie dostęp do dopalaczy, bo to się w końcu skończy tragedią.

Opublikowano

Tak to tu tylko zostawię

A teraz wracajcie do świata iluzji gdzie Xbox One wygrywa.

To z gry czy z filmu?

:obama:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ja pier,dolę co tu się dzieje :obama:

Od jakiegoś miesiąca klapy są tak orane przez blacharzy i zieloną brać, że autentycznie zaczynam się o nich bać. Co my zrobimy jak wszyscy już popełnią e-samobójstwo po zdaniu sobie sprawy w jak (pipi)ową firmę wierzyli ;/.

Opublikowano

Ratchet wyglada zayebiscie, mimo iz jest to bardziej remake niz oslawiony reboot

Ale beka z premiery w 2016 roku xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.