Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ponoć w sony temat the last guardian porusza się tylko w żartach

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

np.

- ej żona zabrania ci grać w domu?

- niee, grać mogę ale tylko w the last guardian

Opublikowano

ponoć Team Knack pomaga w ukończeniu TLG, to jest dopiero dobry żart ze strony Sony

Opublikowano

tworca knacka pokaze kitajcom jak sie robi dobre gry

Opublikowano

Sony takie dobre, że w swojej dbałości o klienta stwierdzili, że od razu wydadzą TLG w wersji HD remaster, żeby nie zdzierać dwa razy kasy z klapów

Opublikowano

Haven, ale chwalenie sie syfem portugalskim czy chorwackim to nie powód do dumy i tak btw, przykro nam ze miałeś smutne dzieciństwo a twoja pierwsza konsola był Xbox 360 przez co studia albo nie istnieją albo wydają tasiemce po dzis dzień, my wychowaliśmy sie na psx w czasach w ktorych nie mozna bylo byc wolnym i jeździć szukać syfu po swiecie.

W czasach ktorych radość przyjaźń i miłe spędzony czas to psx, a nie ma nic piękniejszego jak miłe wspomnienia, tak to cos takiego o czym mówisz w kontekście tych leśnych ssaków.

Opublikowano

W ogóle śmiesznie trochę będzie z tymi konfami, gdzie u MS pomiędzy zapowiedziami na przyszłość będzie - w tym roku zagracie w najlepsze Halo, w tym roku wyjdzie najbardziej dopasiona Forza Motorsport, ogracie nowego TB - a u Sony "kiedyś wyjdzie to i tamto" i jeszcze na koniec na telebimie "Greatness AWAITS" ;)

Opublikowano

Halo 5 dostanie wszystkie DLC za darmo,to jest szacunek dla graczy a nie jak w the last of us gdzie jest z 200 przedmiotow do kupienia(mikrotransakcje).

Nie bede wspominal o tym gniocie Uncharted,tam tez nie bylo lepiej. Beka

Opublikowano

Tylko ze konfa MS to bedzie: FIFA FIFA, Call Of Duty Call Of Duty, TV, TV, TV, Halo, Forza, TV, Kinect

Opublikowano

Tylko ze konfa MS to bedzie: FIFA FIFA, Call Of Duty Call Of Duty, TV, TV, TV, Halo, Forza, TV, Kinect

Tylko ze konfa Sony to bedzie: God of War 3Remastered,Tearaway Remastered,Uncharted Gniot Remastered,Ratchet and Clank Remastered,Plejstejszyn Nał, gnioty, GT7 z data premiery 2017,plejstejszyn nejszyn,4deplejers

Beka

Opublikowano

ostatnio to Sony o TV sporo (pipi)iło, a MS odciął ten temat na swojej konfie całkowicie

Opublikowano

Podobno Sony ma teraz kontrakt na promocję CoD'a więc śmiesznie będzie widzieć jak nagle wszystkie chorągiewki reagują na zmianę wiatru ;)

Opublikowano

Ten post hav3na  :dynia:

Dawno tak nie zaśmiałem po przeczytaniu posta w konsol łors

Opublikowano

Ta czasowa wyłączność na jakieś dlc jednej czy drugiej gry albo wręcz jakiś dodatek na wyłączność to s(pipi)ysyństwo. Ms i sony po równi zamiast ładować kase w exy to wolą zapłacić za miesiąc lub pół roku wyłączności na coś.

Opublikowano

I Tomb Raider
Opublikowano

Tak to tu tylko zostawię

A teraz wracajcie do świata iluzji gdzie Xbox One wygrywa.

Opublikowano

Jedyny słaby, pozbawiony gier moment na konfie Sony w tamtym roku to było kilka minut gadania o Powers i komiksach, a boty tam widziały tabelki i tvtvtv :yao: Niech im ktoś odetnie dostęp do dopalaczy, bo to się w końcu skończy tragedią.

Opublikowano

Tak to tu tylko zostawię

A teraz wracajcie do świata iluzji gdzie Xbox One wygrywa.

To z gry czy z filmu?

:obama:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ja pier,dolę co tu się dzieje :obama:

Od jakiegoś miesiąca klapy są tak orane przez blacharzy i zieloną brać, że autentycznie zaczynam się o nich bać. Co my zrobimy jak wszyscy już popełnią e-samobójstwo po zdaniu sobie sprawy w jak (pipi)ową firmę wierzyli ;/.

Opublikowano

Ratchet wyglada zayebiscie, mimo iz jest to bardziej remake niz oslawiony reboot

Ale beka z premiery w 2016 roku xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.