Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawdopodobna specyfikacja następcy Wii U ;) 

GPGPU: Custom Radeon HD RX 200 GPU CODENAME LADY (2816 shaders @ 960 MHz, 4.60 TFLOP/s, Fillrates: 60.6 Gpixel/s, 170 Gtexel/s)
CPU: IBM 64-Bit Custom POWER 8-Based IBM 8-Core Processor CODENAME JUMPMAN (2.2 GHz, Shared 6 MB L4 cache)
Co-CPU: IBM PowerPC 750-based 1.24 GHz Tri-Core Co-Processor CODENAME HAMMER
MEMORY: 4 Gigabytes of Unified DDR4 SDRAM CODENAMED KONG, 2 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz (12.8 GB/s) On Die CODENAMED BARREL
802.11 b/g/n Wireless
Bluetooth v4.0 BLE
2 USB 3.0
1 Coaxial Cable Input
1 CableCARD SLOT
4 Custom Stream-Interface Nodes up to 4 Wii U GamePads
Versions with Disk Drive play Wii U Optical Disk (4 Layers Maximum), FUSION Holographic Versatile Disc (HVD) and Nintendo 3DS Card SLOT
1 HDMI 2.0 1080p/4K Port
Dolby TrueHD 5.1 or 7.1 Surround Sound
Inductive Charging Surface for up to 4 FUSION DS or IC-Wii Remote Plus Controllers
Two versions: Disk SLOT Version with 60 Gigs of Internal Flash Storage and Diskless Version with 300 Gigs of Internal Flash Storage

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skisnalbym gdyby PCowa konfa sprowadzila sie do prezentacji nowych prockow i kart graficznych, jakiegos tech-dema do ktorego zadna gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone okazjonalnym pokazem jakiegos indyka na occulusie.

No ale bede dobrej mysli. Oby to E3 nie dalo dupy. Rok 2015 dla graczy jest calkiem fpytke to moze i E3 nie zawiedzie.

Skisnąłbym gdyby konfa Sony sprowdzila sie do prezentacji nowych akcesoriów ala Playstation Vita jako tylne lusterko w Driveclub, jakiegos nowego tech-dema gierki w 1080p 60 fps do ktorego zadna konsolowa gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone "in upskejlt high definition graphics only on playstation 4, please be excited"

:dynia:

Opublikowano

4.6 TFLOPS'a i dyski holograficzne?

Prawdopodobna

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

....

możesz zapodać zeldą do tego newsa?

Opublikowano

1FLwxKR.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Skisnalbym gdyby PCowa konfa sprowadzila sie do prezentacji nowych prockow i kart graficznych, jakiegos tech-dema do ktorego zadna gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone okazjonalnym pokazem jakiegos indyka na occulusie.

No ale bede dobrej mysli. Oby to E3 nie dalo dupy. Rok 2015 dla graczy jest calkiem fpytke to moze i E3 nie zawiedzie.

Skisnąłbym gdyby konfa Sony sprowdzila sie do prezentacji nowych akcesoriów ala Playstation Vita jako tylne lusterko w Driveclub, jakiegos nowego tech-dema gierki w 1080p 60 fps do ktorego zadna konsolowa gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone "in upskejlt high definition graphics only on playstation 4, please be excited"

:dynia:

A jak mowilem ze blacharz to zaprzeczal :lapka: - jak widac wiedzialem wczesniej od ciebie Velius :cool:

no po konfie sony to ja za wiele sie nie spodziewam :reggie:

Opublikowano

Zbyt piękna specyfikacja (jak na konsolę, a tym bardziej jak na konsolę Nintendo) ;)

Opublikowano

Z tego co wymienił Eurogamer - Star Citizen, Overwatch, może jakaś krótka zajawka dodatku do SC2(chociaż na to bym nie liczył), ARMA3 z nowym terenem, Killing Floor 2 (multiplat), CliffyB ze swoim arena shooterem, Obsidian, Square Enix ze swoim nowym gó.wnoshooterkiem który już teraz nikogo nie obchodzi i w sumie nie wiem co jeszcze. Mogło by być tego dużo więcej ale nic nie będzie zaskoczeniem, czy pokażą Act of Agression, reboot Syndicate Wars, nowego Unreala czy Total War: Warhammer, o wszystkich grach zainteresowani tematem wiedzą, PCtowi developerzy z reguły nie ukrywają swoich gier i czuje, że nie będą ogłaszać już ogłoszonych gier na konferencji po prostu. Moooże Spencer zapowie tego RTSa nad którym MS miał pracować ale prędzej po jego wystąpieniu spodziewam się po prostu gadania o Windows 10

Obstawiam, że konferencja będzie bardziej prowadzona pod kątem pokazania, że jest 2015 rok i PC gaming jest przystępny, tani i lepszy niż konsole w praktycznie każdym aspekcie, zapowiedzi nadchodzącego Windowsa 10, DX12 i profitów jakie będą z tego płynąć dla graczy w postaci zwiększenia wydajności sprzętu. Tyle, że jakoś nie widzę w tym wszystkim AMD :P

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Spencer prędzej zapowie Sunset na W10, przecież od dawna były ploty że gierka ma wylądować na PC.

Opublikowano

(...) Tyle, że jakoś nie widzę w tym wszystkim AMD :P

O, to to to. AMD to mi sie z konsolami kojarzy juz bardziej niz z PC gamingiem :yao:

No i nie obrazilbym sie gdyby mi pokazali gameplay z TW:WH, po Rome 2 do teraz nie moge sie otrzasnac, moze ta gra mi pomoze zamazac te zakale serii.

Opublikowano

Gdyby od poczaku procesu developinu zabrano tym kitajskim nieudacznikom ten projekt. I przekazano go ekipie Cernyemu to Knack Guardian bylby tytulem startowym na PS4...... Ze srednia na MC w okolicach 30 pkt :kaz:

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jakie projekty od czasów psxa po ps3 Cerny ma na koncie.

Knack to wyjątek potwierdzający regułę.  :dafuq: 

Opublikowano

Ten nowy Ratchet to wymieć, seria wraca do najlepszych rzeczy. Pierwsze 4 części przeszłam 3-4 razy robiąc 100% wszystkiego. Ostatnie 2 odsłony na PS3 były kompletnym spier.doleniem większości zalet serii. Wietrzę pierwszą grę 10/10 na PS4.

Koniec 2015 - Forza 6,

Wiosna 2016 - Ratchet,

a w tle cały czas GTA V online @ 60fps.

:banderas:

Na E3-PC mogą pokazać najlepsze wersje gier multiplatformowych i podkreślić, że nigdy w historii przeciętny PC do odrabiania zadań domowych tak szybko nie przegonił świeżych konsol. Zauważyć też powinni, że teraz wydanie gry równolegle na 3 platformy kosztuje znacznie mniej niż kiedyś, gdy te platformy znacznie różniły się hardwareowo. Ale raczej tego nie zrobią, bo AMD (jeden z głównych sponsorów konfy) upycha swoje przestarzałe technologicznie procesory w milionach w konsolki.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

No Ratchet całkiem fajna gra, poczeka się, aż spadnie do 50zł i się ogra

Opublikowano

no to na ps4 pod koniec 2016 juz beda 3 gierki warte kupna, akurat pod koniec 2017 dojda jeszcze ze dwie i bedzie mozna brac uzywke z 1 nóżką i dodatkową dziurą z tyłu za 650zl

Opublikowano

Kolejna gra do ogrania, gdy za 6 lat kupi się PS4. Może do tej pory przy dobrych wiatrach będzie ich więcej niż serdelków u jednej ręki Mendrka.

Opublikowano

Jak to? Nie kupujecie ps4 na premierę niszczatora gamingowych światów? :yao:

Opublikowano

po co mi ps4 na premiere quantum break?

Opublikowano

Ktos przypomni mi listę exow jaka wyszła w tym roku na X1?

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jakie projekty od czasów psxa po ps3 Cerny ma na koncie.

Knack to wyjątek potwierdzający regułę.  :dafuq: 

Rzeźby[edytuj | edytuj kod] Praga[edytuj | edytuj kod]Liberec[edytuj | edytuj kod]Poznań[edytuj | edytuj kod]

http://pl.wikipedia.org/wiki/David_%C4%8Cern%C3%BD

Nie widzę tu zbyt dużo dobrych gierek. ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.