Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za dolara może nie, ale za równowartość trzech dych ostatnio był jeśli mnie pamięć nie myli. A na PSN pewnie 80zł.

A po ile jest na PC

The Last of Us

Seria Uncharted

Kazda Forza

Kazde Gran Turismo

Kazdy PGR

Kazdy Infamous

Kazdy Killzone

Kazdy God of War

Kazdy MGS

GTA V

RDR

Kazdy Motorstorm

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Naprawdę chcesz się bawić w exclusive'y? Nie starczyłoby tu miejsca na wypisanie wszystkich zacnych tytułów wyłącznie dla PC.

Opublikowano

Strider był w promocji za trzydzieści złotych, a ostatnio nawet w plusie wrzucili, no ale skąd blacharski plebs miałby to wiedzieć...

Ten program EA na szrocie całkiem fajny, ale niestety boty gardzą grami EA. Poza tym ilu z was - podgracze - korzystało z EA Sports Season Ticket? No właśnie.

Opublikowano

Naprawdę chcesz się bawić w exclusive'y? Nie starczyłoby tu miejsca na wypisanie wszystkich zacnych tytułów wyłącznie dla PC.

Wypisz, licząc od daty premiery PS4 i pomijając takie z grafą z amigi na 3 godzinki.

Opublikowano

Szkoda mi czasu. Zobacz sobie Goat Simulator.

Chociaż za kilka miesięcy i tak wyjdzie na indiestation.

Opublikowano

Weź se jaj nie rób, bo cały czas w CW chwalicie się RPG-ami, MMO i grami które być może wyjdą na PC.

Opublikowano

ping blacharzu to jest juz super nudne. Tu ma miejsce starcie kasty graczy konsolowych a nie blacharskiej gimbazy czekającej na przeceny i kradnących staff z torentów. Jesteś fanem gier indie 520x370 pikseli spoko, odejdź i naciśnij spację aby zamknąć drzwi. Tymczasem dorośli kontynuują dyskusję

Opublikowano

Tak jak sądziłem, spękał, a tą bekową kozę nawet najtwardsi "alternatywni" pro-hiper-anty-casuale, komunijni PC-towcy zjechali. Dobra za piątaka z kosza w Biedronca. Może sobie jakiś chłopaczek jako prezent do tyty wybierze.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czyli co wypożyczanie gierek teraz będzie gut ? Mnie to wali bo z portfolio EA interesuje mnie tylko Mirror's Edge i gierki od BioWare ze wskazaniem na ME , pewnie chętnych na tą "super" ofertę nie zabraknie.

Opublikowano

A co jeśli one mnie cały chuuuj interesują, bo wolę te co wymieniłem?.

Tak samo Ciebie cały chuuuj mogą interesować gry które ja wymieniłem, przestań proszę pieerdoolic wiec o wyższości PC nad konsolami bo ja osobiście nie mam miejsca na kompletnego PC, i czasu na niego też, po pracy wole z piwem zagrać w ciekawa grę bo na wielo godzinne sesje z kolegami na team speaku tez czasu już nie mam.

Opublikowano

Tak jak sądziłem, spękał, a tą bekową kozę nawet najtwardsi "alternatywni" pro-hiper-anty-casuale, komunijni PC-towcy zjechali. Dobra za piątaka z kosza w Biedronca. Może sobie jakiś chłopaczek jako prezent do tyty wybierze.

Za piątaka z biedry to przy dobrych wiatrach można trzy piwa wynieść. Kto normalny wybrałby wtedy symulator kozy? :shok:

Opublikowano

To Ty się sadzisz z tymi exclusive'ami, w które myślisz, że może zagrać tylko klapek z ołtarzykiem dla PlayStation 4. Uwaga - pececiarz też może. Wystarczy, że daruje sobie zakup kolejnej karty do SLI i już ma konsolę w domu. 8)

Opublikowano

Wypisz, licząc od daty premiery PS4 i pomijając takie z grafą z amigi na 3 godzinki.

Na PS4 od premiery PS4 nie było nic ciekawego, więc samo Divinity kładzie na łopatki tą kąsolkę :/.

Opublikowano

czy tylko mi się wydaje, że jakby to był deal dostępny dla sonocrocsów to easye by klaskał uszami?

A ja mam takie dziwne przeczucie, że gdyby ta oferta pojawiła się tylko na PS4, kubson, haven, Ty i reszta tej wesołej gromadki też by klaskała, ale beką.

Ale nie. Teraz to jest dobra okazja dla fanów gier EA. Ch.uj, że cały temat i poprzednią edycję toczyli bekę z BF 4 i reszty tasiemców.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To Ty się sadzisz z tymi exclusive'ami, w które myślisz, że może zagrać tylko klapek z ołtarzykiem dla PlayStation 4. Uwaga - pececiarz też może. Wystarczy, że daruje sobie zakup kolejnej karty do SLI i już ma konsolę w domu. 8)

A ja mogę odłożyć zakup 15 gier w cenie premierowej i kupić uzywki 2miesiace później za 80zl i sprawić sobie PC ale co kuuurrwwa z tego?
Opublikowano

Ping i jego Titan kupiony do :

Ah te gierki AAA na blaszce, GTAV się chowa.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

@eX4cT_PL

To, że najwidoczniej masz klapki na oczach i nie jesteś w stanie docenić tego, co jest najpiękniejsze w tym hobby - gier.

Jedni kochają gry, drudzy markę/platformę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

DE: HR też był megaklawy, a już na pewno lepszy od mega uproszczonej dwójki.

Dwójka to idealny przykład na to, co konsole zrobiły z ambitnymi pozycjami z blaszaków.

Oferta na wyłączność ps2, gc i pierwszego x-boxa >>> wszystko z pc lat 00'-06.

która jest już od dawna dostępna na PC w 1080p i 60 fps:

>chwalić się podpjerdolonymi z VI generacji gierkami

> dobre 4-7 lat po ograniu ich wzdłuż i wszerz na dedykowanych sprzętach

Btw, retailowe kolekcje HD MGS, Team ICO, GOW, FFX&X2, Okami, czy RE4 też mają betonowe 60 fpsów, ale spoko, widocznie brakuje im duszy cyfrowych emulatorów.

#tylewygrać

Opublikowano

@eX4cT_PL

To, że najwidoczniej masz klapki na oczach i nie jesteś w stanie docenić tego, co jest najpiękniejsze w tym hobby - gier.

Jedni kochają gry, drudzy markę/platformę.

Mam PC/PS4/Xboxa One/PS Vite/PS3, sprzedałem Xboxa 360 i Wii U, co Ty masz? Jak mocno kochasz gry?
Opublikowano

Ech, ale od kiedy miłość do gier wideo mierzymy w ilości posiadanego sprzętu? :(

Mam PC. To jest najważniejsze.

@nobodylikeyou

Z tymi betonowymi 60fps bym się nie zapędzał w przypadku Team ICO Collection. Działa ciut lepiej niż oryginał, ale wciąż jest dramat, zwłaszcza w kolosach.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping

Kolosy nie potrzebują 60 klatek. Bo niby po co? Do walki z tymi nieporadnymi biedakami, których jedyna forma obrony to drgawki na ciele?

Opublikowano

Shadow of the Colossus na PS3 chodzi w żelaznych 30 klatkach. Nie jest to wyczyn ale spora ulga po 15-30 na PS2.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ehmm CS,WOW,SC2 i Kerbale??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.