Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

CS:GO na konsolach to to samo co Diablo 3: wypuszczone raz i w du,pie mają. A na PC nieustanny rozwój i dodawanie nowych pierdół (chociaż czy skiny są przydatne to kwestia dyskusyjna, ale prócz tego też non-stop pracują nad balansem).

Akurat Diablo 3  jak i SC:GO grałem na PC, ale z tego co pisali ludzie to wersja konsolowa Diablo 3 jest podobno lepsza.

Konsolowy CS - martwe serwery, sterowanie na padzie, płatny online... (no, na PS3 problem odpada).

A niski DMG w U to akurat norma - przecież w tej grze archeolodzy strzelają do siebie z kapiszonów więc co to za porównania w ogóle.  W Halo walczyło się z gośćmi w porządnych pancerzach, więc wiadomo, trzeba było zjechać osłonki typowi do zera no i na dobitkę z łokcia.

Co następne? Gra o bibliotekarzach z procami na skobelki?

Skąd ty żeś tam archeologów wytrzasnął :D

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

CS:GO na konsolach to to samo co Diablo 3: wypuszczone raz i w du,pie mają. A na PC nieustanny rozwój i dodawanie nowych pierdół (chociaż czy skiny są przydatne to kwestia dyskusyjna, ale prócz tego też non-stop pracują nad balansem).

Akurat Diablo 3  jak i SC:GO grałem na PC, ale z tego co pisali ludzie to wersja konsolowa Diablo 3 jest podobno lepsza.

Konsolowy CS - martwe serwery, sterowanie na padzie, płatny online... (no, na PS3 problem odpada).

A niski DMG w U to akurat norma - przecież w tej grze archeolodzy strzelają do siebie z kapiszonów więc co to za porównania w ogóle.  W Halo walczyło się z gośćmi w porządnych pancerzach, więc wiadomo, trzeba było zjechać osłonki typowi do zera no i na dobitkę z łokcia.

No ten kolo Drake co chodzi i w szpary zagląda, jakieś gliniane tabliczki zbiera.

Opublikowano

Nie wiem z kim rozmawiałeś, ale jeśli dla kogoś konsolowa wersja Diablo 3 jest w czymkolwiek lepsza (na dzień dzisiejszy oczywiście, czyli tuż przed patchem 2.1) to radziłbym przestać z nim rozmawiać na tematy konsolowe, bo, pardon my french, ch,uja się zna.

Po szczegóły odsyłam do działu Diablo 3, ostatnio podobna dyskusja się przewinęła tam. Wersja PC-towa jest o niebo lepsza, to jest po prostu fakt.

Opublikowano

Wersja konsolowa diablo 3 to takie demo wersji PC.

Brak battleneta,updejtow,hotfixow i ogólnie brak community.

Teraz wyjdzie wersja remaster z dodatkiem ale i tak pewnie Blizzard będzie miał wy(pipi)ke na konsolowa wersje.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

No ten kolo Drake co chodzi i w szpary zagląda, jakieś gliniane tabliczki zbiera.

To nie czyni go od razu archeologiem. Skończyłem archeologie więc wiem :D Drejk to prędzej złodziej.

Nie wiem z kim rozmawiałeś, ale jeśli dla kogoś konsolowa wersja Diablo 3 jest w czymkolwiek lepsza (na dzień dzisiejszy oczywiście, czyli tuż przed patchem 2.1) to radziłbym przestać z nim rozmawiać na tematy konsolowe, bo, pardon my french, ch,uja się zna.

No podobno usuneli jakis sklep na który wszyscy narzekali, dodali uniki. Tak czytałem, nawet chyba ktoś tu pisał, że w PSXE mowili, że wersja konsolowa jest lepsza (wiem, że to żaden wyznacznik). Nie wiem do konca, zbytnio mnie Diablo nie interesuje, kumpel użyczył mi swojego konta, pokonałem i tyle. Wolę Warcrafta czy Starcrafta.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W wersji konsolowej nie ma sklepu od jej premiery, na PC usunęli niedługo później. Uniki są w ogóle niepotrzebne w tego typu grze. "W PSXE mówili" - dobrze, że dodałeś, że to żaden wyznacznik. Naczelny tej "gazety" (tfu) swego czasu pisał, że inFamous > GTA IV, bo to pierwsze fajne a z tym drugim się męczy od pół roku i skończyć nie może. ...I mean, seriously.

Opublikowano

Dom aukcyjny został też ucięty w pecetowej wersji, a w PSXE średnio ogarniają gry na konsole, a co dopiero temat tytułów pecetowych.

Zresztą teraz zarówno prasa jak i serwisy growe to tylko marionetki w szponach wydawcy, ot takie ulotki reklamowe tylko ładniej wydane i za które się płaci.

<megaloman>Ogólnie za pisanie o grach powinni się brać ludolodzy tacy jak ja, którzy mają przegrane wiele tysięcy gier i są w temacie nie od dziś.</megaloman>

Edytowane przez ping

Opublikowano

czy są jakieś oficjalne dane ilu z redaktorów pisma PSXE czeka z ograniem tlou do spadku ceny remastera? na ppe to dość popularna postawa.

Opublikowano

czy są jakieś oficjalne dane ilu z redaktorów pisma PSXE czeka z ograniem tlou do spadku ceny remastera? na ppe to dość popularna postawa.

Wszystko przez okropne sony, które zmieniło ilość slotów z 5 konsol na 2!

Opublikowano

Naczelny tej "gazety" (tfu) swego czasu pisał, że inFamous > GTA IV, bo to pierwsze fajne a z tym drugim się męczy od pół roku i skończyć nie może. ...I mean, seriously.

A kto mu zabroni tak pisać? Ma swój gust i własną opinie i nie boi się jej wyrażać. nie żebym sam uważał, że niesławny jeet lepszy od GTA IV, ale jak by wszyscy sądzili to samo to jaki sens miały by fora czy duskusje o grach, skoro cały świat był by zgodny, że TLOU to mesjasz.

Opublikowano

w kwestii multiplayera nie wymyślili nic lepszego niż dwa na klatę, jeden z głowę:

Marzy mi się rzucić dobrze wymierzoną bułą w 1080p na Guardianie.

Opublikowano

To pograjcie w CODa w trybie Hardcore

Granie w kazdego cod'a powyzej MW4 to juz jest hardcore.

Opublikowano

Teraz podobno mazzeo ich uczy jak zakładac 20 kont na FB i cebulić po 5 dolców od MS. Dlatego ostatnio tak mało pisze, bo ma staż w PPE.

ma pojawić się nawet nowy dział prowadzony przez niego w PSXE zatytułowany "Cebula Rasa"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

w kwestii multiplayera nie wymyślili nic lepszego niż dwa na klatę, jeden z głowę:

No, patelnia mistrzowska mapa. Biegniesz za kolesiem, on jeszcze nie wie że ma ogon, sklejasz go plazmowym a ten jeszcze wbiega w swojego zioma - DOUBLE KILL.

Opublikowano

Albo flagi na tej zimowej w jedynce. Jak jej tam było?

Opublikowano

już w listopadzie na niezawodnych dedykowanych serwerach giganta z redmont chłopcze!

Opublikowano

Naczelny tej "gazety" (tfu) swego czasu pisał, że inFamous > GTA IV, bo to pierwsze fajne a z tym drugim się męczy od pół roku i skończyć nie może. ...I mean, seriously.

A kto mu zabroni tak pisać? Ma swój gust i własną opinie i nie boi się jej wyrażać. nie żebym sam uważał, że niesławny jeet lepszy od GTA IV, ale jak by wszyscy sądzili to samo to jaki sens miały by fora czy duskusje o grach, skoro cały świat był by zgodny, że TLOU to mesjasz.

No oczywiście, że można. Tak samo jak można np. nazywać Uncharted 2 grą generacji. Ale ja mogę też z czystym sumieniem i nie mijając się z prawdą napisać, że na imię im Janusz.

Opublikowano

Albo flagi na tej zimowej w jedynce. Jak jej tam było?

sidewinder, ale na dużych mapach przecież nikt nie grał to nie battlefield tylko halo: combat evolved.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No oczywiście, że można. Tak samo jak można np. nazywać Uncharted 2 grą generacji. Ale ja mogę też z czystym sumieniem i nie mijając się z prawdą napisać, że na imię im Janusz.

Polecam konto-reklamę TLoU:

https://twitter.com/butcher_pl

Opublikowano

Tak samo jak można np. nazywać Uncharted 2 jedną z gier  generacji

Teraz jest ok.

Opublikowano

Teraz podobno mazzeo ich uczy jak zakładac 20 kont na FB i cebulić po 5 dolców od MS. Dlatego ostatnio tak mało pisze, bo ma staż w PPE.

ma pojawić się nawet nowy dział prowadzony przez niego w PSXE zatytułowany "Cebula Rasa"

Oho, nadal boli widzę.

Opublikowano

Żałosne.

Oczywiście mówię o cytowanym poście.

Ja rozumiem, że święta krowa Demon/Dark Souls rządzi gameplayem, ale chyba czegoś można by wymagać od gry na next gena?????

Ja tam Cię lubię, Soul, więc odpuszczę Ci tego posta. Ale nie oceniaj jakości gry po gifie.

Figaro oceniam to co widzę a nie to co będzie, gra zapowiada się ciekawie, ale takie rzeczy jak animacja w grze robiona jest na samym początku.....

A co jest nie tak z tym gifem? Gdzie tam widzisz zła animację? Spójrz jeszcze kilka razy i zobaczysz, że na końcu kosa bohatera faktycznie trafiła w przeciwnika (i jeszcze trysnęło krwią w odpowiednim miejscu).

Opublikowano

To on nie atakował tego płotu?

Opublikowano

na pchlim juz sprzedaja, a premiera byla pare dni temu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.