Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boże, QB jakie rozczarowanie. Z klimatycznego thrillera zrobił się pif paf z kapiszonami. No ja Cie pier.dole....

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris coming to those platforms this December, and Tomb Raider: The Definitive Edition is available on PS4.

BARONI XDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pif paf musi być bo przecież inaczej się nie sprzeda tego przeciętnemu Johnowi czy innemu Januszowi.

Opublikowano

Cały MS, zamiast inwestować w nowe gry to wykupuje na wyłączność gry które i tak by powstały. Coś jak trole patentowe.

Opublikowano

TB wyjdzie na inne platformy, Square już przy poprzednim płakał z powodu słabej sprzedazy a wyszedł na wszystko. Nie chce mi sie wierzyć że micro wy(pipi)ał tyle kasy.

Opublikowano

Byloby to wtedy w kategorii "First on Xbox One" a nie "Only on Xbox".

Chyba posiadacze PS4 musza sie z tym pogodzic :P.

Co do sprzedazy, wygladalo to tak:

SE - no hej Xbox, ponoc chcecie TR ekskluzywnie dla XO, chcemy tyle pieniedzy zeby byc zadowoleni

M$ - a macie

SE - dziekuje, only on xbox one

Opublikowano

Ori jednak nie jest exem, tyle dobrego :)

Opublikowano

Klapki bardziej nienawidzą PC od Xboxa czyli ex ; d

Opublikowano

A niech wychodzi na pc, chce zobaczyć tych wszystkich klapkow co tak cisna blacharzy, a beda siedziec przez najblizszy rok na taborecie i pocinac w xboxowe exy na nowych pctach, bo przeciez klapek nie moze miec xboxa xD

Opublikowano

Klapy szykowac blachy na Swieta bo nie bedzie w co grac xDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

(pipi) mnie klapki, ja się nie ograniczam do jednego sprzętu i ogram sobie na pc.

Opublikowano

QB nareszcie odrodzi pif-pafy ; d To wygląda jak bardziej pokręcony Max Payne, coś pięknego.

Opublikowano

(pipi) mnie klapki, ja się nie ograniczam do jednego sprzętu i ogram sobie na pc.

Wyczuwam ze Twoja dolna czesc plecow osiagnela wlasnie wieksza temperature niz Twoj lapek podczas grania w Titana w 1080p XDDD

Opublikowano

Przecież chyba nikt normalny nie wierzy,że ten nowy TB będzie ex'em na Xbone.Jak już co to time ex jak to zwykle bywa.

Opublikowano

AuStx0N.png

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [*] klapeczki : (((((((((((((((((((((((((((((((((((

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pewnie nawet biedne sony zapieklo, ze nie maja tyle zielonych zeby kupic sobie takiego exa jak TR [*]

Titanfalla sobie kupili to i TR moga, ale spoko, to ten moment negacji :D

Opublikowano

Jeśli to prawda, to xbone dostanie pierwszego ciekawego exa.

Opublikowano

Oh well...

Jedna gra to jeszcze nie tragedia. Choć,że to niby "total ex na xbone" to niezła niespodzianka pamiętając ich poprzednie growe pudełka i pseudo exy.Cóż wszystko się jeszcze może zmienić.

Choć mi tam i tak to obojętne bo jakoś nigdy specjalnie w TB nie grywałem.

Opublikowano

Pewnie nawet biedne sony zapieklo, ze nie maja tyle zielonych zeby kupic sobie takiego exa jak TR [*]

Titanfalla sobie kupili to i TR moga, ale spoko, to ten moment negacji :D

Po co im Tomb Raider, skoro mają Uncharted?

Opublikowano

Zawod QB zostal zatarty ekskluzywnym TR - dobrze jest.

Opublikowano

Exy nadal lepsze niz na PS4. Dobrze jest. Trzeba zakupić konsole na premiere Halo MCC.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jaka beczunia, klapy sie jaraly jak swietnie definitive wyglada na ps4, a teraz nikt nie gra w TR z klapkow przeciez xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.