Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Biedny M$ nie wie już co robić, po konfie Sony to tam mają już czerwony alarm!

Ludzie biegną do Philla i mówią co robimy Phill??? Dasz więcej kasy żebyśmy mogli jeszcze podkupić chociaż jedną grę?

Phill: nie mam więcej :(, SE zaśpiewało taką sumkę, że dałem tyle ile mogłem, nic nie zostało :(.

To co teraz? Jak my dogonimy PS4, oni już mają 10mln sztuk!!!

Phill: Nie wygramy z nimi, ciągniemy ten wózek ile się da ale pomyślcie już o nowym Xboxie, pójdę jeszcze jutro do zarządu, może dadzą kilka baniek, może uda się jeszcze jakiś tytuł podkupić, bo te nasze wewnętrzne studia to o kant dupy rozbić :(

:teehee:

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ludzie biegną do Philla i mówią co robimy Phill??? Dasz więcej kasy żebyśmy mogli jeszcze podkupić chociaż jedną grę?

Phill: nie mam więcej :(, SE zaśpiewało taką sumkę, że dałem tyle ile mogłem, nic nie zostało :(.

Phill: Nie wygramy z nimi, ciągniemy ten wózek ile się da ale pomyślcie już o nowym Xboxie, pójdę jeszcze jutro do zarządu, może dadzą kilka baniek, może uda się jeszcze jakiś tytuł podkupić, bo te nasze wewnętrzne studia to o kant dupy rozbić :(

BORZE MOJE BOKI SĄ W CZWARTYM WYMIARZE

Opublikowano

Drive Club jakoś lepiej też wypadł, wcześniej zero dynamiki.

Opublikowano

Design Bloodborne to mistrzostwo swiata.

Opublikowano

BORZE MOJE BOKI SĄ W CZWARTYM WYMIARZE

No jakby nie patrzeć, to tak właśnie było/jest/będzie.

Opublikowano

bloodborne i wiedźmin wystarczająca rekompensata za 2014 rok

Opublikowano

Jeśli ktoś twierdzi że konfa MSu była lepsza to proszę o namiar do dilera na PW

Opublikowano

na spokojnie pooglądałem trailery z gier pokazanych na konfie sony

moje przemyślenia (spokojnie nie będzie sonybotowego spuszczania się na ps4) [kolejność "od tyłu"]  - patrząc na kolejność filmików na kanale sony https://www.youtube.com/user/sonyplaystation/videos

- wild, nie wiem o co chodzi w grze ale grafika przyjemna bardzo dużo trawy daje pozytywne wrażenie, niestety animacje ruchu są strasznie drętwe, powiedział bym że odpychające

- driveclub, graficzka ładna, ale wyścigi mnie nie ruszają więc brak podniety

- until dawn, miejscami miałem wrażenie że to "dobry poziom" ale z poprzedniej generacji, a nie poziom obecnej generacji, może sama gra będzie ciekawa, ale póki co robi mierne wrażenie

- P.T., nic nie pokazali konkretnego, zero podniety

- MGS5-the box, gameplay skupia się na pokazaniu bzdetów związanych z pudłem, po waszych komentarzach widze że niektórych to przerasta. oczywiście że pudełkowe żarty są średnio śmieszne, ale pamiętajcie że gra ma być ogromna i pudło to znikomy promil rozgrywki, założe się że można przejść gre ani razu go nie używając, więc nie panikujcie jeśli taki humor wam się nie podoba. przypominam też że już w poprzednich MGSach była opcja wyrzucenia na ziemie gazetki erotycznej żeby odwrócić uwagę wroga, więc to że tym razem zamiast gazetki jest pudło to nie jest jakieś wielkie zaskoczenie. ogólnie MGS5 - czekam i jaram się

- shadow of mordor, mimo że jestem fanem władcy pierścieni to ta gra budzi we mnie bardzo mieszane uczucia, walka wydaje się calkiem dynamiczna i fajna, system nemesis mało mnie rusza, a poza walką niewiele pokazali, a jeśli to ma być poprostu chodzona bijatyka to raczej średnio wyjdzie, mimo że chciał bym się mylić

- farcry4, nic nowego nie pokazali, gierka ok, ale brak podniety

- destiny, grałem w bete, mam już dość tej gry, nudy

- rime, ico+zelda? tylko że nie wiadomo o co tak naprawde chodzi, brak podtniety ale lekkie zainteresowanie jest

- hellblade, filmik nie pokazał nic konkretnego, a gra twórców HS jakoś mnie specjalnie nie podnieca

- bloodborne, dzisiejszy gameplay nie urwał mi dupy ale i tak bardzo czekam na tą gre bo wiem że fromsoftware potrafi zrobić coś bardzo dobrego

- LBP3, nawet nie oglądałem, wali mnie to

- the order, wygląda bardzo ładnie, i pojawienie się tesli jest dodatkowym atutem, mimo że gameplay póki co budzi lekkie wątpliwości, ale i tak jest podnieta, bo klimat super

- pozostałe indyki - kurfa nudy!!!

żeby mi nikt nie zarzucał fanbojstwa, jak widać z dzisiejszego pokazu tylko 3 gry budzą u mnie podniecenie (zielony) - mgs5 i the order, bloodborne, reszta gier albo jest mi kompletnie obojętna (szary) albo wręcz lekko negatywnie je oceniam na obecną chwile (czerowny)

ide zobaczyć teraz jakieś rzeczy z konfy MS którą przegapilem

Edytowane przez Yano

Opublikowano

YETI znany i wieloletni fan serii Souls i wkleja teraz te wszystkie gify z nowej produkcji FS. Teraz będzie super, co YETI?? Miyakami nadzoruje, na pewno wróci ten feeling z Demon's, bo w Dark Souls II to już nie było to samo. Też to czułeś, co?

Przestań się ośmieszać już :/.

Opublikowano

Chce miec te exy, ale nie mam Xboxa, Microsoft mnie zlamal, na stopro biore ich konsole. It's time to go both platforms.

gdgd.gif Nie kolego, najpierw kup konsole :/

ale dalej bede faworyzowal Sony

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

YETI przejdzie grę na gifach, daj mu spokój.

Opublikowano

Hahah, rejwen, nie przejmuj się, jak kupisz sobie PS4, to tez zagrasz w Bloodborn, a teraz odpal pc i ciesz się paper plase.

Opublikowano

yeti zostana ci tylko gify bo gra bedzie dla ciebie za trudna :P

tylko ja mam wrazenie ze sony staralo sie pokazac wszystkie gry jakie w ogole powstaja na ps4 i nadaja sie na aktualny build do publikacji czy do zlepienia kawalka trailera? 

Opublikowano

Hahah, rejwen, nie przejmuj się, jak kupisz sobie PS4, to tez zagrasz w Bloodborn, a teraz odpal pc i ciesz się paper plase.

W sumie to trochę przykre, że jako zakuty PC-towy łeb i xbot przegrałem więcej w Demon's Souls niż Ty. Pewnie nawet nie masz tego wspaniałego eksa na PS3 na półce w pudełku.

Opublikowano

tylko ja mam wrazenie ze sony staralo sie pokazac wszystkie gry jakie w ogole powstaja na ps4 i nadaja sie na aktualny build do publikacji czy do zlepienia kawalka trailera?

ja mam wrażenie że pokazali za mało nowych gier AAA, a zwłaszcza za mało exów AAA

kogo obchodzi pieprzenie o multiplatformie destiny jak i tak już każdy kto chciał to grałw bete??

po co to pokazywać?

Opublikowano

yeti zostana ci tylko gify bo gra bedzie dla ciebie za trudna :P

Przecież to jest normalne u SONY. Tak jak pisałem, spodziewaj się więcej materiałów z tych gierek za rok i za dwa lata. W 2016 będzie już taka kolekcja eksów na pokazach SONY, że YETI odleci do Nibylanfii.

Opublikowano

bo ta gra istnieje a inne tytuly sa jeszcze na deskach kreslarskich albo w tak wczesniej fazie ze nie maja co pokazywac

sony ewidetnie spoczelo na laurach jesli chodzi o AAA - ps4 sprzedaje sie super, maja najmocniejsza konsole wiec kazdy i tak ja wybierze jak jaraja go multiplatformy, do tego kryzys w firmie wiec nie musza sie spieszyc - zamiast tego ogrom indykow i porty gier z vity jak tearaway czy wczesniej escape plan, a za chwile pewnie gravity rush, czy remastery z ps3 

Opublikowano

W sumie to trochę przykre, że jako zakuty PC-towy łeb i xbot przegrałem więcej w Demon's Souls niż Ty. Pewnie nawet nie masz tego wspaniałego eksa na PS3 na półce w pudełku.

Yeti zagra w bloodborne. Kupi, fapnie do grafiki, strzeli fotę z funkcji share i wstawi do cw, no i sprzeda grę.

Opublikowano

Rime- jedyny tytuł który mnie interesuje na tej nadkonsoli.

I karte moze mieć za kafla, gry nie urywają dupy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.