Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Biedny M$ nie wie już co robić, po konfie Sony to tam mają już czerwony alarm!

Ludzie biegną do Philla i mówią co robimy Phill??? Dasz więcej kasy żebyśmy mogli jeszcze podkupić chociaż jedną grę?

Phill: nie mam więcej :(, SE zaśpiewało taką sumkę, że dałem tyle ile mogłem, nic nie zostało :(.

To co teraz? Jak my dogonimy PS4, oni już mają 10mln sztuk!!!

Phill: Nie wygramy z nimi, ciągniemy ten wózek ile się da ale pomyślcie już o nowym Xboxie, pójdę jeszcze jutro do zarządu, może dadzą kilka baniek, może uda się jeszcze jakiś tytuł podkupić, bo te nasze wewnętrzne studia to o kant dupy rozbić :(

:teehee:

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ludzie biegną do Philla i mówią co robimy Phill??? Dasz więcej kasy żebyśmy mogli jeszcze podkupić chociaż jedną grę?

Phill: nie mam więcej :(, SE zaśpiewało taką sumkę, że dałem tyle ile mogłem, nic nie zostało :(.

Phill: Nie wygramy z nimi, ciągniemy ten wózek ile się da ale pomyślcie już o nowym Xboxie, pójdę jeszcze jutro do zarządu, może dadzą kilka baniek, może uda się jeszcze jakiś tytuł podkupić, bo te nasze wewnętrzne studia to o kant dupy rozbić :(

BORZE MOJE BOKI SĄ W CZWARTYM WYMIARZE

Opublikowano

Drive Club jakoś lepiej też wypadł, wcześniej zero dynamiki.

Opublikowano

Design Bloodborne to mistrzostwo swiata.

Opublikowano

BORZE MOJE BOKI SĄ W CZWARTYM WYMIARZE

No jakby nie patrzeć, to tak właśnie było/jest/będzie.

Opublikowano

bloodborne i wiedźmin wystarczająca rekompensata za 2014 rok

Opublikowano

Jeśli ktoś twierdzi że konfa MSu była lepsza to proszę o namiar do dilera na PW

Opublikowano

na spokojnie pooglądałem trailery z gier pokazanych na konfie sony

moje przemyślenia (spokojnie nie będzie sonybotowego spuszczania się na ps4) [kolejność "od tyłu"]  - patrząc na kolejność filmików na kanale sony https://www.youtube.com/user/sonyplaystation/videos

- wild, nie wiem o co chodzi w grze ale grafika przyjemna bardzo dużo trawy daje pozytywne wrażenie, niestety animacje ruchu są strasznie drętwe, powiedział bym że odpychające

- driveclub, graficzka ładna, ale wyścigi mnie nie ruszają więc brak podniety

- until dawn, miejscami miałem wrażenie że to "dobry poziom" ale z poprzedniej generacji, a nie poziom obecnej generacji, może sama gra będzie ciekawa, ale póki co robi mierne wrażenie

- P.T., nic nie pokazali konkretnego, zero podniety

- MGS5-the box, gameplay skupia się na pokazaniu bzdetów związanych z pudłem, po waszych komentarzach widze że niektórych to przerasta. oczywiście że pudełkowe żarty są średnio śmieszne, ale pamiętajcie że gra ma być ogromna i pudło to znikomy promil rozgrywki, założe się że można przejść gre ani razu go nie używając, więc nie panikujcie jeśli taki humor wam się nie podoba. przypominam też że już w poprzednich MGSach była opcja wyrzucenia na ziemie gazetki erotycznej żeby odwrócić uwagę wroga, więc to że tym razem zamiast gazetki jest pudło to nie jest jakieś wielkie zaskoczenie. ogólnie MGS5 - czekam i jaram się

- shadow of mordor, mimo że jestem fanem władcy pierścieni to ta gra budzi we mnie bardzo mieszane uczucia, walka wydaje się calkiem dynamiczna i fajna, system nemesis mało mnie rusza, a poza walką niewiele pokazali, a jeśli to ma być poprostu chodzona bijatyka to raczej średnio wyjdzie, mimo że chciał bym się mylić

- farcry4, nic nowego nie pokazali, gierka ok, ale brak podniety

- destiny, grałem w bete, mam już dość tej gry, nudy

- rime, ico+zelda? tylko że nie wiadomo o co tak naprawde chodzi, brak podtniety ale lekkie zainteresowanie jest

- hellblade, filmik nie pokazał nic konkretnego, a gra twórców HS jakoś mnie specjalnie nie podnieca

- bloodborne, dzisiejszy gameplay nie urwał mi dupy ale i tak bardzo czekam na tą gre bo wiem że fromsoftware potrafi zrobić coś bardzo dobrego

- LBP3, nawet nie oglądałem, wali mnie to

- the order, wygląda bardzo ładnie, i pojawienie się tesli jest dodatkowym atutem, mimo że gameplay póki co budzi lekkie wątpliwości, ale i tak jest podnieta, bo klimat super

- pozostałe indyki - kurfa nudy!!!

żeby mi nikt nie zarzucał fanbojstwa, jak widać z dzisiejszego pokazu tylko 3 gry budzą u mnie podniecenie (zielony) - mgs5 i the order, bloodborne, reszta gier albo jest mi kompletnie obojętna (szary) albo wręcz lekko negatywnie je oceniam na obecną chwile (czerowny)

ide zobaczyć teraz jakieś rzeczy z konfy MS którą przegapilem

Edytowane przez Yano

Opublikowano

YETI znany i wieloletni fan serii Souls i wkleja teraz te wszystkie gify z nowej produkcji FS. Teraz będzie super, co YETI?? Miyakami nadzoruje, na pewno wróci ten feeling z Demon's, bo w Dark Souls II to już nie było to samo. Też to czułeś, co?

Przestań się ośmieszać już :/.

Opublikowano

Chce miec te exy, ale nie mam Xboxa, Microsoft mnie zlamal, na stopro biore ich konsole. It's time to go both platforms.

gdgd.gif Nie kolego, najpierw kup konsole :/

ale dalej bede faworyzowal Sony

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

YETI przejdzie grę na gifach, daj mu spokój.

Opublikowano

Hahah, rejwen, nie przejmuj się, jak kupisz sobie PS4, to tez zagrasz w Bloodborn, a teraz odpal pc i ciesz się paper plase.

Opublikowano

yeti zostana ci tylko gify bo gra bedzie dla ciebie za trudna :P

tylko ja mam wrazenie ze sony staralo sie pokazac wszystkie gry jakie w ogole powstaja na ps4 i nadaja sie na aktualny build do publikacji czy do zlepienia kawalka trailera? 

Opublikowano

Hahah, rejwen, nie przejmuj się, jak kupisz sobie PS4, to tez zagrasz w Bloodborn, a teraz odpal pc i ciesz się paper plase.

W sumie to trochę przykre, że jako zakuty PC-towy łeb i xbot przegrałem więcej w Demon's Souls niż Ty. Pewnie nawet nie masz tego wspaniałego eksa na PS3 na półce w pudełku.

Opublikowano

tylko ja mam wrazenie ze sony staralo sie pokazac wszystkie gry jakie w ogole powstaja na ps4 i nadaja sie na aktualny build do publikacji czy do zlepienia kawalka trailera?

ja mam wrażenie że pokazali za mało nowych gier AAA, a zwłaszcza za mało exów AAA

kogo obchodzi pieprzenie o multiplatformie destiny jak i tak już każdy kto chciał to grałw bete??

po co to pokazywać?

Opublikowano

yeti zostana ci tylko gify bo gra bedzie dla ciebie za trudna :P

Przecież to jest normalne u SONY. Tak jak pisałem, spodziewaj się więcej materiałów z tych gierek za rok i za dwa lata. W 2016 będzie już taka kolekcja eksów na pokazach SONY, że YETI odleci do Nibylanfii.

Opublikowano

bo ta gra istnieje a inne tytuly sa jeszcze na deskach kreslarskich albo w tak wczesniej fazie ze nie maja co pokazywac

sony ewidetnie spoczelo na laurach jesli chodzi o AAA - ps4 sprzedaje sie super, maja najmocniejsza konsole wiec kazdy i tak ja wybierze jak jaraja go multiplatformy, do tego kryzys w firmie wiec nie musza sie spieszyc - zamiast tego ogrom indykow i porty gier z vity jak tearaway czy wczesniej escape plan, a za chwile pewnie gravity rush, czy remastery z ps3 

Opublikowano

W sumie to trochę przykre, że jako zakuty PC-towy łeb i xbot przegrałem więcej w Demon's Souls niż Ty. Pewnie nawet nie masz tego wspaniałego eksa na PS3 na półce w pudełku.

Yeti zagra w bloodborne. Kupi, fapnie do grafiki, strzeli fotę z funkcji share i wstawi do cw, no i sprzeda grę.

Opublikowano

Rime- jedyny tytuł który mnie interesuje na tej nadkonsoli.

I karte moze mieć za kafla, gry nie urywają dupy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.