Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do nowego SH - petarda, Japonia wstaje z kolan.

Grałeś już? Klimat wylewa się z ekranu tv, polecam na słuchawkach. Kojima jest wielki.

Zaraz wrzucę ściąganie, kombo Hideo + SH nie może się nie udać, chyba że będą kartony. Nareszcie seria wraca do żółtych rączek, bo te czeskie popłuczyny, czy kto tam robił ostatnie Silent Hille dobrymi grami nazwać nie można.

Czekam na mocne rycie beretu, ostatni dobry horror jaki ogrywałem to był remake Siren.

@tk___tk

Jako P.T. puścili. Najbardziej pomysłowy reveal.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tyle że widzisz Yano, na PS4 i XO masz praktycznie to samo, poza kilkoma wyjątkami.

Kolejny po Mazzeo, który lubi publicznie robić z siebie clowna. Otóż drogi pingu, to nie jest to samo, największa różnica jest w GPU i RAMie, o czym kiedyś referat napisał Macio, wówczas klapek, dziś xboty (tak pewnie tylko dla beki, jak Jaczes nintendofag). Kwestie techniczne zostawmy, bo nikogo nie interesuje, że ram w PS4 jest 3 razy szybszy, czy gpu posiada aż 32 jednostki ROP (14 u xbona) czy 64 jednostki ACE (16 u xbona). GPU w PS4 ma 64 kolejki do gpgpu. Karta graficzna była robiona na zamówienie Sony. Przyjrzyjmy się grom, uwage teraz bomby prawdy dla blacharzy i ich tytanów za 3 kafle.

buła

lawpma.gif

łokieć

GloriousBlandCaterpillar.gif

I na koniec kop w jaja

ilLKYxv3x4Bge.gif

To było jedynie tłumaczone, nie są to moje słowa, ale kilka informacji z tego tekstu nie jest (już) zgodnych z prawdą.

Ściągam zaległe trailery z GC, zaraz odpalimy na TV i zobaczę co potrafi PS4 <3

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

What  ? Silent Hill ? Daryl ? What ? Kojima ? Double what ? Nie róbcie mi nadziei na coś dobrego nawet ...

Opublikowano

Downpour najlepszy silent hill od czasów 2,tylko z(pipi)any technicznie.NIektóre motywy czy w fabule czy misjach pobocznych naprawde konkretne

Opublikowano

bez kitu zostaje klapem.

Opublikowano

Nie odpale tego dzisiaj, ale jeżeli to jest tak dobre i jest to faktycznie nowy Silent, to jak kobicie jutro to pokaże to chyba się popłacze ze szczęścia, ja zresztą też. It is a good day to become a klap ?

Opublikowano

Znając życie wyjdzie w marcu/kwietniu 2016, ale niech robią na spokojnie i tego nie spier.dolą. To dobry znak, oby więcej japońskich devów się wysiliło. Czekam z niecierpliwością na TGS.

Opublikowano

Jeszcze ku.rwa niech ogłoszą że będzie tam Yamaoka i wymiękam.

Opublikowano

Nie odpale tego dzisiaj, ale jeżeli to jest tak dobre i jest to faktycznie nowy Silent, to jak kobicie jutro to pokaże to chyba się popłacze ze szczęścia, ja zresztą też. It is a good day to become a klap ?

Nie zawiedziesz się, gwarantuje.

Ja skończyłem właśnie grać, wiele osób na forach pisze, że musiało wyłączyć demko, bo to nie na ich serce. Jutro w nocy drugie podejście.

PS. Granie na słuchawkach to samobójstwo.

Opublikowano

To teraz tylko TGS - mocno pokręcona petarda od Goichiego Sudy, rozpier.dalający jRPG nawiązujący do starych dobrych czasów (FFIX/Chrono Cross/Vagrant Story) od Mistwalkera, Tekken: Ultimate Redux (kompilacja wszystkich tekkenów w 60 klatkach wraz z konwersjami arcade perfect + możliwość przełączania się między starą grafą a nową), Ryu ga Gotoku: 破壊 czyli kolejny pewniak od Nagoshiego, Shenmue 1+2 HD Remaster zrobiony budżetowo w Szanghaju, Catherine 2 i Ridge Racer 8 (ale od Namco, a nie tych partaczy co Flatouta klecili).

Czekam.

Opublikowano

To teraz tylko TGS - mocno pokręcona petarda od Goichiego Sudy, rozpier.dalający jRPG nawiązujący do starych dobrych czasów (FFIX/Chrono Cross/Vagrant Story) od Mistwalkera, Tekken: Ultimate Redux (kompilacja wszystkich tekkenów w 60 klatkach wraz z konwersjami arcade perfect + możliwość przełączania się między starą grafą a nową), Ryu ga Gotoku: 破壊 czyli kolejny pewniak od Nagoshiego, Shenmue 1+2 HD Remaster zrobiony budżetowo w Szanghaju, Catherine 2 i Ridge Racer 8 (ale od Namco, a nie tych partaczy co Flatouta klecili).

Czekam.

phantom dusta wierzę, że pokażą

Opublikowano

Kogo karwa obchodzą jakieś popłuczyny Ninja Theory jak w grę wchodzi nowy Silent.  

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Znając zycie, to Macio jak i Mazzeo, oraz 3/4 xbotów nigdy nie grali w pierwszego i drugiego Silenta, za to chętnie kupią nowego Kał of duty.

Dzięki ci Boże, że urodziłem się sonoklapem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

pjona yeti do piachu z tą złomboksową dzieciarnią.

Opublikowano

teka, ale Halo to szanuj, bo ja szanuje

tak poza tym to...

Dobra, idę spać. Jutro wiele osób przywita niezła niespodzianka, a ja nadal nie mogę uwierzyć, że grałem w nowego SH nie wiedząc, że to SH. Kojima troll nr1.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.