Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GroundedPerkyAffenpinscher.gif

Czy jego łapa tam wybuchnęła, czy mi się zdaje? :P

urwał mu kończyne, heh sony całą generacje zajęło stworzenie kalki gearsów

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Za mało klatek, żeby stwierdzić.
Opublikowano

Soczyście urwało mu całe ramię :) Nice.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Szkoda że ta gra to tylko pif paf :(

Opublikowano

Yeah. Ale klimat chociaż jest odmienny. To już coś. 

Opublikowano

Jak się patrzy na materiały z The Order, to można stwierdzić, że Uncharted to sandbox :P

Opublikowano

The Order ponownie mnie zainteresowało, graficznie i klimatycznie miazga, ale jak przypomnę sobie, że jest tam 4 minuty "gameplayu" na 10 minut materiału to od razu mi przechodzi zainteresowanie grą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak w ogóle mały update premier gier ostatnich miesięcy między super Xboxem oraz PS "haz no gamez" 4.

nbZi7AO.png

Opublikowano

jaka czelnosc macie zasmiecac ten temat gifami gier z xone twierdzac ze to super grafa? gusta gustami ale no ku.rva bez trollingu, e3 i gdc pokazalo dosadnie ze technologicznie xone to sredniowiecze przy ps4 i exach pisanych na ten sprzet

jedyne co posiadaczom xone zostalo to rozprawki o duszy w grach

Opublikowano

Tak w ogóle mały update premier gier ostatnich miesięcy między super Xboxem oraz PS "haz no gamez" 4.

nbZi7AO.png

to już się robi nudne to wypełnianie listy gierkami z androida, naprawdę robi na kimś wrażenie, że zapełni liste jakimiś smieciami czy konwersją hotline miami na ps4?

Puddle_(video_game)_cover.jpg

MouseCraft%20(3).jpg

ja pierdziu figaro ogarnij się.

Opublikowano

Dziwne, że od wczoraj nikt nie zauważył, że Activision zapowiedziało Geometry Wars 3.

Opublikowano

Ty się ogarnij. Ty. Wyczuwam w Tobie coraz większe zmieszanie, coraz bardziej Cię ciągnie w stronę światła, czuję to. 
Opublikowano

Obstawiam że TR exem na goracy okres swiateczny, a na poczatku 2016 juz zagramy w jedyna sluszna wersje.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Obejrzałem materiały z bloodborne i pierwszy raz jestem nahajpowany na grę video od GTAV. 

Opublikowano

Ty się ogarnij. Ty. Wyczuwam w Tobie coraz większe zmieszanie, coraz bardziej Cię ciągnie w stronę światła, czuję to. 

Hyhy, fakt. Czuje mrowienie w penisie jak widzę materiały z Bloodborne. 

Opublikowano

Wow gore, supa!

Opublikowano

Nie dla PSa kiełbasa:

i6nlfpr3dqyCG.gif

iHGbQRz4hZnqa.gif

iisSMcMyN8XIe.gif

:ninja:

Będzie w co grać. Już w 2016!

Pierwszy kwartał 2015, Batman, Evolve, Order 1886, Bloodborne, Wiedzmin.

Nie dla PSa kiełbasa:

<śmieszne_gify_z_jakieś_ścigałki_na_x360>

Z czym do ludzi, pytam się?

GloriousBlandCaterpillar.gif

Nowa generacja tylko u Sony.

naprawde z czym do ludzi, rożnica jest wrecz generacji, daddy, nie osmieszaj sie. Idz sie poru,chac na plaze z przypadkowymi fokami.

Opublikowano

A kto ci powiedział, że pif-paf jest gorsze od np. skakania czy durnowatego klikadła w stylu Diablo ? Nie słuchajcie szurniętych blaszek. Im się podobały kapiszoniaki gdy miały je 15 lat temu jako exy, potraciły, to już nagle ten gatunek to kupsztal. Teraz się podniecają odpadkami po Baldurs Gate i gierkami w stylu "Gdzie jest Wally" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gdyby to się pojawiło hurtowo na konsolach to by nagle zaczęli pasjansa i sapera gloryfikować z poczuciem komicznej wyższości xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie dla PSa kiełbasa:

to co pokazałeś to raczej parówka a nie kiełbasa

Opublikowano

WILD, Bloodborne, Order 1886, Rime, MGS5, Uncharted 4, project Cars, to tylko czubek monumentalnej góry jaką jest Sony. I od tego jeszcze pokaz możliwości Firmware 2.0.

Zaiste zaje,bista to jest góra Sony, jeśli do listy killerów musisz wrzucać multiplatformy, a reszta to kąsolowe szczelanki [*]. Aha, no i Firmware 2.0, to już jest nie strzał w kolano, a prosto w mordę, jak można jarać się updatem systemu do konsoli? Co, dadzą Wam w końcu możliwość słuchania muzyki xD? Automatyczne wystawianie gier na 14 dni na allegro po włożeniu płyty do czytnika?

nobody in nutshell:

Na 7 wymienionych 5 to exy, jeden to action rpg,, jeden to przygodowka wzorowana na Wind Wakerze i ICO, jeden to przygodowe mmo od ojca serii Rayman i Beyond Good & Evil, multiplatformowy MGSV na ps4 chodzi zaś w glorious 1080/60 i ruchomymi chmurami, zamiast retardowej wersji 900/30 i statyczną teksturą. Nowego Silenta nie liczmy, bo to jedna wielka niewiadoma.

Tymczasem, w obozie tortexu, jedyne exy stojące intelektualnie ponad poziomem średnio wysmażonej to indyczy Ori i czasowy ex twórców Limbo. xDDDDDDDD

#NIEDLAPSAKIEŁBASA

Opublikowano

nbZi7AO.png

Te tabelki są tak chu,jowe, że sorry no bonus, ale masz minusa. Szczególnie, że całą prawą stronę możnaby podsumować "Previously released on PC".

Opublikowano

Forza wyglada jak gra z poprzedniej generacji, wiadomo, gameplay wazny, ale sa jakies granice walenia w tylek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.