Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No xbox 1 spoko gdyby nie ten zyebany pad.

S-ka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DS1/DS2/DS3

Krzyżak do bijatyk był słaby tylko. Pamiętam ten pozytywny szok wklęsłych idealnie chodzących gałek po wypukłych śliskich grzybkach dualów. I się trzymało tego pada dostojnie, duale jak zabawki  :P  Sora ale tak było.

Balona nie miałem niestety więc nie wiem.

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bEQp54h.jpg

#tylkobalon

Opublikowano

No nareszcie porządna wersja Divinity. Ile seedów na dzisiaj ? Chociaż tyle czekałem to już poczekam na PL lub promo za dychę  :P .

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Balon świetny, ale s-ki nic nie przebiło (nie miałem w rękach Wii U Pro Controllera, wiec nie biore pod uwagę).

Opublikowano

Przyznać muszę, że pierwszy xbox to była znakomita konsole. Dlatego przy zapowiedzi One ucieszył mnie jej klocowaty wygląd przywołujący dobre wspomnienia. Ileż to nagrałem się w Halo 1 i 2, ileż to łez wylałem w Ninja Gaiden Black. Seria Splinter Cell z totalną graficzną miazgą w postaci trzeciej części, ach ten etap w Japonii. Wtedy pierw 3 zaliczyłem na GC i po przesiadce byłem zdewastowany. Doom 3 pierw przeszedłem, na PC, a później na Xboxie i też zachwycałem się konsolową wersją. Conker też wykonaniem do dziś rządzi, a humor rozwala. Jak by Rare dziś zapowiedziało nawet remake to bym poleciał do sklepu po One'a. Ja nie rozumiem czemu Microsoft  nie pozwoli im robić normalnych gier. Na xboxie była też Forza. Ogólnie wszystkie te gry robiły wykonaniem wrażenie.

Z drugiej było PS2. Kiedy zobaczyłem God of War to aż nie mogłem uwierzyć jak ta produkcja może tak wyglądać na PS2? A dwójka była jeszcze ładniejsza. No i obie gry ogromnie grywalne. Na PS2 było wiele dobrych gier, ale dla mnie najlepsza to Okami, która zjada wszystkie gry z Xboxa i tego waszego mesjasza Half Life 2. Aby nie było HL2 znakomita gra, dwa razy zaliczyłem, ale mam wiele innych gier co ją przebijają.

Na koniec zostawiłem GC. Najlepsza konsola tamtej generacji. Doskonale wykonane RE4, mega klimatyczny REmake i RE0. Doskonała Zelda WW, świetna platformówka SMS. Oczywiście też Mario Kart DD, F-Zero GX i multum innych rewelacyjnych gier, a na czele totalna bomba Metroid Prime. dwójkę kocham równie bardzo, ale to jedynka była tym ogromnym szokiem. Sory HL2, ale w perspektywie FPP przegrywasz z grą która nawet FPSem nie jest.

Ale i tak te wszystkie gry przebija The Last of Us, mesjasz prawdziwy, jedyny.

Opublikowano

Ten post można podzielic na 4 części:

1. Ok

2. Nope

3. Ok, różnica między RE4 na GC i PS2 była tak olbrzymia, że rzygać się chciało jak człowiek włączał wersję na PS2 ... bleah. 

4. Te wszystkie gry co wymieniłeś chyba i tylko wg Ciebie. Shenmue przebija wszystko karwa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Powiedział piracik PSX i PS2

jaki piracik? proszę mi tu nic nie insynuować...

k3wtqp.jpg

jak powiedział mój dobry kolega Yeti ileśtam stron temu - Xzłomowa dzieciarnia pewnie nawet nie widziała na oczy, podobnie jak znakomitej części pierwszej... gdzie wy wtedy byliście? macie czelność nazywać się graczami? jarają się bijatykami rozpisany na sezony, bieganiem robotami z amerykańskimi dwunastolatkami i koszeniem pól buraczanych przy pomocy lambordżini. baroni Sony w tym czasie wygodnie czekają.

#thisisgaming #4theplayers #greatnessawaits

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Shenmue 1 i 2 ogrywałem dopiero w 2011. Fakt - gry wybitne i rozwalające klimatem. Jednak są tytuły bardziej u mnie cenione. Pewnie gdybym ogrywał je te 10 lat wcześniej to mówiłbym co innego. A było od tego o włos, bo w swoim czasie chorowałem na DC i już miałem kupić. Ale wyszło jak wyszło. Teraz panuje PS4.

Opublikowano

k3wtqp.jpg

Weź odejdź z tą wersją platinum. Pewnie jeszcze używka nie ? Gorzej niż piracik ...

dUSVqR.jpg

do miecza !!!

Opublikowano

bEQp54h.jpg

#tylkobalon

A potem sie dziwisz, ze śmieszy mnie czytanie Twoich bzdetów o "złym piractwie" i oglądaniu seriali na importowanych DVD i "proszę mi tu nie insynuować"

lol

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Lol pokazał jednego platinuma na dowód , że nie piracił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mnie również proszę nie insynuować :

r3XRosA.jpg

Pozdrawiam, Szatanek.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

bEQp54h.jpg

#tylkobalon

A potem sie dziwisz, ze śmieszy mnie czytanie Twoich bzdetów o "złym piractwie" i oglądaniu seriali na importowanych DVD i "proszę mi tu nie insynuować"

lol

przecież to nie mój pulpit cycu.

Opublikowano

Mnie również proszę nie insynuować :

r3XRosA.jpg

Pozdrawiam, Szatanek.

ładne okładki wydrukowałeś na poczekaniu.

Opublikowano

http://www.kotaku.co.uk/2014/08/16/soe-sell-planetside-2-calling-audience-console-peasants

jak tam sonyponies, pewno żarty heheszki nie? #4theplayers

bonus http://www.kotaku.co.uk/2014/08/17/gamescom-order-1886-presentation-terrible

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

http://www.kotaku.co...onsole-peasants

jak tam sonyponies, pewno żarty heheszki nie? #4theplayers

peasant is a member of a traditional class of farmers, either laborers or owners of small farms, especially in the Middle Ages under feudalism, or more generally, in any pre-industrial society

Tlumaczenia z INGLISZ:

Chlop, wiesniak, KMIOT.

800px-Unbekannter_Meister_18-19_Jh_Feier

BARONI :XDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nope, klapy to największa zakała gejmingu. Tylko ta rasa potrafi zniechęcić do swojej ukochanej platformy. Nawet 10 lat temu gdy dałniarska PCtowa nacja nie miała nawet połowy konsolowych gier, nie potrafiła tak obrzydzać tego czego wychwala.

Posty Daddy'ego to nie tyle co zniechęcają do x-boksa co odbierają chęci do życia poziomem swojej głupoty.

Opublikowano

DN3D>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D1/D2/Q1/QII ( kolejność przypadkowa )

Dokladnie, nie inaczej.

k3wtqp.jpg

Weź odejdź z tą wersją platinum. Pewnie jeszcze używka nie ? Gorzej niż piracik ..

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

Opublikowano

dzięki drogi mejmie. sam chciałem napisać, ale po co szczerbić klawiaturę na takiego kmiota jak Szatanek? chociaż wolałbym żeby to określenie nie stało się w przyszłości nacechowane pejoratywnie ponieważ użytkownika Kmiot należy szanować.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

xD Jaki typ. Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji. Niestety nie mam jej już ale i tak gardze tymi żałosnymi wydaniami platynowymi <rzyg>

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji.

ta wersja oczywiście również ograna, ale tak jak to się powinno robić na konsolach firmy microsoft (która wymyśliła piractwo) czyli gierka przesłana za pomocą ftp na dysk konsoli z niezwykle rozwiniętym homebrew.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.