Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przy najładniejszej wersji jak i okładce na Xbox1, ta brzydsza wersyjka i z jedynie okładką z jakąś tandetną ramką na PS2, powoduje jeszcze większą bekę. Tylko Xbox1, ne moje ale :

silent-hill-2-restless-dreams-xbox-13987

Beka z klapków, najbrzydsza wersja i na dodatek z ordynarną ramą na okładce, x2 fail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

E3

desktop_2014_08_14_20xou9e.png

Gamescom

desktop_2014_08_14_20l3ur2.png

Ubisoft w formie.

Od samego początku będąc na GC zauważyłem, że coś nie jest nie tak z tym AC, mało tego jak kolo wspiął się na samą górę budynki reszta wyglądała jak kartonowe pudełka, na Diviosn nawet nie chciało mi się iść bo pewno też downgrade -_^ niestety, teraz  karmią nas nawet oszukanymi "gameplayem" 

Za to FH 2 od razu pokazała, że wygląda lepiej niż wyglądała na E3.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ta beka z pudełek to na poważnie czy calkowicie was popi,erdoliło?

Opublikowano

I ta "klimatyczna" żarówiasta zieleń psująca klimat każdego pudełka.

Opublikowano

ta beka z pudełek to na poważnie czy calkowicie was popi,erdoliło?

Pełna powaga, no jak możesz myśleć że tutaj się żartuje. Ogarnij się.

Opublikowano

Przy najładniejszej wersji jak i okładce na Xbox1, ta brzydsza wersyjka i z jedynie okładką z jakąś tandetną ramką na PS2, powoduje jeszcze większą bekę. Tylko Xbox1, ne moje ale :

silent-hill-2-restless-dreams-xbox-13987

Beka z klapków, najbrzydsza wersja i na dodatek z ordynarną ramą na okładce, x2 fail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ochłap z pańskiego stołu wydany jakieś dwa miesiące później. xbox - #thisiswaiting.

Opublikowano

Dwa miesiące ? Myślałem, że wiecej trzeba bylo poczekać na najładniejszą i najlepsza częśc Silent Hilla. Tak swoja drogą nieżle musiało piec klapów w tamtym okresie xD Szkoda, że internet byl wtedy mało "popularny".

Opublikowano

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

xD Jaki typ. Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji. Niestety nie mam jej już ale i tak gardze tymi żałosnymi wydaniami platynowymi <rzyg>

Jaki typ. Ogrywac SH na xboxie xD.

Opublikowano

Za to dopasiona wersja ( ale i tak najbrzydsza ) później od Xboxowej dopasionej i ślicznej. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

xD Jaki typ. Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji. Niestety nie mam jej już ale i tak gardze tymi żałosnymi wydaniami platynowymi <rzyg>

Jaki typ. Ogrywac SH na xboxie xD.

Jaki typ, grać w upośledzone wersje xD

Opublikowano

Dwa miesiące ? Myślałem, że wiecej trzeba bylo poczekać na najładniejszą i najlepsza częśc Silent Hilla. Tak swoja drogą nieżle musiało piec klapów w tamtym okresie xD Szkoda, że internet byl wtedy mało "popularny".

sory sprawdziłem. jednak trzy.

Opublikowano

Szjet. Jednak potęga plejstejszyn.

Opublikowano

lawpma.gif

U blaszek , nawet Titan by nie pociągnął takiego rendera a co dopiero real-time jak na PS4.

Opublikowano

Ile razy to jeszcze napiszesz bóldupowcu? xD

Opublikowano

Moje 780 nie tytanowe by to pociągneło w dwa razy lepszym frejmrejcie i bez pasów iksde

Opublikowano

szatanka tak du.pa od rana piecze, że musiał sobie zaserwować kurację w postaci gifa z the order.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sutek tyle razy ile nadal będziesz odpisywał ( lub minusował ) sfrustrowany tym faktem.

@ Ins.

Dobrze , ok rozumiem, a teraz sprawdzam, udowodnij :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Przeportuj i się przekonasz, zapas mocy który zostanie będzie można przeznaczyć na poprawnie działającego cross chata.

Opublikowano

macie czas klapersy na pitolenie głupot do listopada, bo od 11tego wyjdzie gamechanger w wojnie konsol

tymczasem yeti bedzie gral w destiny na PSN mówiąc sobie pod nosem "jest prawie tak samo dobrze jak w hejlo" xD

xD

xD

mneiyPq.png

Opublikowano

Ins twoja karta nawet w starym Metro 2033 nie potrafi utrzymać stałych 60 na ultra więc z czym do ludzi ; d

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Moja karta jakoś jednak potrafi utrzymać te 60 klapków na sekudnę, nie moja wina, że mam dobrego procka i szybki ram. Za to twoja konsola nie wyrabia z cieniami w 60 klatkach w remasterze sprzed roku i ze sprzętu słabszego niż moja komórka xD Jakby to jeszcze był jakiś trzeciorzędny team ale to przecie naughtygods srotfl 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kolejny przykład na ułomność klaperstwa

http://www.ppe.pl/news-30379-najwiekszy_crap_targow_gamescom_2014___czytelnicy_wybieraja_.html?t=1408280496#c_last

jeszcze pół godziny temu wyniki były normalne, jak widać bul dupencji o anal max payne brejka jest mocny :D

comment_qDPvVq0kAm1lnH1BkKKSj6tPIz84nQb7

zaraza, robactwo, dżuma i ebola gejmingu w jednym

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jaka podjarka kotletem wydanym dwie generacje temu.

Opublikowano

szatanka tak du.pa od rana piecze, że musiał sobie zaserwować kurację w postaci gifa z the order.

Czegoś się do mnie przyczepił ? Starczy mi jeden paparazzi w postaci Suteczka. Chociaż, im więcej tym większa kariera w CW, więc ostatecznie możesz zostać jednak.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.