Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przy najładniejszej wersji jak i okładce na Xbox1, ta brzydsza wersyjka i z jedynie okładką z jakąś tandetną ramką na PS2, powoduje jeszcze większą bekę. Tylko Xbox1, ne moje ale :

silent-hill-2-restless-dreams-xbox-13987

Beka z klapków, najbrzydsza wersja i na dodatek z ordynarną ramą na okładce, x2 fail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

E3

desktop_2014_08_14_20xou9e.png

Gamescom

desktop_2014_08_14_20l3ur2.png

Ubisoft w formie.

Od samego początku będąc na GC zauważyłem, że coś nie jest nie tak z tym AC, mało tego jak kolo wspiął się na samą górę budynki reszta wyglądała jak kartonowe pudełka, na Diviosn nawet nie chciało mi się iść bo pewno też downgrade -_^ niestety, teraz  karmią nas nawet oszukanymi "gameplayem" 

Za to FH 2 od razu pokazała, że wygląda lepiej niż wyglądała na E3.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ta beka z pudełek to na poważnie czy calkowicie was popi,erdoliło?

Opublikowano

I ta "klimatyczna" żarówiasta zieleń psująca klimat każdego pudełka.

Opublikowano

ta beka z pudełek to na poważnie czy calkowicie was popi,erdoliło?

Pełna powaga, no jak możesz myśleć że tutaj się żartuje. Ogarnij się.

Opublikowano

Przy najładniejszej wersji jak i okładce na Xbox1, ta brzydsza wersyjka i z jedynie okładką z jakąś tandetną ramką na PS2, powoduje jeszcze większą bekę. Tylko Xbox1, ne moje ale :

silent-hill-2-restless-dreams-xbox-13987

Beka z klapków, najbrzydsza wersja i na dodatek z ordynarną ramą na okładce, x2 fail xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ochłap z pańskiego stołu wydany jakieś dwa miesiące później. xbox - #thisiswaiting.

Opublikowano

Dwa miesiące ? Myślałem, że wiecej trzeba bylo poczekać na najładniejszą i najlepsza częśc Silent Hilla. Tak swoja drogą nieżle musiało piec klapów w tamtym okresie xD Szkoda, że internet byl wtedy mało "popularny".

Opublikowano

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

xD Jaki typ. Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji. Niestety nie mam jej już ale i tak gardze tymi żałosnymi wydaniami platynowymi <rzyg>

Jaki typ. Ogrywac SH na xboxie xD.

Opublikowano

Za to dopasiona wersja ( ale i tak najbrzydsza ) później od Xboxowej dopasionej i ślicznej. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Jaki typ. Przeciez wersja Director's Cut zawierajaca epizod z Maria wyszla tylko w serii platinum. Takze pan Teka ma najbardziej dopasiona wersje SH2 jaka wyszla.

xD Jaki typ. Nawet nie wie, że na Xboxie też to było w lepszej wersji. Niestety nie mam jej już ale i tak gardze tymi żałosnymi wydaniami platynowymi <rzyg>

Jaki typ. Ogrywac SH na xboxie xD.

Jaki typ, grać w upośledzone wersje xD

Opublikowano

Dwa miesiące ? Myślałem, że wiecej trzeba bylo poczekać na najładniejszą i najlepsza częśc Silent Hilla. Tak swoja drogą nieżle musiało piec klapów w tamtym okresie xD Szkoda, że internet byl wtedy mało "popularny".

sory sprawdziłem. jednak trzy.

Opublikowano

Szjet. Jednak potęga plejstejszyn.

Opublikowano

lawpma.gif

U blaszek , nawet Titan by nie pociągnął takiego rendera a co dopiero real-time jak na PS4.

Opublikowano

Ile razy to jeszcze napiszesz bóldupowcu? xD

Opublikowano

Moje 780 nie tytanowe by to pociągneło w dwa razy lepszym frejmrejcie i bez pasów iksde

Opublikowano

szatanka tak du.pa od rana piecze, że musiał sobie zaserwować kurację w postaci gifa z the order.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Sutek tyle razy ile nadal będziesz odpisywał ( lub minusował ) sfrustrowany tym faktem.

@ Ins.

Dobrze , ok rozumiem, a teraz sprawdzam, udowodnij :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Przeportuj i się przekonasz, zapas mocy który zostanie będzie można przeznaczyć na poprawnie działającego cross chata.

Opublikowano

macie czas klapersy na pitolenie głupot do listopada, bo od 11tego wyjdzie gamechanger w wojnie konsol

tymczasem yeti bedzie gral w destiny na PSN mówiąc sobie pod nosem "jest prawie tak samo dobrze jak w hejlo" xD

xD

xD

mneiyPq.png

Opublikowano

Ins twoja karta nawet w starym Metro 2033 nie potrafi utrzymać stałych 60 na ultra więc z czym do ludzi ; d

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Moja karta jakoś jednak potrafi utrzymać te 60 klapków na sekudnę, nie moja wina, że mam dobrego procka i szybki ram. Za to twoja konsola nie wyrabia z cieniami w 60 klatkach w remasterze sprzed roku i ze sprzętu słabszego niż moja komórka xD Jakby to jeszcze był jakiś trzeciorzędny team ale to przecie naughtygods srotfl 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kolejny przykład na ułomność klaperstwa

http://www.ppe.pl/news-30379-najwiekszy_crap_targow_gamescom_2014___czytelnicy_wybieraja_.html?t=1408280496#c_last

jeszcze pół godziny temu wyniki były normalne, jak widać bul dupencji o anal max payne brejka jest mocny :D

comment_qDPvVq0kAm1lnH1BkKKSj6tPIz84nQb7

zaraza, robactwo, dżuma i ebola gejmingu w jednym

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jaka podjarka kotletem wydanym dwie generacje temu.

Opublikowano

szatanka tak du.pa od rana piecze, że musiał sobie zaserwować kurację w postaci gifa z the order.

Czegoś się do mnie przyczepił ? Starczy mi jeden paparazzi w postaci Suteczka. Chociaż, im więcej tym większa kariera w CW, więc ostatecznie możesz zostać jednak.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.