Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

Wystarczy PS4

Dla mnie przejście z 720p na 1080p to duży skok, w przypadku xone przejście z 720p na prawie 800p albo 900p to nie dużo, dlatego dla botkow jako ze exy im wychodzą na PC lepiej kupić dobrego PC.

Najlepsze klapki co się śmieją z rozdziałki na xbonie, jak im zależy na tym to blacha jedyną słuszną opcją.

dokładnie tak, smieją się a sami grają w

bf4 w 900p

watch_dogs 900p

The Order nie będzie w 1080

Killzone w multi tez nie ma 1080

EA UFC 900p

Bf4 to port robiony na szybko.

Wd nikogo

The order tylko Sony

Killzone tylko Sony

EA UFC co to?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy to znaczy ze do zakupu PS4 mam jeszcze doliczyc cene dobrego PC?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ostatnie platformery od Nintendo były bardzo wymagające. Przyda się teraz coś łatwiejszego.

Yoshiego i Toada biorę na premierę.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Odsyłam do recenzji eurogamer.

Włożę kolejnego Tytana do SLI i wyrobi w 4k, już się nie martw. A konsolowcy na 60FPS poczekają ze cztery lata, jak wyjdzie remaster remastera na PS5 (bo Microsoft wycofa się z konsolowej gry i przeniesie platformę Xboks na komputery osobiste).

co prawda miałbyś za to już 16 konsol, ale wiadomo tylko PC. 

ja tam wolę wydać kasiorkę na Chivasa Regal i dobrą mąkę żeby życie miało smaczek, ale z kim tu dyskusja. Prostuj oparcie, weź gryza obranego przez mamę arbuza i jazda bo do 19 masz już tylko niecałe 4h

Opublikowano

Leak gry od Sony Japan.

http://a.pomf.se/gqozcf.webm

źródło: 4chan. Wygląda na to, że ten sam koleś, co leaknął Bloodborne.

iiyZ7jIMZfweD.png

Cyberpunkowe coś. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Remaster Metro na pc gubi klatki do 40fps. Tytany nie wyrabiają przy tak średniej grafice, a co mówić o odpaleniu Ordera 1886 czy DC.

Włożę kolejnego Tytana do SLI i wyrobi w 4k, już się nie martw. A konsolowcy na 60FPS poczekają ze cztery lata, jak wyjdzie remaster remastera na PS5 (bo Microsoft wycofa się z konsolowej gry i przeniesie platformę Xboks na komputery osobiste).

ja tam wolę wydać kasiorkę na Chivasa Regal i dobrą mąkę żeby życie miało smaczek, ale z kim tu dyskusja. Prostuj oparcie, weź gryza obranego przez mamę arbuza i jazda bo do 19 masz już tylko niecałe 4h

Jedno nie wyklucza drugiego!

Pozdrawiam z pecetowego raju.

kZuOtV5.jpg

Opublikowano

Ten cyborg, to nie jest przypadkiem ta laska z demka technologicznego od Quantic Dream?

Opublikowano

Ping i tak nie schudniesz, pozdrawiam, Szatanek.

Opublikowano

Nie muszę. Zresztą trzeba pielęgnować stereotyp grubego okularnika przy monitorze.

Opublikowano

kZuOtV5.jpg

Arbuza jeść widelcem

XDXD

Duuupe podcierasz w rękawiczkach?

Opublikowano

Hamburgery też jem widelcem, klamki w miejscach publicznych naciskam po uprzednim podłożeniu sobie chusteczki pod dłoń, to samo z korzystaniem z bankomatów (choć gotówki staram się nie używać, płacę kartą wszędzie gdzie się da).

A skoro pytasz o podcieranie się - korzystam z mokrych chusteczek, a potem biorę prysznic.

Edytowane przez ping

Opublikowano

kZuOtV5.jpg

lol

ucałuj mamę!

Opublikowano

klapy wpier.dalają arbuza łapami, potem lepiej się paluchy śligają po touch-padzie w ds4.

Opublikowano
  • Autor

Jednak fake. Szkoda.

Liczylem na Knack 2: The Knackening.

Opublikowano

Co jest dziwnego w jedzeniu poktojonego arbuza widelcem?

Opublikowano

kZuOtV5.jpg

lol

ucałuj mamę!

O 19:00 jak z pracy wróci!

Opublikowano

Su2stnJ.jpg

Opublikowano

tak to jest jak się kupuje gierki poza oficjalnymi kanałami dystrybucji w swoim ojczystym terytorium.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

klamki w miejscach publicznych naciskam po uprzednim podłożeniu sobie chusteczki pod dłoń, to samo z korzystaniem z bankomatów (choć gotówki staram się nie używać, płacę kartą wszędzie gdzie się da).

Nie patrzą na Ciebie jak na gluupka gdy w sklepie podczas płatności kartą kładziesz sobie chusteczkę do wpisania pinu?
Opublikowano

klamki w miejscach publicznych naciskam po uprzednim podłożeniu sobie chusteczki pod dłoń, to samo z korzystaniem z bankomatów (choć gotówki staram się nie używać, płacę kartą wszędzie gdzie się da).

Nie patrzą na Ciebie jak na gluupka gdy w sklepie podczas płatności kartą kładziesz sobie chusteczkę do wpisania pinu?

Nie. Mi z kolei nie przeszkadzają osoby, które tego nie robią. Ich zarazki, ich sprawa. Każdy ma swoje życie i swój zdrowy rozsądek. Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

I znów beka z M$, mimo zapewnień MS że nie liczy się rozdzielczość tylko klatki to okazuje się że Diablo III zostało wydane w rozdzielczości 1080p bo taka była presja M$ na twórcach, efektem tego jest falujace 50fps.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.