Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze jak widzę Mendrka to mam jeden rdzeń przed oczami. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to wpadles kolego xD

Opublikowano

Mazzeo:

Serio te miernoty z PSXE napisały, że w Halo 5 po raz pierwszy w serii będzie druga grywalna postać ? Czy tak tylko trololo w statusach ?

A tak przy okazji:

kOiU2Lx.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Stara gwardia odeszła,a po tych nowych melepetach można się wszystkiego spodziewać.

Beka z klapów co chcą monopolu sony i powrotu do "giant enemy crab". Nie ma nic lepszego dla tej branży niż konkurencja.

Opublikowano

Od Bloodborne to już w ogóle się odwalić. Ta gra jest piękna.

W tym rzecz, że nie jest. Wygląda ok, ale spustów nad grafiką od strony technicznej nie rozumiem.

Typowy pececiarz. Od strony technicznej porządny jest Crysis 3. A nie przeszkadza to mu w byciu ohydnym tytułem.

Art style, design > vexele, tesselacje i inne pierdoły.

Dlatego Yoshi Island że SNESa, Okami z PS2, Bloodborne z PS4 i SO z XBona są ładniejsze od Crysisa 3 na najwyższych detalach i czterech tytanach że wszystkimi modami.

Opublikowano

Mnie zawsze bawi porównywanie sprzedaży, jak X1 nie miał jeszcze premiery w połowie (jeśli nie więcej) krajów świata :potter:

Opublikowano

Art style, design > vexele, tesselacje i inne pierdoły.

YETI ma totalnie odwrotne zdanie. :teehee:

Opublikowano

Mazzeo:

Serio te miernoty z PSXE napisały, że w Halo 5 po raz pierwszy w serii będzie druga grywalna postać ? Czy tak tylko trololo w statusach ?

FF4gWzc.jpg

wiadomix, sonoklapki z redakcji rodzinkę Kratos czy Drejka znają do 5 pokolenia wstecz, a podstawowego info o Halo nie zweryfikują.

Opublikowano

Mnie zawsze bawi porównywanie sprzedaży, jak X1 nie miał jeszcze premiery w połowie (jeśli nie więcej) krajów świata :potter:

Nie rozśmieszaj ludzi.

Suteq, a co mnie Yeti że swym spaczonym gustem i 50 calowym kutangiem.

Opublikowano

Jesteś jednym z naczelnych błaznów tego tematu, więc jakże miałbym czelność konkurować :potter:

Opublikowano

Jesteś jednym z naczelnych błaznów tego tematu, więc jakże miałbym czelność konkurować :potter:

Nie no, masz rację. Niech no tylko Xbone wejdzie oficjalnie do Słowacji, Kambodży i Polski (wiadomo, nie było tu premiery, to nikt kto chciał kupić, to jeszcze nie kupił. Ah, gupi brak oficjalnej premiery.).

Opublikowano

"We must take risks to reap the rewards"

hehe.

Ale zeby kufa nie bylo tak dobrze to:

Role sie odwrocily, wiec MS bedzie sie teraz starac, zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co dobrze idzie, 2 konferencje za nami i slowa TV nie uslyszelismy ani razu, a Kinect chyba tylko raz.

No i PS ma swoje RIIIIDGE RACER a XO ma swoje "next watercooler" (chuy z next-gen, we want XO to be the next watercooler) oraz "rocket science level stuff"

Obie firmy sa siebie warte. Kiedy mysla ze prowadza sodówa uderza do glowy i latwo popelnic glupie bledy ktore nie tak latwo sie odkreci.

Sony 2006 i MS 2013 swietnie pokazuja co sie dzieje jak jedna z firm czuje sie niezagrozonym liderem rynku i moze robic co im sie podoba, a dodatkowo gry rzadza nimi idioci.

Opublikowano

To ze Sony po szaraku i ps2 czuło sie liderem jest zrozumiałe, dlaczego micro zaczelo postepowac tak a nie inaczej juz nie jest. Zdobyli duza czesc rynku z 360, ale nie na tyle zeby spoczac na laurach.

Opublikowano

Na jakiej podstawie MS miał się czuć liderem rynku i kiedy? Oni nawet PS3 nie potrafili pobić sprzedażowo.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Czuć się nie powinien, ale może trochę mu odbiło po tym jak każdy narzekał na programowanie na PS3, jak multiplatformy w 99% przypadków były lepsze na X0, jak mieli lepszy online, itd. itp. widać niewiele trzeba było Donowi, żeby poczuć się pewnie.

EDIT

TV, TV, TV, Television, TV, TV, TV bawi do dziś, po ponad roku od "premiery" :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mamy pierwszego martwego Xboxa One na forum [*]

Opublikowano

It has begun. 

Świeć panie nad jego duszą.

Swoją drogą, jest jakiś odpowiednik RRoD'a na X1?

Opublikowano

Koper, jaki ból dupy xD Nawet Twoje wspaniałe X1 się psuje :( 

Opublikowano

brak tematow o awaryjnosci w przypadku vity - przypadek? nie sadze

swoja droga na allegro dosc sporo zepsutych wiiu mozna spotkac - wszystkie maja z reguly ten sam defekt - konsola sie wlacza ale nie daje obrazu na tv - to jakas czesta przypadlosc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.