Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Forumku oceń:

Gladiator_Thumb_Down_01.gif

:P

Wiesz, że prawda jest taka, iż w starożytnym Rzymie ten gest oznaczał ułaskawienie, a kciuk w górę śmierć. Ale wiadomo nie od dziś , xboty żyją w świecie fikcji i ułudy (Xbox One nie jest słabszy od PS4 etc.).

Sorry stary, ale w starozytnym rzymie nie mieli kamer, kto tu zyje w swiecie fikcji :confused:

Akurat w filmie ten gest był przekręcony. Tego dowiedziałem się ze źródeł pisanych, a tak owe już wtedy istniały. Więc kto żyje w świecie fikcji? Xboty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co to za random ?

Opublikowano

Jak te gamapaye full hd z W3 są z PC i to na ultra hiper i nie powalają jakos mocno graficznie, i mają być jeszcze cięte na konsolach to ja nie wiem jak to będzie wyglądać na nich, średnio ? Oby chociaż było żelazne 30 klatek.

To na e3 nie pokazali wersji na xone?
Opublikowano

Na E3 nie wiem, na Gamescom ( które oglądałem , specjalnie ściągnięte w fullhd ) niby z PC z podpiętym padem od X-a.

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy pudełkowej wersji PL na PS4 - też wam nie działają "Infernalne Naramienniki"? Wpisałem kod i pobrało DLC, ale do wersji angielskiej, którego polska w ogóle nie widzi. Na dodatek zakładka z grą na PS4 wygląda dość zabawnie...

iDyTzQCsKf5vL.jpg

Tłumaczę sobie, że zawsze mogło być gorzej, że przynajmniej nie muszę grać po rusku, ale ktoś w CDP i/lub Sony mocno sfuszerował :confused:

#sonytakiedobre

#bekazplejstejszon

#thisisforthegaymers

Opublikowano

No tak bo za problemy D3 odpowiada Sony :teehee:

Opublikowano

za ruski język na xbonie odpowiada ms więc bądźmy konsekwentni.

Opublikowano

btw hyrule wariors w japonii w debiucie poszlo w 69tys sztyk, a wii u sprzedalo sie w 18tys ustepujac vicie i 3ds - niech nintendo tnie ceny samej konsoli lub robi jakies ciekawe bundle czy promocje bo jest tragicznie, mario kart nie podbil sprzedazy w kkw, teraz hyrule warriors, pewnie bayo2 czy fatal frame tez szalu nie zrobi - a zelda dopiero pewnie najwczesniej pod koniec 2015

Nie przesadzajmy z tym Hyrule Warriors. Po pierwsza, Zelda dołuje w Japonii od czasów Wind Wakera, po drugie - seria Warriors lata świetności przeżywała w czasach PS2. To i tak najlepszy wynik dla jakiejkolwiek gry typu "musou" na tej generacji sprzętów (wliczając w to PSV i 3DS-a). Większość pierwszego nakładu się rozeszła.

Seria Warriors się tak nie sprzedaje bo nie wychodzi teraz 1 gra rocznie  na 1 platformę, a 10 gier rocznie na  wszystko co możliwe. 

69tys to nic - klęska i padaka. Shinovi Versus na debiucie sprzedało się w ilości 120tys sztuk- ten sam typ rozgrywki.

Opublikowano

za ruski język na xbonie odpowiada ms więc bądźmy konsekwentni.

Jak by wszystkim dali równo dostęp do naszego języka to problemu by nie było :)

Opublikowano

Ja raczej polecam wiecej:

jab%C5%82ka.jpg

niz

cebula.jpg

Bo za kilka lat bedziemy wszyscy gadac po rusku :/

Opublikowano

#sonytakiedobre

#bekazplejstejszon

#thisisforthegaymers

Już wróciłeś z lekcji rosyjskiego?

Opublikowano

sam się zastanawiam nad kupnem One, bo ta Forza kusi w chuy, ale chyba tylko dla niej. Reszta jakoś mnie zbytnio nie jara, no może w QB bym zagrał. Dlatego poczekam jeszcze trochę aż stanieje, bo płacić tyle samo co za PS4 nie zamierzam.

Jeśli Xone jako dodatek, to tak, Forza jest fajna, Horizon tez będzie świetny, wyścigi po burakach to pewnie z 5-10% gry, a pokazują to na potęgę by reklamować grę jako open world Racer.

co ci przeszkadza w jeżdżeniu lambo po burakach, przynajmniej realizm 100%

Traktor_Lamborghini_R6.115.JPG

Opublikowano

#sonytakiedobre

#bekazplejstejszon

#thisisforthegaymers

Już wróciłeś z lekcji rosyjskiego?

Да, товарищи, смеется с ПС4 всегда навсегда

Opublikowano

xДдДдДдДдДд

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

btw hyrule wariors w japonii w debiucie poszlo w 69tys sztyk, a wii u sprzedalo sie w 18tys ustepujac vicie i 3ds - niech nintendo tnie ceny samej konsoli lub robi jakies ciekawe bundle czy promocje bo jest tragicznie, mario kart nie podbil sprzedazy w kkw, teraz hyrule warriors, pewnie bayo2 czy fatal frame tez szalu nie zrobi - a zelda dopiero pewnie najwczesniej pod koniec 2015

Nie przesadzajmy z tym Hyrule Warriors. Po pierwsza, Zelda dołuje w Japonii od czasów Wind Wakera, po drugie - seria Warriors lata świetności przeżywała w czasach PS2. To i tak najlepszy wynik dla jakiejkolwiek gry typu "musou" na tej generacji sprzętów (wliczając w to PSV i 3DS-a). Większość pierwszego nakładu się rozeszła.

Seria Warriors się tak nie sprzedaje bo nie wychodzi teraz 1 gra rocznie  na 1 platformę, a 10 gier rocznie na  wszystko co możliwe. 

69tys to nic - klęska i padaka. Shinovi Versus na debiucie sprzedało się w ilości 120tys sztuk- ten sam typ rozgrywki.

Jaka powinna być sprzedaż Hyrule Warriors skoro wydawca rzucił na rynek ok. 100 tysięcy kopii pomimo dość rozbuchanej kampanii reklamowej? Podaj orientacyjną liczbę sprzedanych egzemplarzy i na podstawie czego ją oszacowałeś.

Opublikowano

To już pewne - xboty = zakamuflowana opcja radziecka.

Opublikowano

sonoklapy < janusze gamingu / rak branży : to już pewne.

Opublikowano

Botki dziś takie złe, bo kolejny pogrom na nich czeka 1 września

Opublikowano

OfJELqG.gif

#dla kumatych

Edytowane przez Soul

Opublikowano

calujcie sygnet pana konsolowe plebsy , moja karta graficzna ma 0.5 teraflopsa wiecej niz wasze gpu z biedry

Opublikowano

calujcie sygnet pana konsolowe plebsy , moja karta graficzna ma 0.5 teraflopsa wiecej niz wasze gpu z biedry

I w co na tym grasz w symulator kozy?

Botki dziś takie złe, bo kolejny pogrom na nich czeka 1 września

A co wtedy sie dzieje? Nowy gif z dc? Zresztą jak ktoś może być zły jak dostarczyłeś bomby beki na cały dzień.

Opublikowano

w soczyste 1080p i 60 fps oczywiscie , zagryzam kawior i smieje sie z kamiennych 30 fpsow w infamous

Opublikowano

1 Września konfa Sony, kolejny pogrom, ciekawe czy M$ też zrobi konfe czy uznają że oglądanie trzeci raz tego samego to jednak za duży troling na botkach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.