Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Scalebound chlopcze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

platinium dostarczy po eksluzywnym super slasherze wiiu i xone, szkoda ze na razie cisza w tym temacie na ps4 - nawet glupiego god of war4 niezapowiedzieli co by forumek gify mial z czego robic

Opublikowano

No Platinum zawsze na propsie. Wybaczcie, że zapomniałem o Scalebound.

Opublikowano

Marzę o tym żeby było w tej generacji dużo mniej shooterów. Szanuję fanów coda i bfa, sam czasem pyknę, ale konsole to jednak konsole. Chciałbym trochę polotu i świeżości, Sony daje mi na to dużo większe szanse niż microsoft (szanuję tę firmę za mnóstwo godzin z x360). Jednocześnie chciałbym chociaż namiastkę czasów ps2. Raczej już nie posiedzę z kumplem obok przy pesie. Bo moim zdaniem nie ma już tak dobrej gry piłkarskiej jak pes5, 6 czy 2008, no i każdy w konsoli ma neta. Ale liczę na rewolucję.

Opublikowano

widzac pierwszy rok next genow - dwa call of duty, dwa battlefieldy, kolekcja halo, destiny, wolfenstain, metro redux, far cry4 itp i to jak sie one sprzedaja to raczej czeka nas zalew fps i strzelanek niz odwrotnie :P

Opublikowano

@cosmos

Dużo ambitnych tytułów na ps4? Ja tu widzę tylko jeden retailowy ex: Bloodborne, powstający we współpracy japan studio i from software (t.j. Demons Souls). Poza tym mmo, indie i dopakowane konwersje (Tearaway). Trochę kiepsko, no chyba że stanie się cud i Rime wykroczy poza przywidywany przez 99% trzeźwo myślących status gierki na kilka h, za 6-8 dyszek.

Opublikowano

by portfolio ps4 ratowac remasterami z konsoli bez gier :( :( sony czemu upadlas tak nisko? co dalej - golden abyss remaster, killzone mercenary hd? byle tylko zapchac dziury w braku ciekawych exow?

Opublikowano

Nie wina sony, wina twórców gier i nasza wina że to kupujemy. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

sony tez tworzy gry

Opublikowano

Ja licze po cichu na wild. No i ogolnie na przyszłość. Jeszcze duzo przed nami. Dlatego wstrzymuje sie z zakupem. Moze nawet do przyszlego roku.

Opublikowano

mnie kusi ta cholerna biala ps4 z destiny :( jeszcze premiera przed dzien moich urodzin - destiny bym nawet nie odfoliowal i wymienil na jakies starsze dwa badziewia jak shadow fall i ac4. A potem jakos przeczekac do lutego 2015

Opublikowano

słyszałem spoko, ale chodzi to, że Bloodborne będzie na takim poziomie jak zapowiadane DkS II na past geny i tyle.

comment_xNUULMUYFFTRXSQFyhR5K7PHm5hQVjqJ

Opublikowano

tak sobie dzisiaj pomyślałem, że ale ten tematy byłby pusty gdybyśmy zakazali jaranka się gierkami/seriami, w które się nie grało

Opublikowano

tak sobie dzisiaj pomyślałem, że ale ten tematy byłby pusty gdybyśmy zakazali jaranka się gierkami/seriami, w które się nie grał

ale ten temat byłby pusty gdybysmy zabronili pisania

Opublikowano

Nie wiedziałem że można gify z YT tak łatwo robić, dopiero Rayos w statusach napisał. Jestem tak zacofany czy też nie wiedzieliście?

nadgra

989mY.gif

pgZpV.gif

MjZqG.gif

VmvVz.gif

1j6Nq.gif

r02x4.gif

Opublikowano

tylko mi sie te gify nie wyswietlaja?

Opublikowano

tak.

Cieszę się, że się na coś przydałem <3 

Opublikowano

Chyba właśnie rozkręciłeś gif wars na dobre

Opublikowano

Jaka gra takie gify. 480x270? PSP miało taką rozdzielczość (a właściwie wyższą o 2p).

Wytłumaczy mi ktoś fenomen Platinum? Przecież ich gry to jest równia pochyła. Po dobrej Bayo tylko niezły Vanquish, a następnie Rising, którego powinni się wstydzić.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Chyba właśnie rozkręciłeś gif wars na dobre

O to chodziło.

Iras, troll?

Opublikowano

Jaka gra takie gify. 480x270? PSP miało taką rozdzielczość (a właściwie wyższą o 2p).

Wytłumaczy mi ktoś fenomen Platinum? Przecież ich gry to jest równia pochyła. Po dobrej Bayo tylko niezły Vanquish, a następnie Rising, którego powinni się wstydzić.

chris-rock-huh-face.gif

Opublikowano

Coś się nie zgadza? Ubogi system, kamera cały czas zniechęca do dalszej gry, a fabuła i cała reszta to nędzne popłuczyny po mgsie. Zandatsu jest fajne, ale to za mało, żeby się ten potworek uratował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.