Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja to doskonale rozumiem. po 11-12 godzinnych zmianach arbuza na kawałki też się nie chcę kroić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ten dziwny moment kiedy na forum o gierkach w siedemnastej edycji najdurniejszego tematu świata ktoś używa karty "dorosłość" jako argumentu

Następny

Nie, tu nie chodzi o dorosłość jako argument, czy jeśli lubię astronomie ale nigdy nie polecę na księżyc to oznacza że nie mogę wypowiadać się na forum poswieconemu astronomii?

Ogarnijcie się blacharze, bo gruby wam mózg zjadł.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to idź na pclab się wypowiadać.

Opublikowano

Jak sobie setupa nie potrafisz zorganizować i nawet nie grając siedzisz przed komputerem na taborecie to jest tylko i wyłącznie twój problem.

Nowa kierownica zamówiona Exact? Czy na padzie będziesz w Carsach śmigał i wydawał swoje opinie eXperta na forum o tym jak ci fizyka nie pasuje bo bez asyst nie gra się jak w Gran Turismo?  :teehee:

Opublikowano

Tez kiedys bylem graczem PCtowym i nigdy nie siedzialem na taborecie, nawet wtedy gdy rodzice dawali mi pieniadze.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nowa kierownica zamówiona Exact? Czy na padzie będziesz w Carsach śmigał i wydawał swoje opinie eXperta na forum o tym jak ci fizyka nie pasuje bo bez asyst nie gra się jak w Gran Turismo? :teehee:

A myślisz ze kierownica dodaje fizykę w grze?

Co wy cpiecie to ja nawet nie

Tez kiedys bylem graczem PCtowym i nigdy nie siedzialem na taborecie, nawet wtedy gdy rodzice dawali mi pieniadze.

Ja też nigdy na taborecie nie siedziałem, za cenę fotela kanapę mogłem kupić, ale fotel komputerowy nigdy nie będzie wygodniejszy od kanapy tak jak Xbox one nigdy nie będzie tak mocny jak ps4.
Opublikowano

Najładniejsza i pozbawiona ogromu problemów technicznych ( z PC ) wersja D3, tylko na konsole ! A coop przy jednym tv miażdży dupę. Aktualnie najlepsza wersja tej produkcji.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Sterowanie na konsolach również lepsze, nareszcie większe czucie które zawsze chciałem poczuć podczas grania w Diablo a nie beznamiętne, głupkowate, banalne klikadło.

Opublikowano

Najładniejsza i pozbawiona ogromu problemów technicznych ( z PC ) wersja D3, tylko na konsole ! A coop przy jednym tv miażdży dupę. Aktualnie najlepsza wersja tej produkcji.

Beka,że gra która wyszła na PC dwa lata temu(xD) jest porównywana z wersją na konsole do tego jedyną widoczną różnicą jest zoom spowodowany upośledzonym sterowaniem za pomocą analoga,bo inaczej

by nie ogarniali co się dzieje xD Jeszcze dodane turlanie na konsolach,co by ułatwić grę,bo klapy nie ogarniają,że sterowanie nie jest idealne.Oczywiście jak zwykle wypowiada się najwięcej ten ,który gry na oczy nie widział :)

Opublikowano

Może jak wyjdzie 100 kolejnych patchów na PC, to tamta wersja znowu będzie miała najlepszy balans. Ale póki co, najlepsze są wersje na konsole, najmniej problemowe ( ten legendarny już stuttering przy wersji blaszkowej ) a na PS4 najładniejsza. Zamglona i mniej wyraźna pc-towa, wyraźnie ustępuje. 

PS : Ader kup sobie okulary, jeśli widzisz tylko zoom jako różnicę ( straszliwa hipokryzja ). Turlanie jest, ok, jak najbardziej się wpasowało.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie powiedzial bym ze jaranie sie 2letnia gra z PC na konsolach nowej generacji pomaga nam w walce z blacharzami ale carry on....

Opublikowano

Może jak wyjdzie 100 kolejnych patchów na PC, to tamta wersja znowu będzie miała najlepszy balans. Ale póki co, najlepsze są wersje na konsole, najmniej problemowe ( ten legendarny już stuttering przy wersji blaszkowej ) a na PS4 najładniejsza. Zamglona i mniej wyraźna pc-towa, wyraźnie ustępuje. 

PS : Ader kup sobie okulary, jeśli widzisz tylko zoom jako różnicę ( straszliwa hipokryzja ). Turlanie jest, ok, jak najbardziej się wpasowało.

Jaki balans,w ogóle masz pojęcie o czym piszesz?

@ up

xD

Edytowane przez Ader

Opublikowano

@hav3n

Nie ma podjarki większej, po prostu aktualnie konsole posiadają najładniejszą ( na pewno PS4 ) i najlepszą wersję tej produkcji. Dla nas to nic wielce szczególnego, ale blaszki mają srakę z tego powodu zaglądając po różnorakich forach. Zawsze dobrze z nich tutaj pogrzać.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie powiedzial bym ze jaranie sie 2letnia gra z PC na konsolach nowej generacji pomaga nam w walce z blacharzami ale carry on....

+

@hav3n

Nie ma podjarki większej, po prostu aktualnie konsole posiadają najładniejszą ( na pewno PS4 ) i najlepszą wersję tej produkcji. Dla nas to nic wielce szczególnego, ale blaszki mają srakę z tego powodu zaglądając po różnorakich forach. Zawsze dobrze z nich tutaj pogrzać.

borat_great_success.jpg

Opublikowano

I+remember+my+friend+makes+a+Pokemon+jok

Nice try peasant

Opublikowano

Proponuje dać usera szatanek do ignora bo to nawet śmieszne nie jest...

Opublikowano

Mnie go jest w sumie żal. Z takim uporem się stara zabłysnąć czy komuś dokopać, a mu nie wychodzi.

No i żeby Diablo 3 się podniecać...? Chyba naprawdę nie ma już w co grać na tych konsolach. Still waiting.

Opublikowano

Uwaga bomba prawdy na temat diablo 3 na konsole, w opcjach gry jest suwak odpowiedzialny za "promień" bezpiecznej strefy, tzn dany stwór nie podejdzie np 3 metry od twojej postaci XD jak ustawisz suwak na maksa stwory stoją jak kołki dopiero jak ty zaatakujesz to raczą się ruszyć, granie dystnasowcem pozwala na god mode.

kanapowy coop XD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Uwaga bomba prawdy na temat diablo 3 na konsole, w opcjach gry jest suwak odpowiedzialny za "promień" bezpiecznej strefy, tzn dany stwór nie podejdzie np 3 metry od twojej postaci XD jak ustawisz suwak na maksa stwory stoją jak kołki dopiero jak ty zaatakujesz to raczą się ruszyć, granie dystnasowcem pozwala na god mode.

kanapowy coop XD

OLO

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jak komuś się lepiej gra na myszce niż na padzie w D3 to mu naprawdę współczuję

Opublikowano

jak komuś się lepiej gra na myszce niż na padzie w D3 to mu naprawdę współczuję

co? chyba na odwrót jest

Opublikowano

Zresztą co wy tu o jakimś biednym Diablo. Kilka dni temu wyszedł kolejny darmowy dodatek do Path of Exile

path-of-exile-forsaken-masters1.jpg

Diablo przy tym to gra dla dzieci. Zarówno jeśli chodzi o desigh jak i samo rozbudowanie gry.

Opublikowano

najlepiej na track-ballu do góry nogami. na normal wystarcza. na konsolach i tak nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie się zabierał za wyższe poziomy trudności bo to grozi poskręcaniem rączek.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.