Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie powiedzial bym ze jaranie sie 2letnia gra z PC na konsolach nowej generacji pomaga nam w walce z blacharzami ale carry on....

Zobaczysz za to po premierze GTA V na blaszkach jaka to będzie ich karta przetargowa XD
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak komuś się lepiej gra na myszce niż na padzie w D3 to mu naprawdę współczuję

co? chyba na odwrót jest

chyba nie

Opublikowano

Nie powiedzial bym ze jaranie sie 2letnia gra z PC na konsolach nowej generacji pomaga nam w walce z blacharzami ale carry on....

Zobaczysz za to po premierze GTA V na blaszkach jaka to będzie ich karta przetargowa XD

Juz jeden tu pisal ze konsole stracily ostatnia warta uwagi gre xDD. Nie, no jednak beka z blacharzy, tylko konsole <3.

Opublikowano

No chodzenie po menusach i układnie spoko setu i klikanie w mobków padem to jest po prostu raczej średnio wygodna opcja. A zapomniałem jak wygląda skill tree w diablo 3

skill2.jpg

znów wszystko przez tych konsolowców.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale GTA V nie wychodzi też na next geny?

Znowu coś nie wyszło :(

Opublikowano

tekken na pc, mgs na pc, gtaV na pc. po co komu playstation 4?

Opublikowano

No chodzenie po menusach i układnie spoko setu i klikanie w mobków padem to jest po prostu raczej średnio wygodna opcja

A ja myślałem że na pierwszym miejscu jest gameplay.

Opublikowano

No chodzenie po menusach i układnie spoko setu i klikanie w mobków padem to jest po prostu raczej średnio wygodna opcja

A ja myślałem że na pierwszym miejscu jest gameplay.

A ja myślałem, że rozdziałka.

Opublikowano

Przecież i tak nie dotrze. Konsolowcy w shooterki na padach grają twierdząc, że jest bardzo wygodnie i wystarczająco, to co tu dopiero Diabolo. Zresztą, gdyby RTSa by dostali na te swoje pudełka, to też by się spierali, że padem da się grać.

No niech mają. Dostali wreszcie jakąś gierkę przed 2015/2016, to nie sposób, by narzekali na uproszczenia i sterowanie. Przynajmniej widać dzięki temu cudowną hipokryzję - jeszcze dwa lata temu "Diablo 3 nikogo", a teraz nagle megahit na next geny. Papers Please też będzie hiciorem, choć jeszcze dwa tygodnie temu były "piksele na pół ekranu".

Ba, zobaczycie - Rogue Legacy trafi do Plusa, to i Mendrek będzie się zachwycał.

Opublikowano

tekken na pc, mgs na pc, gtaV na pc. po co komu playstation 4?

Granie w tekkena na pc xD

janusze nie pojmą geniuszu mgs

mam 100% w gta od roku

summa summarum beka z pecetów

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Bo jest wygodnie grać na padzie w fpsy i gry typu Diablo. RTSy już nie.

Opublikowano

Ale piecze, wielki Diabolo lepszy na konsoli. Świętokradztwo i armagedon. Palpitacja na internecie klonów Suaveka, najgorszych przedstawicieli "gamingu" z byłego bloku wschodniego ( ostatniej większej ostoi blaszaków xDDDD ) Po co to "growo" żyje ?

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ta, lepsze, szczególnie pod względem najnowszych aktualizacji do gry. xDDD

Na PC w tym tygodniu ma być patch 2.1.0 z nowym contentem, a na konsolach 2.0.4 czy tam 2.0.5. BECZKA

Edytowane przez suteq

Opublikowano
Planetside 2 - Gierkę testowałem na PC i zrobiła na mnie wrażenie. Czekam na konsolową wersje, w której każdy będzie miał równe szanse (granie na PC w strzelanki to bezsens, bo wygrywa ten kto ma lepszego kompa)

zgniłem xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Uwaga bomba prawdy na temat diablo 3 na konsole, w opcjach gry jest suwak odpowiedzialny za "promień" bezpiecznej strefy, tzn dany stwór nie podejdzie np 3 metry od twojej postaci XD jak ustawisz suwak na maksa stwory stoją jak kołki dopiero jak ty zaatakujesz to raczą się ruszyć, granie dystnasowcem pozwala na god mode.

kanapowy coop XD

OLO

Co tu się kurna wyrabia, to ja nawet nie... Przecież bezpieczna strefa w ustawieniach GRAFIKI w Diablo 3 na konsolach to jest nic innego, jak ustawienie obszaru wyświetlania, żeby na telewizorach z overscanem hud nie był obcięty. Iks de.

A na koniec bomba prawdy: dla inteligentnych i towarzyskich konsolowców z masą normalnych znajomych konsolowie Diablo jest JEDYNĄ opcją. Chowające się po piwnicach pecetowe trolle ze swoimi e-znajomymi ze stema mogą oczywiście grać na sprzęcie biurowym.

Opublikowano

włączy se auto-aima to będę równe szanse.

Opublikowano

+ milion tematów z problemami technicznymi jako bonusik.

Opublikowano
Granie w tekkena na pc xD

no panie - pełen komfort. zapraszasz koleżkę, bierzecie dwa taborety, jeden gra na klawie, drugi na myszce. jak za dobry czasów fifa world cup '98.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Skończyły się plusiki, więc przepraszam, że nie zrównoważę największej minusowej (pipi)zki w temacie, serwowanej przez blaszeczki które coraz bardziej przypominają ruskich PC-towych "graczy". Niedługo się zespolą w jedność.

Pozdrawiam, Szatanek.

Opublikowano

Chyba zdam admina zeby dodawac ludzi do listy ignorowanych bo co ja tu czasami czytam to ja nawet nie O_O

Opublikowano

Planetside 2 - Gierkę testowałem na PC i zrobiła na mnie wrażenie. Czekam na konsolową wersje, w której każdy będzie miał równe szanse (granie na PC w strzelanki to bezsens, bo wygrywa ten kto ma lepszego kompa)

zgniłem xD

Często tak jest.

Na PC nie ma równych szans, zaczynając od myszek, przez klawiatury, monitory po wydajne potwory.

Jeśli chcesz grać "zawodowo" w shootera to bez 100fps i wygładzania nawet się za to nie zabieraj.

Opublikowano

100? 120fps to minimum. Do tego trzeba wylaczyc efekty dymu, wszelkie rozblaski ktore tylko przeszkadzaja w grze. Textury tez musza byc szare i bure aby poprawic widocznosc. Oczywiscie zeby byc pro trzeba miec zestaw configow zrobiony pod kazda mape i czulosc myszki na 0.8,

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przecież "zawodowcy" grają w shooterki na padach w 30fps i włączonym autoaimem. Bo "wygodnie".

Opublikowano

100? 120fps to minimum. Do tego trzeba wylaczyc efekty dymu, wszelkie rozblaski ktore tylko przeszkadzaja w grze. Textury tez musza byc szare i bure aby poprawic widocznosc.

Mi 100 wystarczało, ale to prawda 120 daje większy komfort.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.