Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niektorzy tutaj naprawde wierza w to ze Diablo na konsolach jest lepsze od wersji PCowej ? Ale tak serio serio ?

Opublikowano

Niektorzy tutaj naprawde wierza w to ze Diablo na konsolach jest lepsze od wersji PCowej ? Ale tak serio serio ?

Tak, no ale żeby coś o tym wiedzieć, to wypadałoby najpierw zagrać.

Opublikowano
Mi 100 wystarczało, ale to prawda 120 daje większy komfort. 

Na monitorach 60Hz :) Placebo. 

Opublikowano

Czyli Szatanek i YETI jako pierwsi do odstrzału xD.

warny bym (pipi) dawał za coś takiego, zaraz by trochę sonowców poleciało i się trochę luźniej zrobiło na forumku

Opublikowano

Sztandarowy hipokryto forumka, to sam byś poleciał. Nie podcinaj gałęzi na której sam siedzisz.

Opublikowano

1. What does exclusive to Xbox mean?

It means that Rise of the Tomb Raider is coming Holiday 2015 exclusively on Xbox One and Xbox 360.

2. Does the exclusive to Xbox have a duration? Is it timed? How long is the duration? Can we expect a PlayStation 4 or PC release in the future?

Yes, our deal with Microsoft has a duration. We aren’t discussing details of the deal, and are focused on delivering a great game on Xbox One and Xbox 360. 

3. Did Crystal Dynamics know about this deal?

Yes, Crystal Dynamics is excited to be partnering with Microsoft to make the best game possible. As Darrell mentioned in his message, we have a long history with Microsoft and they have been a very strong supporter of the franchise. They will help us grow and nurture the Tomb Raider franchise more than ever before.

4. Were the fans considered when making this decision? Are Crystal Dynamics and Square Enix aware of the franchise history with PlayStation and on PC?

Of course.  We did not make this decision lightly. Our goal is to build the best game that we possibly can, and our relationship with Microsoft will help us realize our vision for the game.

5. Why didn’t Microsoft, Square Enix or Crystal Dynamics say upfront it was a timed exclusive? Why all the indirect language?

We certainly didn’t intend to cause any confusion with the announcement. The Microsoft Gamescom stage was a great place to make the initial announcement, but not necessarily to go into details.

http://tombraider.tumblr.com/post/95495143805/rise-of-the-tomb-raider-faq

Opublikowano

Tak, no ale żeby coś o tym wiedzieć, to wypadałoby najpierw zagrać.

No wlasnie skonczylem krotka sesje z tym czyms, gralem na cudzym koncie bo przeciez grosza na to w zyciu nie dam, mam podac psn id na ktorym gralem bo inaczej mi nie uwierzysz ? xD

Juz sam salvage itemow doprowadza mnie do rzygu, ba, samo tempo gry w porownaniu z PCowym wydaje sie mozolne. Dla kogos kto w to gral na PC wersja konsolowa to taki slow-motion mode, jeszcze dodge'a dali, bo przeciez analogiem nie mozna operowac tak szybko jak myszka wiec niech peasanteria cos ma do szybkiej rekacji na niebezpieczenstwo.

Rozumiem te gadki ze blaszka to blaszka tamto, sam mam czasem beke, ale teraz to niektorzy z was probuja zakrzywic rzeczywistosc tym wmawianiem sobie ze macie lepsza wersje xD

Opublikowano

Obecność ravena na forumku mnie cieszy i jest potwierdzeniem, że na PC nie ma w co grać. Posiada jakoś 600 gierek na steamie z różnorakich promocji, praktycznie wszystko nie ruszone i woli nadal grać na PS3. 

Raven_raven ostateczny dowód, że konsole >>>>>>pc-ty.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Propo gierek ravena, możesz podać nam wartość swojej biblioteki, ilość pozycji i ilość godzin w nie przegrane?

Opublikowano

Propo gierek ravena, możesz podać nam wartość swojej biblioteki, ilość pozycji i ilość godzin w nie przegrane?

masz przecież jego stem id

Opublikowano

@Bansai

Przeszedlem D3 na PC, teraz mnie kusi zeby wziasc na XO ale to co napisales jakos nie nastraja mnie optymizmem....

Dobrze ze mam Risen na 360 :P

Opublikowano

@exact

masz kurwa link do mojego profilu koło każdego mojego posta pod awatarem, mam przyjechać do ciebie do domu i jeszcze za ciebie w to kliknąć?

a wartość możesz poznać wpisując steam calculator w google, dasz sobie radę, wierzę

edit: musze meliski się napić bo już krzywo w literki klikam

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

wyluzujcie za wczasu. melisa, chill, buzi za zgodę zanim będzie za późno.

Opublikowano

To jakieś stare konto, on ma na steamie z 600 gierek nie 13. Może mu to większe ukradli jak nie używał xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czynność wymaga troszkę użycia mózgu i konsolomianiaki się gubią. xD

Kruku ma 504 gierki. :O

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O, fakt, miałem źle wpisane. Wydawało mi się, że sprawdzałem, czy wyświetlany może być, ale chyba jednak trzeba wpisać faktyczny.

Przy czym mój profil jest i tak pierwszy jak się wpisze "raven_raven steam" w google, więc po co ja się w ogóle produkuję.

Gdybyście dalej mieli problem konsolomaniaczki to w temacie z kolekcją wrzucałem screenshoty z całą listą gierek przy których widać ile w którą grałem, wiele od tamtego czasu nie grałem więc równie dobrze się nadaje do pisania ironicznych postów ;*

Opublikowano

A gra w diabolo 3 i to na kąsoli!!!11 xD

Opublikowano

Ale za to, że To The Moon nie przeszedłeś powinieneś dostać bana.

Opublikowano

No wlasnie skonczylem krotka sesje z tym czyms, gralem na cudzym koncie bo przeciez grosza na to w zyciu nie dam, mam podac psn id na ktorym gralem bo inaczej mi nie uwierzysz ? xD

Juz sam salvage itemow doprowadza mnie do rzygu, ba, samo tempo gry w porownaniu z PCowym wydaje sie mozolne. Dla kogos kto w to gral na PC wersja konsolowa to taki slow-motion mode, jeszcze dodge'a dali, bo przeciez analogiem nie mozna operowac tak szybko jak myszka wiec niech peasanteria cos ma do szybkiej rekacji na niebezpieczenstwo.

Rozumiem te gadki ze blaszka to blaszka tamto, sam mam czasem beke, ale teraz to niektorzy z was probuja zakrzywic rzeczywistosc tym wmawianiem sobie ze macie lepsza wersje xD

Bredzisz chłopcze i tyle na ten temat, ale rozumiem cię - nowa blaszka kupiona, palemka odbiła i teraz posty o peasanterii to będzie szczyt twoich możliwości. Jak można bronić pecetowego klikadła w porównaniu z bezpośrednią kontrolą nad postacią w wersji na konsole? Doprawdy nie mam pojęcia. Tempo gry jest identyczne, interface dopracowany, a jeśli coś się komuś wydaje, to może tylko dlatego, że na konsoli jest odrobinę mniejszy fov. Szybka reakcja na niebezpieczeństwo? lol Dziw bierze, że jeszcze slasherów pod mysz i klawiaturę nie robią, skoro są takie świetne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.