Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

figaro to jest cw, i did for the beka.

Opublikowano

I podobno Xbox to nie konsola dla Januszy

1911824_720519461354973_1146179738180175

10502484_700999066640346_918936071110407

ps.

dziękuje forumku

00013895576497482120.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Konsole ogólnie są dla januszy.

Opublikowano

To naprawdę są prawdziwe foty z profilu na Facebooku?

niestety tak,wejdz i sie sam przekonaj, myślę że prowadzi go 14-latek, lub osoba która go prowadzi myśli że zaglądają tam 14 latkowie.

a wchodzisz na profil Playstation Polska

i

970444_728853023848858_52066149062975087

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Haha wypowiedź jurasa pod komentem, który wrzucał Figaro

Idź grać na xboksie casualu, bo obciach robisz takimi wypowiedziami.

ten koleś serio ma na bani :teehee:

To naprawdę są prawdziwe foty z profilu na Facebooku?

niestety tak,wejdz i sie sam przekonaj, myślę że prowadzi go 14-latek, lub osoba która go prowadzi myśli że zaglądają tam 14 latkowie.

a wchodzisz na profil Playstation Polska

i

970444_728853023848858_52066149062975087

Czy masz na myśli, że ten obrazek jest skierowany do audiencji powyżej 14 roku zycia? Bo jeśli tak, to się mylisz.

Opublikowano

No co ty! Jeszcze przestanie być taki zabawny.

Opublikowano

No co ty! Jeszcze przestanie być taki zabawny.

Moge sobie tylko wyobrazic jakie to zycie

open-fridge.gif

Opublikowano

jak nisko upadacie klapy to ja nawet nie.

Opublikowano

Ja się napaliłem trochę na tą Vitę za 300zikos z Avansu ale szybko mi przeszło bo wiedziałem,że  byłoby to zbyt piękne.

Poczekaj na Vita TV w EU. Dużo droższe być nie powinno.

wspiera cale 80 gier z vity z chyba z 600 jakie juz na nia powstaly :D szalenstwo :D

-_- Według oficjalnych danych 279 gier  Vitowych jest obsługiwanych przez Vita TV. Wszystkich gier w Japonii jest 390.

faktycznie, ostro ostatnio musieli patchowac to urzadzenie bo w lutym bylo jeszcze 80 gier

http://wololo.net/2014/02/13/10-games-added-to-the-compatibility-list-of-the-vita-tv-including-soul-sacrifice/

Opublikowano

VitaTV to technologiczny potworek. Nie mogli tego zaimplementować w PS4?

Opublikowano

nie było już miejsca, bo zasilacz wsadzili

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaczalem dzisiaj grac w Bully'ego na 360ce, w planach mam zakup burnouta revenge i wiecie co? Mysle, ze wiekszosci w dupach sie poprzewracalo.

Gry maja po 8lat, a w ogole sie nie zestarzaly i gra sie w nie swietnie. Nie ma graficznych fajerwerkow, jest za to czysty fun.

Teraz nagle najwazniejsze jest pare pixeli i klatek animacji wiecej. Nieważne co to za gra, jak ma 1080p/60fps jest cudowna.

Idzcie na pclaba i gadajcie o tym z ludzmi, których to naprawde interesuje.

Opublikowano

Niesamowite do czego doszło w CW. Więcej rozmawiamy o starszych tytułach niż o nowej generacji xD.

Opublikowano

Dlatego że PS4 już wygrało i dominuje jak ps2, możemy jedynie rozmawiać na temat walki o drugie miejsce między xboxem i wiiu.

Opublikowano

Niesamowite do czego doszło w CW. Więcej rozmawiamy o starszych tytułach niż o nowej generacji xD.

Ale o czym tu gadać gdy obecna generacja ssie ? można by o gierkach na wiiu ale one tu rzekomo nikogo :( 

Opublikowano

Był taki jeden, co chwalił sobie Nintendo, to bana niedawno dostał. Trzeba uważać co się lubi.

Opublikowano

Dlatego że PS4 już wygrało i dominuje jak ps2, możemy jedynie rozmawiać na temat walki o drugie miejsce między xboxem i wiiu.

Chyba Ci się coś pomyliło. To na WiiU są w tej chwili najlepsze gry, nie na PS4. Więc z całym szacunkiem dla marki ale teraz grami prowadzi Ninny.

Opublikowano

WiiU prowadzi jak kiedyś dreamcast a ostatecznie na  ps2 bylo 10 razy więcej wypasionych  exów.

Opublikowano

Mówimy o grach nie o sprzedaży ale Ty jak widzę zawsze kierujesz się wykresami sprzedaży, które mogą obchodzić co najwyżej inwestorów. Nie mówię, że PS4 nie ma gier bo z dwa lata będziemy tutaj fapować nad exami. No chyba że na E3 2015 pokażą nowego GameCube.

Opublikowano

Chce tylko wtracic ze Xboty juz w tym roku fapuja nad exami.

Nintendo oczywiscie szanuje.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.