Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MS nie robi konfy na TGS. Beka. Konfa Sony oczywiście 1 września :) Obiecane są nowe zapowiedzi :)

A co z zapowiedzią tytułu AAA który ma walczyć o graczy w Japonii.

Przecież do zapowiedzi nowego tytułu nie potrzebują konfy , widać nie mają aż tyle do pokazanie by robić konfę.

xD ta grafika w infamousie nieźle niektórych zmyliła i teraz sądzą że to dobra gra.

Bo jest to dobra gra ;)

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ciekawa sytuacja w ogóle. insomniac robi exa na xbona - nagle gra na 6-7 co nawet fabuły nie ma. bungie robi exa na ps4 - flagowy tytuł, już we wrześniu epicka przygoda od zasłużonego studia. ohh wait... to multiplatforma.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

To jest średnia gra, i to w szczególności do poprzednich części. 

Opublikowano

Second Son jest gorszy od poprzednich części? Wow, nie wiedziałem, że się tak da.

Opublikowano

Bierz czarnego ps4. Jak się nie spodoba to pomalujesz sprajem na bialo. Tylko nie zamaluj tego świecącego paska, żebyś widział jak konsola wzdycha po udanym seksie. Pigmalionizm klapki tak maja

Opublikowano

MS nie robi konfy na TGS. Beka. Konfa Sony oczywiście 1 września :) Obiecane są nowe zapowiedzi :)

Konfa Sony 1 września to jedno, a TGS pod koniec przyszłego miesiąca to drugie. Sporo japońskich gier na wyłączność dla PS4 się szykuje, Gravity Rush 2 to pewniak. Czekam na niespodzianki.

Opublikowano

Persona 5 \o/ xboty na swojej konoli nie ujrzą takich gier.

Opublikowano

fajna gierka na pożegnanie ps3. szkoda, że nie ma żadnego jrpga na horyzoncie na obecną generację :(.

Opublikowano

Chce tylko wtracic ze Xboty juz w tym roku fapuja nad exami.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

I dlatego jest beka, bo nie ma zbytnio do czego fapowac.

Tylko Forza wydaje się być ciekawą propozycją, równie ciekawą jak DriveClub z tym ze Horizon ma kredyt zaufania a DriveClub nie, bo DNA to nie wszystko.

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol
Ale remastery podobno nikogo, Janusza tym bardziej.

Sunset, ja osobiście nie widzę w tej grze nic, gra na max tydzień, tam nawet fabuły nie będzie.

No a multiplatformy nazwę mają tylko tą samą, bo jak testy dowodzą są lepsze na Ps4, począwszy od Diablo i Metro kończywszy na Bóg wie co jeszcze wyjdzie w praniu w tym roku.

Nie wspominając o dodatkowej zawartości np. w Destiny jeśli kogoś interesuje.

A co mnie obchodzi, że ty nie widzisz? Zapowiada się dobrze i tyle. No Metro i Diablo po ch.uj fest stare gry, do tego słaby przykład bo takie różnice to żadne róznice.

Opublikowano

Persona 5 \o/ xboty na swojej konoli nie ujrzą takich gier.

Gdyby wychodzila na ps4 to bylby to mocny argument za jej kupnem. Aktualnie nie widze zadnej gry na ps4 dla siebie. Czekam na te konfe 1 wrzesnia, chociaz po tej z gamescomu nie napalam sie zbytnio.

Opublikowano

a nie sory jest jeden zaje.bisty. na Wii U.

Opublikowano

Dobrze że za darmo.

Opublikowano

gorszym sandboxem od infamousa jest chyba tylko assassins creed

nie.

imo nie ma bardziej nudnego sanboxa niz infamous, ktorego w sumie ratuje tylko grafika, reszta to dno. AC przynajmniej osadzone jest w ciekawych czasach i panuje dosc fajny klimacik

Opublikowano

I dobrze im tak, a żeby kurrwa miesiąc psn nie działał, to tylko przełoży się później na dobro dla nas.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chce tylko wtracic ze Xboty juz w tym roku fapuja nad exami.

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

I dlatego jest beka, bo nie ma zbytnio do czego fapowac.

Tylko Forza wydaje się być ciekawą propozycją, równie ciekawą jak DriveClub z tym ze Horizon ma kredyt zaufania a DriveClub nie, bo DNA to nie wszystko.

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol
Ale remastery podobno nikogo, Janusza tym bardziej.

Sunset, ja osobiście nie widzę w tej grze nic, gra na max tydzień, tam nawet fabuły nie będzie.

No a multiplatformy nazwę mają tylko tą samą, bo jak testy dowodzą są lepsze na Ps4, począwszy od Diablo i Metro kończywszy na Bóg wie co jeszcze wyjdzie w praniu w tym roku.

Nie wspominając o dodatkowej zawartości np. w Destiny jeśli kogoś interesuje.

Po pierwsze Halo 2 to remake nie remaster.

Co do reszty:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to tylko przełoży się później na dobro dla nas.

dobrze, że za darmo.

Opublikowano

to tylko przełoży się później na dobro dla nas.

dobrze, że za darmo.

To prawda, to duży plus.
Opublikowano

I dobrze im tak, a żeby kurrwa miesiąc psn nie działał, to tylko przełoży się później na dobro dla nas.

xD

najlepiej zeby rok nie dzialal i tak nie macie zadnych gier, pozniej dostaniecie 3 gry za fri i jaranko xD

Opublikowano

chociaż singla sie ogra i filmy na blue ray obejrzy #nopsnmondays only on playstation

xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mogę Ci wyłączyć forumka na miesiąc wtedy będzie to dla nas dobre.

Opublikowano

tumblr_m85eale8JV1rqfhi2o1_400.gif

Square zawsze cie szanowalem.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

<3  :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.