Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Quantum Outbreak widzę już nie jest używany jako argument, no proszę.

Trudno żeby był używany, skoro wychodzi w 2015. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na konsoli możesz mieć więcej kont ustawionych jako podstawowe ;)

Ale tak czy siak - Ty zyebałeś sprawę :P

Nie do końca po na PS3 miałem na koncie USA tą samą apkkę, a jak nie działał PSN to gry cyfrowe mi na luzie chodziły na koncie polskim. Teraz jakieś zabawy w konta nadrzędne itp. Po co to ja się pytam? Janusze jak chcą to i tak kupią tamiej.

Co do większej iłości kont nadrzędnych to jak to zrobić?

Iras Panie jaką lewiznę nie widzisz, że napisałem, że to od Ciebie kupiona lewizna. Czy nie doszedłeś do tego że to taka odp?

Za giereczkę zapłaciłem 59 polskich zł, które pięknie zeszły z mojej złotej karty kredytowej bgż, dzień przed atakiem hakerów.

Edytowane przez balon

Opublikowano

No tylko, ze na Xie jak nie lubisz samochodzikow to masz jeszcze kampanię oraz multi w halo i sunsecie oraz multiplatformy takie same co na ps4 więc lol

A jak do tego nie lubisz kosmicznych strzelanek to jesteś w doopie. Sunset to niewiadoma, prawdopodobnie tytuł 7/10, szczególnie patrząc na konsekwentny spadek formy Insomniac. Boty kupiły gadkę, że gra ma "dreamcastowy" feeling (pomijam, że w czasie półtorarocznego "panowania" DC miały pewnie po 7-9 lat), a skończy się tak, że otrzymają gierkę w typie Infamous. Quantum Outbreak widzę już nie jest używany jako argument, no proszę.

Multiplatformy takie same, lol.

No, a jak ktos nie lubi gier video to w juz w ogole jest ch*jnia :P

Prawda taka ze pod koniec tego roku MS ma wiekszosc ilosc bardziej roznorodnych gier i kazdy moze znalezc cos dla siebie. Z ocenami Sunset bym sie wstrzyma, moze i gry wygladaja podobnie ale to ze wy dostaliscie szrota w postaci Infamous to nie znaczy ze na Xboxie bedzie to samo. Zreszta skad wy wytrzasneliscie te porowanie to ja nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co do większej iłości kont nadrzędnych to jak to zrobić?

Tak samo, jak ci wyżej napisałem.

I nie ma kont nadrzędnych. Są tylko podstawowe PS4.

Opublikowano
Prawda taka ze pod koniec tego roku MS ma wiekszosc ilosc bardziej roznorodnych gier i kazdy moze znalezc cos dla siebie. Z ocenami Sunset bym sie wstrzyma, moze i gry wygladaja podobnie ale to ze wy dostaliscie szrota w postaci Infamous to nie znaczy ze na Xboxie bedzie to samo. Zreszta skad wy wytrzasneliscie te porowanie to ja nie.

No patrz, ja nie znalazłem. :P

Opublikowano

No to mogę mieć kilka podstawowych? Myślałem że tylko jedno.

Opublikowano

<facepalm>

NA KAŻDYM KONCIE WŁAZISZ W USTAWIENIA -> PSN -> AKTYWUJ JAKO PODSTAWOWE PS4 I ZAWARTOŚĆ KAŻDEGO KONTA DZIAŁA NA KONSOLI OFFLINE NA KAŻDYM Z KONT. KONIEC. WIĘCEJ NIE POWTÓRZĘ.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Mozesz miec i 100 podstawowych, jako glownych, konto przypisujesz do konsoli a nie konsole do konta

Opublikowano

No to na h.uj to w ogólne taka opcja jak można nastawić ileś kąt podstawowych? Co za po(pipi).bana opcja. Faktycznie 4theplayers, zaznaczysz coś nie tak w opcji i sobie nie pograsz.

Opublikowano

No to na h.uj to w ogólne taka opcja jak można nastawić ileś kąt podstawowych? Co za po(pipi).bana opcja. Faktycznie 4theplayers, zaznaczysz coś nie tak w opcji i sobie nie pograsz.

A no po to że mając 54234234 profili swojej rodziny na Twojej konsoli to każdy uruchomi tą grę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Suteq

Nie ulatwiasz mi walki o slusza sprawe :P

Swoja droga, Ty masz PC tak?

Opublikowano

No ale jakoś w ps3 nie musiałem nastawiać co jest kontem podstawowym a 9734852 członków mojej 3 osobowej rodziny mogło odpalić wsio z każdego konta.

Opublikowano

No ale jakoś w ps3 nie musiałem nastawiać co jest kontem podstawowym a 9734852 członków mojej 3 osobowej rodziny mogło odpalić wsio z każdego konta.

Wtedy było to na innej zasadzie.

Opublikowano

@Suteq

Nie ulatwiasz mi walki o slusza sprawe :P

Swoja droga, Ty masz PC tak?

Tak, ale walczę z plejstejszynowym pospólstwem więc TYLKO XBOX.

Opublikowano

No ale wg Sony i konfiguracji, cytuję : " można mieć tylko jedno konto podstawowe".

Opublikowano

Możemy wrócić do rozmawiania o grach, a nie babranie się w ustawieniach "konsoli"? Idźcie z takimi dyskusjami na PC Lab :/.

Opublikowano

No ale wg Sony i konfiguracji, cytuję : " można mieć tylko jedno konto podstawowe".

Błagam, skończ.

Jedną KONSOLĘ podstawową.

Opublikowano

Na PC lab nigdy moje ip nie zagościło. Szanuję każdą konsole, nawet przez pryzmat ich słabości, natomiast blachy nie uznaję, tfuuuuu.

Edit : up może masz rację zaślepiony fanboyu. Niestety przy konfiguracji konsoli nie czytam dokładnie haseł, bo mam dosyć 30 min ustawień i chcę jak najszybciej odpalić grę. Nie czytłem a widzę, że źle zrobiłem bo jak widać są jakieś debilne zasady.

Edytowane przez balon

Opublikowano

WKŁADASZ I GRASZ

Opublikowano

balon dżizys, nie ma żadnych debilnych zasad, zwykły regulamin do którego trzeba się dostosować jak do każdego innego albo nie i sprzedać konsole, lub oddać do sklepu, czytaj na przyszłość to co Ci się wyświetla i nie będzie problemów, przyda Ci się też to w życiu biorąc coś w abonamencie albo kupując coś na raty, o kredytach nie mówiąc.

Opublikowano

i jeszcze powiedz, że przeczytałeś np cały regulamin abonamentu za telefon?

Szczerze w żadnej knsoli do tej pory nie miałem takich głupot stąd moje zdziwienie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Patrząc na twittera tych gości którzy ddosują PSNa stwierdzam, że to nie jest żadna grubsza akcja. Jakieś dzieci/barany więc jutro wszystko wróci do normy. Jeszcze 12h temu ddosowali streamerów na twitchu, Krippa i Arteezy, wcześniej poszczególne PCtowe gry.

Opublikowano

trochę anarchii w niedzielne popołudnie jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Opublikowano

balon dżizys, nie ma żadnych debilnych zasad, zwykły regulamin do którego trzeba się dostosować jak do każdego innego albo nie i sprzedać konsole, lub oddać do sklepu, czytaj na przyszłość to co Ci się wyświetla i nie będzie problemów, przyda Ci się też to w życiu biorąc coś w abonamencie albo kupując coś na raty, o kredytach nie mówiąc.

Ale jaki regulamin? Przy pierwszym zalogowaniu do PSN wyskakuje pytanie o aktywację, w kilku punktach są przedstawione jej zalety i do wyboru dwa przyciski - aktywu, pomiń. Jak ktoś coś takiego bezmyślnie przeklikuje, to może mieć pretensje tylko do siebie.

Opublikowano

Możemy wrócić do rozmawiania o grach, a nie babranie się w ustawieniach "konsoli"? Idźcie z takimi dyskusjami na PC Lab :confused:.

Powiedział użytkownik który użył tutaj największą ilość określenia 1080/60 i to na serio poważnie. Hipokryzji ciąg dalszy, lol.

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.