Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

XBL też się oberwało , jak na razie tylko Big N nie tknęli :ninja:

A Nintendo ma w ogóle jakąś infrastrukturę sieciową, którą możnaby zepsuć? :P

Nie
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A czy ja napisałem że XBL całkowicie padł ? Też mu się oberwało i były z nim problemy tyle że nie dotknęły one wszystkich , w przeciwieństwie do usługi Sony. Zluzujcie trochę :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

XBL też się oberwało

XBL działa cały czas normalnie.

Nie działa normalnie są problemy, tyle że nie leży całkowicie jak PSN ;)
Bzdury. Wczoraj tylko 2 razy mialem problemy z PSN. Pierwszy raz ok godziny 17 i później ok 19. Wyglądało to tak, że wywaliło mnie z usługi na jakieś 15 minut, a później dalej ciorałem sobie bezproblemowo w BFa. Także nie ma mowy o żadnym "PSN leży całkowicie"

Szkoda, że na Tapatalku minusów nie można dawać. Za takie brednie należy się.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

Na atakach hakerów ciepią wszyscy, więc chociaż w tej trudniej chwili bądźmy razem! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale co to za ataki, 15 minutowa przerwa w działaniu to żaden atak :lol: Tylko szumu narobili dużo wokół siebie. Nic więcej.

Opublikowano
Bzdury. Wczoraj tylko 2 razy mialem problemy z PSN. Pierwszy raz ok godziny 17 i później ok 19. Wyglądało to tak, że wywaliło mnie z usługi na jakieś 15 minut, a później dalej ciorałem sobie bezproblemowo w BFa. Także nie ma mowy o żadnym "PSN leży całkowicie"

Szkoda, że na Tapatalku minusów nie można dawać. Za takie brednie należy się.

A z jakich funkcji oferowanych przez PSN mogłeś wtedy korzystać ? żadnych czyli leżał w tamtym momencie "całkowicie".

Opublikowano

Podobno liczba preorderow spada ale Ubi juz znalazlo na to sposob:

PLVXSbVi.png

Ubi <3

Opublikowano

xD Już widzę to division przed premierą <zalew kupy>

Opublikowano

Przypomniały mi sie nerdowskie sesje papierowego d&d w gimbazie portki +3 do biegania po pieczarkach.

Opublikowano

Za chwilę będą pół gry wycinać i wciskać to do pre-orderów jako "bonus content" tylko po to by janusze masowo zamawiali ich gierki przed premierą.Do czego to wszystko zmierza :sick:

Opublikowano

kupisz sobie pewnie te gacie bez pre-ordera dzięki zaimplementowanemu w unity komponentowi pay2win. Ubi <3.

Opublikowano

Czym wy się przejmujecie?

Podobno gry ubi nikogo, kupi się uzywke za 60zl bo tyle będzie wart content w dniu premiery i tyle.

Do tej pory byłem pewny ze to Activision leciało w chuuja z graczami wydając te same CoDy ale to co robi Ubi przechodzi moje wyobrażenie.

Jeszcze im się to odbije .

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież do Unity już jest zapowiedzianych pełno takich "bonusów" jak te spodnie  :teehee:  :

6v4ifz93.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

"Gry ubi nikogo", a i tak polecą kupić masowo na premierę, razem z Season Passem i innym zdzierstwem.

Gdyby się to nie sprzedawało, to byśmy tyle tego nie widzieli. Ludzie to hipokryci - ponarzekają, skrytykują, a i tak polecą kupić. Choćby dlatego, że i tak nie ma w co grać na konsolach. :P

Opublikowano

Jeszcze im się to odbije .

Mnóstwo januszowych irasów poleci na premierę po grę i tyle im się odbije. :/

Opublikowano

Obudziliscie się :teehee: przecież AC II na konsolach miał wycieta jedną sekwencje z Katarzyna i jakieś misję z kopernikiem. Pamiętam jak grałem najpierw na pc a potem na konsoli i wtf miałem gdzie ta misja.

Opublikowano

W AC2 były wycięte dwie sekwencje, chyba 12 i 13(potem sprzedawane jako DLC). A misja z Kopernikiem była wycięta z Brotherhooda.

Opublikowano

Czyli Ubi rak branzy?

Opublikowano

Ubi tez mimo wszystko nie jest takie okropne, potrafili przeprojektowac Far Cry I dzięki temu 3ka była mega udana, potrafią wydawać nowe IP jak division, the crew czy watch dogs, nie można też ich całkowicie linczowac.

Smutne tylko jest to co robią z AC.

Opublikowano

Dopóki to są jakieś badziewia, to nie ma o co się spinać. Z gier, które kupiłem przez ostatnie 6 lat to chamsko wycięty istotny wycinek gry miałem tylko w przypadku ME3, gdzie wycięto postać i jedną misję, które miały kluczowe znaczenia dla fabuły całej serii.

Opublikowano

Przecież do Unity już jest zapowiedzianych pełno takich "bonusów" jak te spodnie  :teehee:  :

6v4ifz93.jpg

Rozpięta koszula bawełniana z odsłoniętą klatą zamiast zbroi asassyna - "better armor and protection against gunshots" :turned:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Crysis 3 MP > TloU MP.

Opublikowano

Crysis 3 MP > TloU MP.

Masz na myśli ilość broni do wyboru?
Opublikowano

Exact broni Ubi, wiedzialem ze te plusy od Irasa nie byly bezinteresowne.

Opublikowano

Exact broni Ubi, wiedzialem ze te plusy od Irasa nie byly bezinteresowne.

To nie jest tak ze bronie Ubi, nie popieram takich zagrywek, ale jako jedyni oferują coś nowego dla każdego.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.