Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mało kogo stać, żeby co miesiąc kupować po kilka gier.

Dlatego właśnie nadal są w stanie trzymać się 'salony gier' w których za dopłatą rzędu 30 PLN + różnica w wartości danego tytułu można zamienić w zasadzie dowolną grę, nierzadko na jakąś nowość. Sam nieraz pompuję w ten sposób portfel gościa, który w lublinie prowadzi taki salon. Wolę wydać 80 zł plus gra w którą i tak już nie zagram, niż w sieciówce wydać na tą sam pozycję 120 zł więcej.

Opublikowano

Wówczas mniej śmierdzi z buzi?

Jakie to ma znaczenie gdy jesz cebulę jako deser, danie główne, śniadanie, kolacje.

Mało kogo stać, żeby co miesiąc kupować po kilka gier.

Dlatego właśnie nadal są w stanie trzymać się 'salony gier' w których za dopłatą rzędu 30 PLN + różnica w wartości danego tytułu można zamienić w zasadzie dowolną grę, nierzadko na jakąś nowość. Sam nieraz pompuję w ten sposób portfel gościa, który w lublinie prowadzi taki salon. Wolę wydać 80 zł plus gra w którą i tak już nie zagram, niż w sieciówce wydać na tą sam pozycję 120 zł więcej.
Protip

Jest jeszcze allegro.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Raczej alledrogo. Tam zaraz po premierze gry raczej nie są aż tak tanie.

Opublikowano

Nie sądzę by ktoś robił ci lepszą okazję niż allegro, zaskocz mnie i podaj jakiś przykład swojej oplacalnej wymiany.

Opublikowano

Ah to świeże powietrze w chinach ...

Nie ma jeszcze przecieków odnośnie plusa na wrzesień? 

Opublikowano

Do jutra chyba wytrzymasz rajos

Opublikowano

Ja zawsze lubie odpowiadać ludziom którzy palą papierosy czemu mam taki samochód a nie inny i czemu jestem taki głupi ze mam taki litraz a nie inny. Mają takiego karpia że aż śmiesznie wyglądają.

Paczka fajek w Irlandii 10€ =)

Akurat to głupi argument. Spotkałem się z wieloma osobami mówiącymi, że jak byś nie palił to patrz ile byś sobie odłożył np na za(pipi)iste auto. Spoko, tylko dlaczego ci niepalący jakoś tych za(pipi)istych aut nie mają?

Gdzie w Lublinie wymieniasz gierki?

Opublikowano

Nie sądzę by ktoś robił ci lepszą okazję niż allegro, zaskocz mnie i podaj jakiś przykład swojej oplacalnej wymiany.

Batman:AO + 70 zł za Watch Dogs zaraz po premierze. Nie pamiętam jakie wtedy były ceny za używkę tego pierwszego. Pozatym zupełnie mi trzeci batman nie podszedł. Nie twierdzę, że zdobywanie gier w ten sposób jest zawsze opłacalne, jest to tylko alternatywa dla osób, które nie stać na kilka nowych gier co miesiąc, jak to ktoś wspomniał. Wiadomo, że starsze tytuły o wiele bardziej opłaca się zamówić przez allegro.

Na Krakowskim Przedmieściu, Vip Gamer.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wówczas mniej śmierdzi z buzi?

No raczej, że tak. Aromatyzowany tytoń plus to, że nie są tak grubo zbite.

Opublikowano

kidnappa tu nie tyle chodzi o jakieś super samochody co o frajdę z jazdy, ja nie palac mogę pozwolić sobie na ponad 200konny samochód za który muszę płacić ponad 1000€ podatku drogowego, nie mógłbym tyle płacić przepalajac 100€ tygodniowo.

Batman:AO + 70 zł za Watch Dogs zaraz po premierze. Nie pamiętam jakie wtedy były ceny za używkę tego pierwszego. Pozatym zupełnie mi trzech batman nie podszedł. Nie twierdzę, że zdobywanie gier w ten sposób jest zawsze opłacalny, jest to tylko alternatywa dla osób, które nie stać na kilka nowych gier co miesiąc, jak to ktoś wspomniał. Wiadomo, że starsze tytuły o wiele bardziej opłaca się zamówić przez allegro.

Na Krakowskim Przedmieściu, Vip Gamer.
No to fajny sklepik, gdzie się znajduje?

Ps ok, juz doczytałem

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kolejna konserwacja PSN. Pomalu robi sie taka sama (pipi)nia jak przy PS3...

Edytowane przez easye

Opublikowano

To nie jest konserwacja.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

E tam przeciez pisałeś ze usługa niczym sie nie różni od tej xboxowej, a nawet jak sie nie mylę to pisałeś że ją przewyższa xD

Opublikowano

Tez się w(pipi)wwiam, chciałem dodać sobie do ściągania tvn Playera, próbuje się zalogować i chuuuj nie mogę, co jest złe hasło? Wlam na konto wtf? Po 15 minutach walki dopiero wyczytałem w komentarzach na fejsie że znów konserwacja.
Opublikowano

To nie jest konserwacja.

Jeszcze raz. Konserwacja dopiero będzie. Teraz znowu ktoś się bawi w DDOS.

Opublikowano

Jaka żenująca jest to usługa ... akurat jak mam ochotę i czas by pograć sobie w multi to oczywiście nie działa. Już któryś pier.dolące sie PSN zgrywa się z moim czasem wolnym.

Opublikowano

To kto tu kogo w końcu dyma ? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

XBL vs PSN - pamietamy !

https://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo

Fenikz moglby zaktualizowac "darmowosc" PSN'a i wszystko dalej by sie zgadzalo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To zależy czy DlC 8/10 do exa który jest od lutego się liczy, botkom pozostaje czekać 10 miesięcy aż wyjdzie pierwszy ex w tym roku.
Opublikowano

To zależy czy DlC 8/10 do exa który jest od lutego się liczy, botkom pozostaje czekać 10 miesięcy aż wyjdzie pierwszy ex w tym roku.

Nic z tego bełkotu nie rozumiem.

Opublikowano

Nic z tego bełkotu nie rozumiem.

Język Polski jako pierwsza lekcja w szkole?
Opublikowano

E tam przeciez pisałeś ze usługa niczym sie nie różni od tej xboxowej, a nawet jak sie nie mylę to pisałeś że ją przewyższa xD
No od listopada zeszlego roku takich cyrkow nie bylo, z drugim zdaniem takze sie mylisz. Pisalem, ze gry w ramach uslugi sa znacznie ciekawsze, przez co blizej mi do abonamentu Sony i ze roznice przy grze online znacznie sie zatarly. Jezeli to kolejne ataki to jeszcze im wybacze, bo tak, przez jedna konserwacje w ciagu miesiaca jak bylo do tej pory nie mam zamiaru zmieniac systemu, ktory pasuje mi bardziej pod wieloma innymi wzgledami...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.