Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@bluber

Bloodborne i U4 to spokojnie będą selery. Kompletnie nowe i niekomercyjne Demon's Souls poszło "legalnie" w ponad 1.8 mln. sztuk. A wyszło w 2009, kiedy ps3 miało najlepszy rok i przekrój eksluziwów. 2015 się na taki nie zanosi. No i to już sprawdzona marka.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla kogo bedą dlatego bedą. Bloodborne tak fajnie, ale reszta to meh.

Opublikowano

deszcz w rime i deszcz w #driveclub to system sellery dla mnie. porównywalne do deszczu z metal gear solid: sons of liberty dwie generacje temu.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jedyny deszcz jakiego ty i ja potrzebujemy, to deszcz buł w grze Halo: The Master Chief Collection.

halo2E3_03.jpg

I dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

wtedy wybrałem deszcz krwi w ninja gaiden. deszcz buł i igieł z needlera był tylko wisienką na torcie.

Opublikowano

Godzina 16:39 a PSN dalej stoi, nie ma zadnej konserwacji, Sony znowu nas oklamalo :/

Opublikowano

Godzina 16:39 a PSN dalej stoi, nie ma zadnej konserwacji, Sony znowu nas oklamalo :/

Podczas planowanych konserwacji można grać online jeśli się logowało kilka dni wcześniej. Chyba zawsze tak jest.

Opublikowano

Przepraszam, a czy Tomb Rider zostal potwierdzony jako time ex?

tak, na GC

Opublikowano

Fanek i ussr mówili, że na 100% będzie na ps4, ja im wierzę 

Wierzysz we wszystko co piszą w internecie?  :)

Edytowane przez ussr

Opublikowano

kermit kto ci takich głupot naopowiadał :)

Opublikowano

@Ficus

Ja tam wole dobra gre od dobrego studia, nawet 3rd party, nic sredniaki od GG. IMO tyllo fakt ze sa 1st party Sony ratuje ich z podzieleniem losu takiego Crytek.

Apropo 1st party, ostatnio byly ogloszenia o prace do 4 nowych devow MS. Nie wiadomo co dokladnie robia ale z ogloszen mozna sie domyslec ze conajmniej dwa z nich to studia AAA. Lift London powoli cos pokazuja, robia jakies cztery gry F2p. Takze Spencer powiedzial ze Rare bedzie waznym ogniwem Microsoft Studios i nie chce aby byli kojarzeni z Kinect Rivals. Podobno kombinuja cos przy spin offie Halo, byla tez oferta pracy nad gra strategiczna (MS wykupil IP Rise of the Natios).

lxp9esy2.png

http://vimeo.com/95561794

Opublikowano

OLO, juz boje sie ich pokazu na E3.

Opublikowano

@ Ficuś

Spencer powiedzial ze Rare bedzie waznym ogniwem Microsoft Studios i nie chce aby byli kojarzeni z Kinect Rivals. Podobno kombinuja cos przy spin offie Halo (...)

O tak, pięknie, spin-off Halo - tego na Xboksach w szczególności brakuje.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie 110% Halo w Halo.

Opublikowano

na neogaf ludzie piszą, że ruszyła beta DriveClub i kilka osób ma dostęp

nie wiedziałem, że ma być w ogóle beta, ktoś coś słyszał o tym?

pisze tu bo pewnie szybciej sie dowiem

driveclub3.jpg

driveclub2.jpg

Opublikowano

platformer 3D z krasnalami w roli głównej od rare.

DO WANT.

Opublikowano

platformer 3D z krasnalami w roli głównej od rare.

DO WANT.

A Rare ostatniego platformera nie zrobiło 9 lat temu? Bo tego dziwnego Banjo-Kazooie nie liczę.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

tak.

Zatem pod banderą Rare platformera już nie będzie, bo chłopaki, którzy potrafili je robić, od lat kodują Donkey Konga w Retro Studios.

Opublikowano

moje marzenia legły w gruzach.

Opublikowano

tak.

Zatem pod banderą Rare platformera już nie będzie, bo chłopaki, którzy potrafili je robić, od lat kodują Donkey Konga w Retro Studios.

Retro nie ma nic wspólnego z (tfu) Rare.

Opublikowano

tak.

Retro nie ma nic wspólnego z (tfu) Rare.

Przecież sporo ludzi wyemigrowało z Rare do Retro.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Przecież sporo ludzi wyemigrowało z Rare do Retro.

Nic mi o tym nie wiadomo, internet również milczy. No chyba, że masz swoje źródła - z chęcią się doedukuję. Retro to twór Nintendo+Acclaim.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.