Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Order, Blood, Uncharted 4  VS QB, Halo 5, Tomb Raider, FM6 i od bidy Fable. 

Dobrze, że mam ONE w domu jak to U4 zrobi robotę to kupi się PS4.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakie to ma znaczenie - jedne wychodzą średnio co 2 lata i klapki krzyczą, że tasiemce, a Yakuza wychodzi co rok i wiatr nagle zaczyna zmieniać kierunek.

Te same osoby pewnie się spinają nad corocznym CoD'em czy Asasynem. 

Ale zobacz, że w Pudzianach czy Halo cały czas naginasz po kosmosie i strzelasz do krasnali/lucudtów tym samym ziomem. Wszystko sprowadza się do tego samego.

Yakuza co rok jest inna, masz bardziej rozbudowane miasto/inne miasta, chodzisz różnymi typami (zmiana stylu gry + spojrzenie na fabułę z innej strony). Ba, w Ishin chodziłeś typem w XIX wieku, w piątce były "nasze" czasy i miałeś do wyboru kilka postaci, teraz wychodzi Zero będące prequelem do jedynki i też będzie od groma zmian.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping: Chodzi o zwykła hipokryzję. Jak Ci się podoba Yakuza to dobrze, bo możesz grać co roku. Co nie zmienia faktu, że klapki z tymi swoimi hasełkami o tasiemcach są zwyczajnie żałosne. A najlepsze to są już teksty o Forzy co roku jak to są zupełnie dwie różne gry.

Teraz łapiesz?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pad od XBOX ONE byl chyba kiedys czescia ramienia, ja pyerdole jak to lezy w dloniach! POEZJA!

A wykonanie? Wstyd dac po tym komus skrzypiacego pada od PS4 z rozyebanymi galami.

Jesli mialbym porownac do czegos obydwa pady to pad od slejwstejszyn jest guwnem, a pad od iksiaczka jest ambrozja.

Opublikowano

Ping: Chodzi o zwykła hipokryzję. Jak Ci się podoba Yakuza to dobrze, bo możesz grać co roku. Co nie zmienia faktu, że klapki z tymi swoimi hasełkami o tasiemcach są zwyczajnie żałosne.

Zawsze można drugiej stronie puścić wirtualny tort na klatę pisząc o Gran Turismo, Uncharted, czy innym Ratchecie, ale jednak dla mnie są to gry bardziej konsolowe. Ładne, kolorowe, przypominające mi klimat jaki czułem w latach 90 siedząc przez PlayStation.

Pudziany i Halo to takie szarobure, pecetowe, ponure, smutne coś.

Opublikowano

No ale w Halo mam nowe bronie nowe planety, bardziej rozbudowane strzelanie itp

Pad od XBOX ONE byl chyba kiedys czescia ramienia, ja pyerdole jak to lezy w dloniach! POEZJA!

A wykonanie? Wstyd dac po tym komus skrzypiacego pada od PS4 z rozyebanymi galami.

Jesli mialbym porownac do czegos obydwa pady to pad od slejwstejszyn jest guwnem, a pad od iksiaczka jest ambrozja.

That czezky

Edytowane przez Soul

Opublikowano

slejwstejszyn xD

Opublikowano

Fm 6 w 2015?. Przespałem jakąś zapowiedź ?.

Przespałeś najwidoczniej końcówkę przedostatniej generacji, całą ostatnią generację i początek obecnej. 

Opublikowano

Każdą nową Forze od paru lat zapowiadają na E3 (oficjalnie)

Opublikowano

Forza Motorsport wychodzi od pierwszej części co 2lata, więc wątpię, żeby to się zmieniło. Zapowiedzą na E3, wyjdzie na jesieni.

Opublikowano

odpal dr3 a krew miliarda zombiaków zmyje z ciebie resztki klaperskiego guwna

Opublikowano

Są takie zadania w testach na inteligencję - proszę uzupełnić brakujący wpis:

Forza Motorsport - 2005

Forza Motorsport 2 - 2007

Forza Motorsport 3 - 2009

Forza Motorsport 4 - 2011

Forza Motorsport 5 - 2013 

Forza Motorsport 6 - ...........

Chyba zaczynam dostrzegać jakąś prawidłowość...

;)

EDYTA: Chociaż bardzo bym się ucieszył gdyby przeszli z FM i FH na trzyletni cykl wydawniczy i brakujący rok uzupełnili o trzecią serię, np. Forza: Underground :)

Opublikowano

Nie no, bez kitu, nie da sie grac na PS4 jak sie mialo w rekach pada od iksiaczka :///

Opublikowano

Co jak co, ale z ogólnymi założeniami się zgadzam - pad od XO jest wykonany o 2 albo i 3 klasy lepiej niż ten od PS4. DS4 to nawet krok do tyłu w stosunku do  DS3, patrząc po tak bzdurnym problemie jak ścierające się gumkaki na analogach i ogólnym chińskim wrażeniu, które pad sprawia. Triggery w DS4 również nie dostały znaczącego apgrejdu, plastik został inaczej wymodelowany, a mechanizm wewnątrz to nadal żałosna sprężynka, która daje marne rezultaty w porównaniu do konkurencyjnego pada od XO. Wstyd!

Opublikowano

O konsoli można powiedzieć to samo.

Opublikowano

Ok odpale w tym tygodniu na steam razem z podłączonym padem od xboxa:)

@bluber

A co dla ciebie nie jest grą dla dzieci? To że gra nie jest strzelanka i nie ma w niej kolesi w stylu marcusa nie znaczy od razu że jest infantylna.

Nie odpowiada ci line up konsoli nie kupujesz ale wii u ma najwięcej do zaoferowania jeżeli chodzi o exy.

Ori to gra dla dzieci?

Opublikowano

koniecznie z ziomkiem w co-opie jeśli gaben ci pozwoli, +987 do funu

Opublikowano

Może lepiej nie bo gdy zobaczy 20fps, to może ja wypieerdolic przez okno w złości....
Opublikowano
@bluber

A co dla ciebie nie jest grą dla dzieci? To że gra nie jest strzelanka i nie ma w niej kolesi w stylu marcusa nie znaczy od razu że jest infantylna.

Nie odpowiada ci line up konsoli nie kupujesz ale wii u ma najwięcej do zaoferowania jeżeli chodzi o exy.

Ori to gra dla dzieci?

Równie dobrze można powiedzieć, że gry video w ogóle są tylko dla pryszczatych nastolatków, a nie dla pracujących, dorosłych facetów. I to bez znaczenia, czy grasz w Girsy, czy Mariana... :mocking:

Opublikowano

koniecznie z ziomkiem w co-opie jeśli gaben ci pozwoli, +987 do funu
Wstyd się przyznać ale ja jestem graczem co co-opa nie trawi. Forever alone i multi tylko w rywalizacji halo, girsy, cod, starcraft 2, mario kart czy fifa.

Ostatni co op w jaki grałem na poważnie to diablo 2:) w 3 jakoś tylko 1 akt udało mi się w towarzystwie.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Towarzysze, przyjaciele. Ja z pytaniem. Bez hejtu, konkrety. Jak jest z jakością cross game chatu w PS4? Działa to przynajmniej tak dobrze, jak w X360 działało? Można spokojnie już siedzieć w różnych grach, menusach w kilka osób i rozmawiać, zapraszać się i wchodzić do lobby? Zrobili to w tej generacji dobrze, czy wciaż za Xbonem?

Opublikowano

@bluber

Ori to gra dla dzieci?

Gry takie jak bf czy god of war a nie jakies kurfa mariany lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Towarzysze, przyjaciele. Ja z pytaniem. Bez hejtu, konkrety. Jak jest z jakością cross game chatu w PS4? Działa to przynajmniej tak dobrze, jak w X360 działało? Można spokojnie już siedzieć w różnych grach, menusach w kilka osób i rozmawiać, zapraszać się i wchodzić do lobby? Zrobili to w tej generacji dobrze, czy wciaż za Xbonem?

Tak BTW to na Xone jakość dźwięku w party jest teraz zauważalnie lepsza niż na 360.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.