Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Był taki koleś, pisał chyba na poważnie, że ma "26 wiosen na karku" (pamiętam dokładnie, że to było 26) i "interesują go tylko poważne gry". Jego parodiowałem, kto to był?

vfwk5v.jpg

Chyba to.

Opublikowano

taki sztos:

kontra coś takiego:

xDDDDDD

no bądźmy poważni....

ULTRAAAAAAAAAA

Opublikowano

Metroid to jest ta laska nie? No fajna, grałem w to na gba.

Opublikowano

metroid? no coś kojarzę. ostatnio w niedzielę oglądałem program gość niedzielny na kanel ppe i tam ten prowadzący mówił, że chciałby mrocznego metroida. zgadzam się z nim w 100 %. może wtedy rozważyłbym zagranie w jakaś gierkę nintendo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

taki sztos:

kontra coś takiego:

xDDDDDD

no bądźmy poważni....

ULTRAAAAAAAAAA

Wszystko fajnie, tylko fani Nintendo grali w KI kiedy Ty jeszcze robiłeś w nocnik.

Opublikowano

Ja (pipi)e, bluber z teką trollują tak nieudolnie, ale jak widać nie brakuje osób, które to łykają.

Opublikowano

No takiemu kindappie to by się czasami przydało wyjść po za CW, bo łyka jak pelikan xD

Opublikowano

Ostatnie strony w pigułce:

Pelikan.jpg

EDYTA: Post numer 16969  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w ogóle konsolowcy klękajcie do miecza bo na blachę zmierza kolejny rozdział jednej z najlepszych historii jaką kiedykolwiek zrodziła elektroniczna rozgrywka:

DAT MJUZIK <3.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jakby fajna dupa zobaczyła, że gram w Mario(xD), to jedyne wyjście to pociąg lub sznur. Ba, przed samym bogiem bym się wstydził. 20- parę lat i skaczę po grzybkach. xD

WEŹCIE SIE OGARNIJCIE WSZYSZCY.

Opublikowano

Do kasacji 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w ogóle konsolowcy klękajcie do miecza bo na blachę zmierza kolejny rozdział jednej z najlepszych historii jaką kiedykolwiek zrodziła elektroniczna rozgrywka:

DAT MJUZIK <3.

Ta gierka wychodzi też na PS4, więc ci nie... wyszło.

Opublikowano

DAT MJUZIK <3.

A to na PS4 też nie wychodzi czasem ?

Opublikowano

Ja (pipi)e, bluber z teką trollują tak nieudolnie, ale jak widać nie brakuje osób, które to łykają.

Sam nieudolnie trolujesz jarąc się gifami gier, których nie zamierzasz kupić.

Opublikowano

okej cofam klękanie do blacharskiego miecza. zjadajcie usłużnie okruchy z pańskiego stołu.

Opublikowano

Kupić może i kupi, ale nie będzie w nie grał, bo jest za cienki.

Opublikowano

Kupić może i kupi, ale nie będzie w nie grał, bo jest za cienki.

Infamousa nadal nie ma ;_______D

Opublikowano

Na Xboksie nie musi wychodzić, bo Xboks ma Girsy i Halo, czyli najlepsze gry świata.

Jakże zabawne, prawdziwe i... żałosne. Hahah :)

Opublikowano

yeti wyszedł ten stand-alone dlc o lasce strzelającej różowymi laserkami - zagrałbyś chociaż w to bo prezentuje się przecież świetnie. jak wyleciała z tego wieżowca po nieudanym dealu to musiałem majtki zmienić.

Opublikowano

yeti wyszedł ten stand-alone dlc o lasce strzelającej różowymi laserkami - zagrałbyś chociaż w to bo prezentuje się przecież świetnie. jak wyleciała z tego wieżowca po nieudanym dealu to musiałem majtki zmienić.

Yeti jeszcze nawet podstawki Infamous nie zaczal, a ty go o DLC pytasz lol

Opublikowano

Nie mam czasu, a jak już znajdę, to gram w najlepsze multi na next genach (wczoraj był piękny maraton w trybie przesłuchanie), przez które nie mogę skończyć odnowionego Abe, a za kilka dni dojdzie jeszcze nowa gra wielkiego i kochanego przez wszystkich xbotów studia Bungie.

Dzięki ci Sony.

PS. Są już fotki z japońskiej premiery xbona? Radość, szał, ogromne kolejki?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak sobie tłumacz, po prostu mama Ci nie chce dać na giereczkę, bo zawaliłeś kartkówkę z przyry.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.