Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zabawnie sie czyta jak klapkom bardziej zalezy na tym zeby SO bylo ch*jowe niz botom zeby bylo dobre xD. I te porownania do Infamous XD.

4 moce (w tym tylko trzy do uzycia) vs ponad 50 roznych perkow i broni.

Pedal w rurkach vs swobodny wybor swojej postaci.

Zero multi czy coopa vs Chaos Squad na 8 graczy ktory rozyebal by PSN w drobny mak.

Do tego dochodzi bezproblemowy dobor ludzi bo Live to jedyne miejsce gdzie jest community do wspolnego grania a nie tylko stragan z cebula.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak hav3n - dlatego kazdy bot wymienia SO jako pozycje obowiazkowa w zakupach do konca roku ^^

Dla mnie bez znaczenia sa perki, multi w trybie chaos, jak gra moze sie okazac po prostu nudna slaba szpila. 

No ale wierze, ze nawet jak oceny beda w granicy 6/10 to znajda sie milosnicy, w koncu Infamous to dla niektorych "rewelacyjna zabawa na minimum 70h"  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

4 moce (w tym tylko trzy do uzycia) vs ponad 50 roznych perkow i broni.

Skąd ty żeś taką głupotę wytrzasnął? :D

Mocy masz 4 i każdej z nich możesz użyć.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Easye dla ciebie nie dziwie sie ze bez znaczenia jak zostalo ci smutne granie z randomami w BF4.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no ja nie musze w kazdym poscie reklamowac swojego sprzetu, by choc jeszcze jedna osoba z forum kupila konsole, ktorej nikt nie chce.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Reklama dzwignia handlu, jako prawowity Szlachcic oraz poddany Krola Spencera czuje sie zobowiazany do nawracania niewiernych. Macie jeszcze czasz ale powiadam wam, przyjdzie chwila w ktorej na niebie pojawia sie zielone chmury i kazdy niewierny Janusz naznaczony skaza playstation dostanie z kumulusa.

Teraz sprawa jest prosta, 30 batow kablem od Kinecta i znowu mozesz byc po jedynej slusznej stronie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czekam na kolejne bomby prawdy - tym razem Czezkyego ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Reklama dzwignia handlu, jako prawowity Szlachcic oraz poddany Krola Spencera czuje sie zobowiazany do nawracania niewiernych. Macie jeszcze czasz ale powiadam wam, przyjdzie chwila w ktorej na niebie pojawia sie zielone chmury i kazdy niewierny Janusz naznaczony skaza playstation dostanie z kumulusa.

Jednak jak widać, zielonych chmur nie ma, jest za to niebieskie niebo, kolor krwi baronow, to znak, by mijając gamestopy na całym świecie, nie przechodzić obojętnie obok koloru zwycięzców życia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

chyba paru klapków podczas wymiany sprężynki w triggerze oraz nakładki na analogu w swoim trzeszczącym ds4 podczas konserwacji PSN nieraz pomyślało sobie "a więc to tak wygląda rzeczywistość zwycięzcy życia o którym pisali w internetach?"

Opublikowano

Niektórzy to chyba przed snem klękają przy łóżku i modlą się żeby SO było niewypałem :P

Opublikowano

Niektórzy to chyba przed snem klękają przy łóżku i modlą się żeby SO było niewypałem :P

No, tak jak niektórzy modlą się aby TLG oficjalnie został skasowany.
Opublikowano

Patrząc na ostatnie gry Insomniac, to nie trzeba się o to modlić :P

PS. Minecraft czasowym exem na PS4. Szach-mat botki!!1

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tak, bo botki cokolwiek obchodzi śmieszna gierka, na którą naciągają Was 2 generacje z rzędu XD

Opublikowano

Tak, bo botki cokolwiek obchodzi śmieszna gierka, na którą naciągają Was 2 generacje z rzędu XD

Chętnie wrzuce tu post kubsona jak tylko wrócę z pracy.
Opublikowano

SO na gameplayach wyglada nudno, nieciekawie - redakcje pisza mniej wiecej to samo, wiec odmienne zdanie 1 uzytkownika jakos mnie nie przekonuje.

Strzelam, ze gra bedzie miala nawet problemy by pobic oceny "slabego" Infamousa.

Moje słowa o SO cytuje 

"Bardzo przyjemny tytuł, wygląda i rusza się bardzo dobrze, zobaczyłem jak wygląda noc i jak na jej tle prezentują się efekty wizualne, mogę powiedzieć, że bardzo podobnie do tych z nowe Infameusa, gra miła dla oczu, dużo kolorków, na pewno jest warta uwagi, ma coś w sobie"

Nie mówi, że to będzie jakiś Hit

HHehe, ja też widziałem i grałem, sorry że Ci nie wyszło.

Zresztą jak easy słusznie mi przypomniał, kogo interesuje zdanie jednej persony w bluzie PROSTO który jeszcze do niedawna miał wszystkich posiadaczy next gena za deebbili. A teraz się słaba gierka jaka jest SO jara 

Granie na YT się nie liczy.

Dla mnie osobiście nie musi to nikogo interesować, a już na pewno nie takich ludzi jak ty.

Rozumiem, żal dupę ścisną, że ktoś mnie poparł  i z tego powodu trzeba wywalić swoje żale próbuj dalej myślę, że jak napiszesz PROSTO jeszcze ze 100 x to może ci się coś w końcu uda. Jaram się SO pokaż mi gdzie się nią tak jaram......

Czezky już wie, że jedyny słuszny wybór to XBOX ONE.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pograłem dwa tygodnie i mam mieszane odczucia co do tej gry.

Dzisiaj trafiłem na gościa, który poinstruował mnie jak kopiować przedmioty, wyrzucił mi po kilkaset najlepszych klejnotów, dwa niedostępne w wersji konsolowej pierścienie itp itd. Myślałem, że w wersji konsolowej takich rzeczy to nie będzie  :confused:

Bo pęknę ze śmiechu xD. Dwa tygodnie i już widać wady konsolowej wersji D3 o których pisałem. Do tego jeszcze te "spece" siejące dezinformację o systemie w temacie o PS4-kowej wersji gry ;/.

Opublikowano

Tak, tak - koles mu dropna niedostepny w wersji konsolowej pierscien - no cuda na kiju!

Kopiowanie przedmiotow dzialalo na PS3/Xboxie, dziala tak samo zapewne na nextgenach, ale czy to komus odbiera fun z gry ? Tylko dla tych, ktorzy lubia sami sobie psuc zabawe...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na blaszce w większości gier takie cuda można robić. Dobry przykład to Borderlands 2. 

Opublikowano

Pograłem dwa tygodnie i mam mieszane odczucia co do tej gry.

Dzisiaj trafiłem na gościa, który poinstruował mnie jak kopiować przedmioty, wyrzucił mi po kilkaset najlepszych klejnotów, dwa niedostępne w wersji konsolowej pierścienie itp itd. Myślałem, że w wersji konsolowej takich rzeczy to nie będzie  :confused:

Bo pęknę ze śmiechu xD. Dwa tygodnie i już widać wady konsolowej wersji D3 o których pisałem. Do tego jeszcze te "spece" siejące dezinformację o systemie w temacie o PS4-kowej wersji gry ;/.

Przecież od dawna wiadomo, że w konsolowej wersji można wszystko kopiować. Pamiętam, że tu ktoś mówił coś o hackerach na PC ale już nie komentowałem bo szkoda czasu.

Opublikowano

Zaraz będzie , że więcej hakierów i cziterów w grach na konsolach niż blaszkach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano

Zaraz będzie , że więcej hakierów i cziterów w grach na konsolach niż blaszkach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

No, ale o co ci chodzi?

Opublikowano

Partacz stricte PC-towy Blizzard robi gierkę na konsolach i taki rezultat. Ostatnie świętości blaszek się sypią. Carmack już uciekł a Gaben niedługo padnie z otyłości i blaszeczki pozamiatane ostatecznie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Na oficjalnym forum Diablo w dziale konsole jest temat z listą graczy grających na PS4 bez czitów - grubo ponad sto nicków. Wspaniałe community, zawsze jest z kim grać. A ile prezentów wpada!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.