Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wii U 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To którą konsolę teraz lepiej kupić? Na xboxie fajne multi i pad ale plejak ma fajne gry i pewnie lepszą wydajność. 

Co polecacie? 

Hmm, chyba Ouya.

Spokojnie, prosze sie nie popychac, starczy dla wszystkich !

BwoxH6vCcAIUg_6.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

prezentują się efekty wizualne, mogę powiedzieć, że bardzo podobnie do tych z nowe Infameusa

Tak tak, bardzo podobnie się prezentują te efekty w SO i Infamous:

iQDFYEqmp7CMq.gif

vs

ib2pFqqoYTh8AY.gif

fightingthepolice.gif

Praktycznie identyczne te wybuchy. :turned:  Różnica zaledwie trzech generacji.

Żeby mówić że efekty w SO i Infamous są podobne, to trzeba mieć jądra Spencera na oczach.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

To którą konsolę teraz lepiej kupić? Na xboxie fajne multi i pad ale plejak ma fajne gry i pewnie lepszą wydajność. 

Co polecacie? 

Hmm, chyba Ouya.

Spokojnie, prosze sie nie popychac, starczy dla wszystkich !

Śmiej się, żartuj, ale na Ouya ruszy bez problemu połowa obecnego line upu PS4. Misie i drzewka, gry typu mercenary kings - luz.

Opublikowano

Sympatyczny jest ten napis Boom przy eksplozji w SO.

Opublikowano

wojna na gify? tu akurat z klapkami nie ma co zadzierać

Opublikowano

Jak byś nie miał w co grać, to też byś na forum siedział i gify robił.

Opublikowano

Dlatego top 3 tego tematu to boty?(chyba ze coś się zmieniło od ostatniej publikacji)
Opublikowano

Czyli nie masz. Nic zaskakującego.

Opublikowano

Co polecacie?

Ja bym bral PS4.

Opublikowano

Czyli nie masz. Nic zaskakującego.

Mam. Dlatego nie kleję gifów.

Opublikowano

@

Observer

"Bardzo przyjemny tytuł, wygląda i rusza się bardzo dobrze, zobaczyłem jak wygląda noc i jak na jej tle prezentują się efekty wizualne, mogę powiedzieć, że bardzo podobnie do tych z nowe Infameusa, gra miła dla oczu, dużo kolorków, na pewno jest warta uwagi, ma coś w sobie"

Słowo klucz, w nocy nocą w temacie SO są filmiki. 

Opublikowano

Na dzisiaj zrobienie gifa jest szybsze niż te twoje wrzucanie setek debilnych zdjęć na hostingi ping. 

Opublikowano

panowie wklejajcie gify tylko w 60fps, jak to wygląda przed Xbotami

Opublikowano

Na dzisiaj zrobienie gifa jest szybsze niż te twoje wrzucanie setek debilnych zdjęć na hostingi ping. 

Wrzucenie zdjęcia na hosting = 10 sekund.

Opublikowano

Gif z yt = 7 sekund.

I sam robisz zdjęcia więc + 10 s czyli = 20 s czyli nie masz w co grać.

Opublikowano

Loadingi na PS4 pozwalają mi na komfortowe cyknięcie foty i wrzucenie na hosting.

Wczoraj odpaliłem retro platformę jaką jest PS3 - wrzuciłem Gran Turismo i zanim się pobrały paczki, a gra została zainstalowana, miałem 2 godziny i 40 minut na robienie zdjęć i hostowanie.

Sony takie dobre.

Opublikowano

Cały czas od nowa instalujecie to GT....,  skoro tak czesto gracie w te gre to dlaczego kasujecie instalke?

Opublikowano

Cały czas od nowa instalujecie to GT....,  skoro tak czesto gracie w te gre to dlaczego kasujecie instalke?

To chyba normalne, że czasem się sięga po grę, którą kiedyś się kupiło, by ją sobie odświeżyć?

Chociaż w sumie Sonowcy-wyścigowcy sprzedają gierkę od razu po jej przejściu. :teehee:

Grę wrzuciłem do paszczy konsoli po ponad roku od ostatniego odpalenia. W międzyczasie zmieniałem dysk twardy, a nie chciało mi się robić backupu instalek.

Opublikowano

Tylko nie rob tego z DR3 na Xone. Nie popełniaj juz wiecej tego błedu

Opublikowano

Ale ten update można chyba zassać w tle i do momentu pobrania grać online? Czy może Microsoft zrobił krok wstecz i wzoruje się na Sony z czasów PS3?

Tak czy siak - wychodzi za kilka dni na PC, więc będę grał na jedynej słusznej platformie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Konsola pobiera w tle patche jak śpisz bo ms myśli o nas i o zdrowym śnie.

Opublikowano

Jestem bardzo zadowolony z takiego przebiegu premiery w KKW. Dzieki klesce Xboxa w Japoni nie musimy sie marwic ze MS skasuje gry kierowane na zachod i ciagle bedziemy dostawać Szefa Kuchni, Pudzianow i samochody co dwa lata zamiast kitajskich lolitek z zelkami.

Smutny obraz współczesnego Janusza.

Opublikowano

Zabawnie sie czyta jak klapkom bardziej zalezy na tym zeby SO bylo ch*jowe niz botom zeby bylo dobre xD. I te porownania do Infamous XD.

Zabawnie to się czyta, jak boty robią mesjasza z każdego zapowiedzianego exa, a im bliżej premiery, tym bardziej się wycofują. Kiedyś Ryse, do niedawna Quantum Break, a jak SO zacznie zbierać siódemki to też będzie "nikt się nie spodziewał hitu przecież xD". 

No ale poniekąd rozumiem, tak szczerze to Wy czekacie i tak tylko na remake Halo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.