Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli zgadzacie się, że PS4 ma szrotowaty design i paściarską jakość wykonania. Git.

Przecież już napisałem co na ten temat sądzę. Nie dość, że wizualnie deklasuje, tą pomyłkę inżynierską microsoftu, to jeszcze technologicznie wyprzedza szrota na czwartym biegu, a jeszcze 5 i 6 w zapasie.

No ale przynajmniej macie fajnie wykonany karton.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwala jak sonynygerry komentją premierę w Japonii xD od x czasu powtarzają "po co MS tak lezie, i tak nikt nie kupi", "będzie powtórka z X360", bociaki nawet nie negują bo to była oczywista sytuacja.

I przychodzi czas premiery, zainteresowanie skośnookich bliskie zeru a sonymurzyny

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA KURWA NAWET KOLEJKI NIE MA CO ZA POGROM MS DO PIACHU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <gif> <obrazki> <wideo jutub> I CO TERAS BOTY

Wow, brawo, Microsoftowi idzie źle w Japonii. Który to rok, 2001?

Poza tym Japonia oficjalnie #nikogo, rynek na którym konsole stacjonarne już nie mają racji bytu (PS4 też słabo się sprzedaje), a przodują kieszonsolki i telefony które zaoferują największą ilość gierek randkowych i innych anime kretyństw.

I te newsy na gejmingowych sajtach, normalnie redaktorki zdziwieni tym faktem i tworzą niusy ku uciesze klaperstwa.

Opublikowano

Przecież z tym kartonem to było o kartonie PS4, że nawet on jest lepiej wykonany niż sama konsola. Idź spać bo na polski nie wstaniesz.

Opublikowano

PS. Nawet karton od konsoli stoi na o wiele wyższym poziomie xD

Szkoda, że nie przyłożyli sie do gpu i ramu, jak do tego kartonu :teehee: .

Microsoft taki dobry, wpakował biedronkowy tablet w odpustową obudowę i myślał, że coś ugra. Na całe szczęście wyniki sprzedaży pokazują, że na rynku jest tylko jeden next gen.

wystarczy ze przylozyli sie do gier. 

jak tam plany na jesienno-zimowe granie ? bedzie pocieranko do marnego klona halo ? czy zimny lokiec w DC w oczekiwaniu na patcha xD no ale panie 50 samochodow next gen gddr5 

Opublikowano

Niedługo rok po premierze, a awaryjnosci konsoli dalej cisza. Więc chyba jakoś japoncom się udało i to z wewnętrznym zasilaczem. Nie to co MS, gorsza specyfikacja, za to gigantyczne pudło, a do tego ogromny zasilacz, lol. MS taki dobry.

Niedługo rok po premierze, a boty dalej nie potrafią przeboleć, że konkurencja zrobiła mniejszą konsolę o większej mocy i dodatkowo upchnęła w środku zasilacz :lol:

Nie dajcie się zwieść propagandzie zielonych podludzi. PS4 prezentuje wyższą jakość na praktycznie każdym etapie produkcji - od projektu po wykonanie. Podrasie niestety jakość wykonania pomieszała się z ilością błyszczących plastików, a fakty są takie, że nie wszystko złoto, co się świeci.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

PS. Nawet karton od konsoli stoi na o wiele wyższym poziomie xD

Szkoda, że nie przyłożyli sie do gpu i ramu, jak do tego kartonu :teehee: .

Microsoft taki dobry, wpakował biedronkowy tablet w odpustową obudowę i myślał, że coś ugra. Na całe szczęście wyniki sprzedaży pokazują, że na rynku jest tylko jeden next gen.

wystarczy ze przylozyli sie do gier. 

jak tam plany na jesienno-zimowe granie ? bedzie pocieranko do marnego klona halo ? czy zimny lokiec w DC w oczekiwaniu na patcha xD no ale panie 50 samochodow next gen gddr5 

Okres Swiateczny oficjalnie nikogo, teraz liczy sie poczatek roku. Klapy pewnie nawet choinki nie rozbiora do lutego bo beda czekac az Mikolaj im jakas fajna gre przyniesie XD.

Opublikowano

Trolling trollingiem, ale jeżeli chodzi o jakość wykonania pada i konsoli to sprzęt MS niszczy ten sonowski pażdzierz.

Opublikowano

Pomacałbym pada od XO.

WiiUPro>360>DS4>>>>>>>>>>>gów,no>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DS3

Ciekawe czy ten od XO zepchnąłby pada od 360 w moim rankingu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A jak krzyżak?

Opublikowano

Dalej uwazam ze troche Cie ponioslo z tym Wii U Pro, padzik jest swietny ale ten od X360 jest lepszy. Byloby cudo gdyby nie te triggery, tak jakby bumpery byly u gory i na dole.

Jutro dorwe wreszcie pada z XO i zobaczymy, najbardziej ciekawia mnie te wibracje ktore sa ponoc w triggerach (prawda to?).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

GOTY
X1>WIIPRO=360>PS4>>>>>>>>>>>>>>>>>PS3

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Jakies argumenty za tym przemawiajace, czy typowe stwierdzenie z du.py?

No porownaj sobie premiere 360tki. Totalna cisza, zero reklam, o premierze nowej konsoli w naszym kraju jest tak glosno, ze typowy janusz nawet nie ma pojecia, ze jest jakas konkurencja dla plejstejszyn.

"3 mega gry" my ass. 

Opublikowano

najbardziej ciekawia mnie te wibracje ktore sa ponoc w triggerach (prawda to?).

Prawda. Świetnie się to spisuje w FM5 :)

Opublikowano

A jak krzyżak?

Wydaje się gorszy od 360,bo nie ma skosów i kręcenie qcf itd. jest problematyczne.Za to do mortala może się nadać,bo tam nie ma street fighterowych komend.Co jak co,ale lepszego krzyżaka jak w DS nie ma.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Yeti jaki baron gejmingu i przydupas waldasa, bo ciska te same txt LOL 

Ciułał 8 lat na nową generacje day one. 

Baroni, to ogrywali multi w 1080/60 3 lata temu na PC (podłączony do FullHd na ścianie).

Urwał się z choinki w 2014 i poczuł fullhd. Istny baron....

Jako fan unboxingu i opakowań, to sony poleciało po najniższej linii oporu- karton po jajach, a ten headset.....era Nokii 3210.

BTW ten świecący pasek PS4, to mega wiocha imo. 

Opublikowano

Dobry jak cholera: 2 lata gwarancji door 2 door i zwroty sprzętu w tydzień.

Sony 4 the players: rok gwarancji i 3 tygodnie na wymianę pada.

Beeeeeeczunia :)

Wiekszosc sklepow (jak MM, Saturn itp.) honorują mimo wszystko 2 lata gwarancji, a na wymiane pada wystarczy paragon zakupu by dostac nowego od reki, ale jasne - mozesz dzwonic tez do Pramu i czekac 3 tyg...

Granie w FM na padzie... :down:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobry jak cholera: 2 lata gwarancji door 2 door i zwroty sprzętu w tydzień.

Sony 4 the players: rok gwarancji i 3 tygodnie na wymianę pada.

Beeeeeeczunia :)

Wiekszosc sklepow (jak MM, Satur itp) honoruja mimo wszytsko 2 lata gwarancji, a na wymiane pada wystarczy paragon zakupu by dostac nowego od reki.

Ale jasne - mozesz dzwonic tez do Pramu i czekac 3 tyg...

Widzę, że nie ogarniasz czym jest bezproblemowa gwarancja producenta door 2 door XD

Opublikowano

Drugi rok, to nie jest przypadkiem odpowiedzialność sprzedawcy? I z tego co mi świta, to trzeba się napocić żeby sprzedający brał to na klatę w tym okresie. 

Opublikowano

Drugi rok, to nie jest przypadkiem odpowiedzialność sprzedawcy? I z tego co mi świta, to trzeba się napocić żeby sprzedający brał to na klatę w tym okresie. 

Co Ty gadasz! Każdy sprzedawca z radością naprawi Ci albo wymieni sprzęt na własny koszt :P 

Opublikowano

no jak kupujesz w sklepie w Mszczonowie, to jasne, ze mozesz miec problemy.

Widzę, że nie ogarniasz czym jest bezproblemowa gwarancja producenta door 2 door XD
Ogarniam, po prostu mowie, ze latwiej mi podjechac 10 km do Saturna, w ktorym kupilem PS4 i wymienic pada od reki jak ostatnio.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Granie w FM na padzie... :down:

Dopjerdalanie się na siłe, czego innego mogłem się spodziewać. Ja o silniczkach w triggerach ten o graniu w FM5 na padzie.

A jak krzyżak?

Wydaje się gorszy od 360,bo nie ma skosów i kręcenie qcf itd. jest problematyczne.Za to do mortala może się nadać,bo tam nie ma street fighterowych komend.Co jak co,ale lepszego krzyżaka jak w DS nie ma.

Co ?Krzyżak jest sporo lepszy od tego w 360tce, ale fakt, nie ma lepszego od tego w dualach.

Opublikowano

A jak krzyżak?

Pro Controller U ma lepszy od tego w DS1/2/3. Ten w DS4 jest chyba taki jak w Vicie, co nie? No to jest tak samo dobry.

Jak QCFy, to tylko u Sony i Nintendo.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To zależy od sklepu i od konkretnego przypadku. Ale nawet jak nie powinno być problemu, to są i zaczyna się straszenie uokik

Opublikowano

Granie na padzie w ścigałki, no masakra faktycznie. Rozumiem wszyscy już odłożyli po kaflu na kierownicę xD?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.