Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony oczami Mendrka:

unicorn_pooping_a_rainbow_20px.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tydzień czekania, nowa konsola, nowe pady( jednego rozkręcałem z 10 razy ). ;)  PRAM taki dobry.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Sony potrzebowało połowę generacji by odzyskać i przede wszystkim nauczyć się zaufania klientòw, ktòrzy byli już dorośli i nie dali sobie wciskać sprzętu na krzywy ryj. Sony się to udało, i o tym jak silny jest wpływ podejścia do klienta w przypadku hardware, pokazują dane. To nie silniejsze bebechy sprzedają konsole. Nigdy tak nie było, i wbrew złudzeniu, z PS4 też tak nie jest. To podejście do klienta, polityka wydawnicza i marketingowa sprawiają, że MS ktòry kaja się i podlizuje jak może, nie jest w stanie odrobić przewagi konkurenta. Przed MS długa droga i mam wątpliwości czy podoła, i co się stanie gdy już się mu uda. Czy powròci do starych praktyk, czy śladem Sony pòjdzie na przyjazny stosunek do klienta...

Jak będzie odpowiednia baza użytkowników to powrócą do swoich genialnych pomysłów. Bo przecież nie myślałeś, że w dobre gry zainwestują? To nie Sony, które pakuje furgonetki kasy w swoje wewnętrzne studia, dlatego one są najlepsze i wyciskają zawsze z konsoli ostatnie soki.

Opublikowano

Powinni zmienić nazwę z PRAM na SR.AM.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

polska krajem playstation a obecnie pram to jeszcze wieksze go.wno niz zawsze - az wlos mi sie jerzy od czytania historii uzytkownikow i tylko zaciskam kciuki by z moim przyszlym ps4 wszystko bylo w porzadku - jak dla mnie to tragiczna szrama na wizerunku w naszym kraju, mam nadzieje, ze to tylko przypadlosc naszego cebula-landu i w cywilizowanych krajach jest juz tip-top

Opublikowano

az wlos mi sie jerzy

0151289.jpg

Opublikowano

to bylo celowe :P

Opublikowano

Bluber zrobiłeś mi dzień. :D

Opublikowano

Square Enix utworzyło nowe studio, którego zadaniem jest tworzenie "konsolowych rpgów". Dali też zdjęcie dzieci grających na snesie i jakiś sentymentalny tekst. Jestem optymistycznie nastawiony. Może Bravely Default faktycznie czegoś ich nauczył.

Opublikowano

w sony kurier nie przyjeżdża do ciebie, to ty jeździsz do kuriera.

Nie wiem ale się wypowiem.

Tak się składa, że przyjeżdża.

Opublikowano

No właśnie kidnappa. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

10599337_735079089892918_271986833730434

Mimo lekkiego poślizgu, udało mu się zdążyć przed ostatnim dzwonkiem  Witamy!

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

wykupiło też ekskluzywnosc na jakiekolwiek reklamy konsoli w Polsce ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i co masz teraz bóle że nie zobaczysz na końcu reklamy logo xa czy o co chodzi?

Opublikowano

No właśnie kidnappa. :confused:

To akurat wasza domena, co pokazujecie ostatnio np hav3n który pisał ostatnio, że z 4 mocy w niesławnym można użyć tylko 3. Co jest oczywiście nieprawdą, bo można użyć wszystkich 4 mocy.

Wy oczywiście ślepo nawaliliście plusów pod tym postem.

Teraz to samo teka pieprzy głupoty. PRAM jaki by nie był to akurat kurier zabiera i oddaje z powrotem uszkodzony sprzęt. Nie musisz ruszać się z domu.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przecietny janusz pewnie nie zauwazy drugiego dna i pomysli ze Sony dobre :D.

Opublikowano

No właśnie kidnappa. :confused:

To akurat wasza domena, co pokazujecie ostatnio np hav3n który pisał ostatnio, że z 4 mocy w niesławnym można użyć tylko 3. Co jest oczywiście nieprawdą, bo można użyć wszystkich 4 mocy.

Teraz to samo teka pieprzy głupoty. PRAM jaki by nie był to akurat kurier zabiera i oddaje z powrotem uszkodzony sprzęt. Nie musisz ruszać się z domu.

Fajnie to brzmi :)

Opublikowano

Jakość wykonania konsoli

Xbox One < PS4

Poprawiłem. Opanuj się kolego. Przecież to składane na zatrzaski pudło to zaprzeczenie jakości.

Niestety mam obie, i nie mogę tego powiedzieć, PS4 to podróbka iPhona przy Xbox One

Opublikowano

Widzę, że nie śledziłeś przygody Masorza z PS4.

Opublikowano

kidnappa ale ja nie nawiązywałem do twoich traumatycznych przeżyć z serwisem s.ram

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.