Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sumie nie dziwi taki, a nie inny marketing microsoftu, nie od dziś wiadomo, że chłopstwo raczej stroni od wody i mydła.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może w takim razie lepiej kupować tańsze i zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na mydło? Nie ma za co :thumbsup:

Jak się ma 200+ na perfumy to i ma się na mydło, także niech cie głowa nie boli.

Opublikowano

Wystarczyło kliknąć na profil, żeby zobaczyć, że typ wstawił na profilowe zdjęcie swojego syna.

areyouawizard.png

Opublikowano

Ogòłem w Bungie muszą mieć niezłą bekę. Nie posądzałbym bowiem Activision o takie zagrywki, to raczej kolejna szpilka od ex-studia Microsoftu w stronę ich byłych pracodawcòw. Kolejny dowòd na "uwielbienie" Bungie do MS-u :) Oczywiście donsterydo zaraz znowu tu wpadnie i zarzuci pijarowym bełkotem, ale każdy obeznany w branży wie jak MS traktował swoje najcenniejsze studio ;)

Opublikowano

dobrze, że sony zawsze chętnie rzuci hajsem w obronie szrota tych zdrajców xboksa.

Opublikowano

Ogòłem w Bungie muszą mieć niezłą bekę. Nie posądzałbym bowiem Activision o takie zagrywki, to raczej kolejna szpilka od ex-studia Microsoftu w stronę ich byłych pracodawcòw. Kolejny dowòd na "uwielbienie" Bungie do MS-u :) Oczywiście donsterydo zaraz znowu tu wpadnie i zarzuci pijarowym bełkotem, ale każdy obeznany w branży wie jak MS traktował swoje najcenniejsze studio ;)

Nie wcale :D

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

Opublikowano

Xboxy mają jakieś rewizje?

Opublikowano

Ale jak gry chodzą to jest spokój i to jest najważniejsze no chyba, że wolisz w menu chodzić tylko chociaż na ps4 to możliwe jak nie ma w co grac.

Opublikowano

chrobocze bo mówi: "sio z menu! - ryse samo się nie przejdzie. w poniedziałek już masz wysyłać".

Opublikowano

Ale na PS4 jest co grać. Dziś po odzyskaniu pada gram w genialne Velocity 2X. Genialny szpil oczywiście only on PlayStation.

Opublikowano

no fajna gierka na komórki.

Opublikowano

no fajna gierka na komórki.

ale spokojna wasza poczochrana - mesjasz bijatyk zmierza na nadkonsolę:

Nidhogg2.jpg

Pozostawię to bez komentarza.

Opublikowano

pięknie się te dwa exy na ps4 prezentują obok siebie:

Velocity-2X-Vita-Preview2.jpg

Nidhogg2.jpg

mocni pretendenci to tytułu GOTY.

Opublikowano

Póki co Velocity lepsze niż cokolwiek co do tej pory ukazało się na x-boskie łan. Więc masz rację.

Opublikowano
resogun, tranzystor i velocity - najlepsze "exy" na PS4. mówię jak jest.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten pierwszy to właśnie Transistor :3

Opublikowano

Jak mi jest zal ludzi piszacych takie bzdury i brednie. Nie wiem czy to spowodowane niskim poziomiem inteligencji, brakiem absolutnego zrozumienia swiata biznesu czy po prostu totalna glupota.

Opublikowano

Jak mi jest zal ludzi piszacych takie bzdury i brednie. Nie wiem czy to spowodowane niskim poziomiem inteligencji, brakiem absolutnego zrozumienia swiata biznesu czy po prostu totalna glupota.

Co najmniej 2 z 3 :P 

Opublikowano

nie fikajcie do mendrka bo wam pogrozi śmiercią.

Opublikowano

True next-gen...

Na x-boxie łan ani dobrych dużych gier ani indyków/arcade.

Opublikowano

True next-gen...

Na x-boxie łan ani dobrych dużych gier ani indyków/arcade.

Na PS4 to nie ma w ogole duzych gier... wiec sprawa sie ma jeszcze gorzej.

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

#jakość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.