Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sumie nie dziwi taki, a nie inny marketing microsoftu, nie od dziś wiadomo, że chłopstwo raczej stroni od wody i mydła.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może w takim razie lepiej kupować tańsze i zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na mydło? Nie ma za co :thumbsup:

Jak się ma 200+ na perfumy to i ma się na mydło, także niech cie głowa nie boli.

Opublikowano

Wystarczyło kliknąć na profil, żeby zobaczyć, że typ wstawił na profilowe zdjęcie swojego syna.

areyouawizard.png

Opublikowano

Ogòłem w Bungie muszą mieć niezłą bekę. Nie posądzałbym bowiem Activision o takie zagrywki, to raczej kolejna szpilka od ex-studia Microsoftu w stronę ich byłych pracodawcòw. Kolejny dowòd na "uwielbienie" Bungie do MS-u :) Oczywiście donsterydo zaraz znowu tu wpadnie i zarzuci pijarowym bełkotem, ale każdy obeznany w branży wie jak MS traktował swoje najcenniejsze studio ;)

Opublikowano

dobrze, że sony zawsze chętnie rzuci hajsem w obronie szrota tych zdrajców xboksa.

Opublikowano

Ogòłem w Bungie muszą mieć niezłą bekę. Nie posądzałbym bowiem Activision o takie zagrywki, to raczej kolejna szpilka od ex-studia Microsoftu w stronę ich byłych pracodawcòw. Kolejny dowòd na "uwielbienie" Bungie do MS-u :) Oczywiście donsterydo zaraz znowu tu wpadnie i zarzuci pijarowym bełkotem, ale każdy obeznany w branży wie jak MS traktował swoje najcenniejsze studio ;)

Nie wcale :D

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

Opublikowano

Xboxy mają jakieś rewizje?

Opublikowano

Ale jak gry chodzą to jest spokój i to jest najważniejsze no chyba, że wolisz w menu chodzić tylko chociaż na ps4 to możliwe jak nie ma w co grac.

Opublikowano

chrobocze bo mówi: "sio z menu! - ryse samo się nie przejdzie. w poniedziałek już masz wysyłać".

Opublikowano

Ale na PS4 jest co grać. Dziś po odzyskaniu pada gram w genialne Velocity 2X. Genialny szpil oczywiście only on PlayStation.

Opublikowano

no fajna gierka na komórki.

Opublikowano

no fajna gierka na komórki.

ale spokojna wasza poczochrana - mesjasz bijatyk zmierza na nadkonsolę:

Nidhogg2.jpg

Pozostawię to bez komentarza.

Opublikowano

pięknie się te dwa exy na ps4 prezentują obok siebie:

Velocity-2X-Vita-Preview2.jpg

Nidhogg2.jpg

mocni pretendenci to tytułu GOTY.

Opublikowano

Póki co Velocity lepsze niż cokolwiek co do tej pory ukazało się na x-boskie łan. Więc masz rację.

Opublikowano
resogun, tranzystor i velocity - najlepsze "exy" na PS4. mówię jak jest.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten pierwszy to właśnie Transistor :3

Opublikowano

Jak mi jest zal ludzi piszacych takie bzdury i brednie. Nie wiem czy to spowodowane niskim poziomiem inteligencji, brakiem absolutnego zrozumienia swiata biznesu czy po prostu totalna glupota.

Opublikowano

Jak mi jest zal ludzi piszacych takie bzdury i brednie. Nie wiem czy to spowodowane niskim poziomiem inteligencji, brakiem absolutnego zrozumienia swiata biznesu czy po prostu totalna glupota.

Co najmniej 2 z 3 :P 

Opublikowano

nie fikajcie do mendrka bo wam pogrozi śmiercią.

Opublikowano

True next-gen...

Na x-boxie łan ani dobrych dużych gier ani indyków/arcade.

Opublikowano

True next-gen...

Na x-boxie łan ani dobrych dużych gier ani indyków/arcade.

Na PS4 to nie ma w ogole duzych gier... wiec sprawa sie ma jeszcze gorzej.

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

#jakość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.