Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A są już stery pod pada od Xone? Chyba właśnie nie. :confused:

Wydawało mi się, że są już od jakiegoś czasu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ło karwa. Jak wrócę jutro do domu to aż sprawdzę. Cudowny padzik, jak będzie banglał z kompem to nic tylko swiętować.

Opublikowano

A faktycznie, od 5 czerwca dostępne. Zwracam honor.

Opublikowano

Pad od XO działa już normalnie na zasadzie Plug&Play

Ale nie ten feeling ;)

Feeling 720p? Podziękuje.

Opublikowano

Feeling Xbotowego party :) Zresztą na PC nie będzie z kim w co-op'a grać, bo 90% czeka jak będzie za 5$. 

Opublikowano

Ja tam z chęcią z Insem zagram, ale grę kupię dopiero na początku kolejnego tygodnia.

Opublikowano

Dziś jak grałem 2 h to 2 osoby do mnie dołączyły wpierw jakiś rusek i szybko wyszedł bo bosa ubiliśmy a potem z anglikiem grałem 40 min więc nie wiem o co chodzi ? Jakie party to na pc nie można z kumplem grać ? Ja mam zgraną ekipę w diablo 3 albo starcrafta i grywamy czasem partyjki. Tacy sami koledzy co z psn, nintendo network czy xbox live:P

Opublikowano

Gram sobie w Dead Rising 3 na pc w 1080 p i niestety tylko 30 fps ... Nie moja wina bo komp by na pewno pociągnął. Tak czy siak 0 zwiech nawet jak na ekranie jest masa zombie :) A jak tam na xbox one ? :>

>Go to your deadrising3 folder. Default should be (C: Program Files (x86) \ Steam \ Steam Apps \ Common \ deadrising3)

>create new text file in the folder

>name it "user.ini" (make sure you change the file type from txt to ini)

>open the new text file and type in “gmpcr_unlock_frame_rate = True”

>save the document

>start the game

>enjoy!!

Opublikowano

Potwierdzona cena za EA Access na miesiac - 15zl.

Czyli za 15zl mozna ograc na xboxie battlefielda 4, ktory jest jedyna gra wielu klapkow (pozdro waldek), na lepszych serwerach.

Do tego 4 inne, dobre gry, np. Nfs rivals, ktorego grafika jaral sie ostatnio bodajze Iras i peggle 2, ktory juz niedlugo bedzie ochlapem z xboxowego stolu za jedyne 50zl na pss (albo wiecej).

Nic dziwnego, ze Sony nie chcialo tej uslugi u siebie, za 15zl dostaje sie lepsze gry niz przez rok plusa na ps4.

#4theplayers #tysiacejanuszywitamesjasza

JEDEN pozdrawia tysiace januszy.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

X-Janusze dostana nareszcie jakieś tytuły co warto zagrac w cebula deal, szkoda ze musza jeszcze za to doplacac do swego online (ile to już będzie 320zl rocznie?)

Opublikowano

X-Janusze dostana nareszcie jakieś tytuły co warto zagrac w cebula deal, szkoda ze musza jeszcze za to doplacac do swego online (ile to już będzie 320zl rocznie?)

120 + 79,99 = 199,99zł. O wiele lepszy deal niż ps plus.

Opublikowano

Potwierdzona cena za EA Access na miesiac - 15zl.

Czyli za 15zl mozna ograc na xboxie battlefielda 4, ktory jest jedyna gra wielu klapkow (pozdro waldek), na lepszych serwerach.

Do tego 4 inne, dobre gry, np. Nfs rivals, ktorego grafika jaral sie ostatnio bodajze Iras i peggle 2, ktory juz niedlugo bedzie ochlapem z xboxowego stolu za jedyne 50zl na pss (albo wiecej).

Nic dziwnego, ze Sony nie chcialo tej uslugi u siebie, za 15zl dostaje sie lepsze gry niz przez rok plusa na ps4.

#4theplayers #tysiacejanuszywitamesjasza

JEDEN pozdrawia tysiace januszy.

To dice stawia dedyki,jakie lepsze serwery.

Co wy cpiecie.

Opublikowano

Bieda cpac może tylko rozpuszczalik, później wchodzą na forum i majaczą, całe, biedne, xboty.

Opublikowano

Lepszy rozpuszczalnik niż krecha z anusa waldka.

Opublikowano

Ins, nikogo nie interesują twoje zobaczenia i fantazję, zwłaszcza takie, więc oszczędza nam tego.

Opublikowano

Nie da się ukryć tego że obie premiery dość mocno różniły się od siebie. Wczorajsza przeszła bez echa, no ale jaka konsola taki transport XD

konsol.png

Opublikowano

Xbon w bagażniku jak meksykaniec czy inny cygan przekraczający granicę usa.

Opublikowano

Mówicie, że PS4 nie dałaby rady w bagażniku?  Pewnie coś by się uszkodziło. 

Opublikowano

Ciekawe jaki procent tych uszkodzonych co zresztą już są na naszym forum jechało w bagażniku.

Opublikowano

Dziwna sprawa z tymi piszczacymi Xboxami. Podobno chodzi o wiatrak ktory tak halasuje na niskim obrotach, chociaz moga tez byc tego inne powody - zemsta Mattricka za wersje bez Kinecta, sabotaze Chinoli w fabrykach albo zwykly, pospolity brak szacunku do marki. Cos w tym musi byc.

Opublikowano

18ETn02.jpg

Ależ riposta w stronę sonybotów. Brawo, BRAWO!

Ależ desperacja ze strony MIscroshitu. Umieścić grę która pojawi się za rok :D

czekam na taką grafikę z Phantom Dustem i gierką od Platinum games

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No bo co innego robi sony xD

Opublikowano

No Sony też takie coś umieszcza, ostatnio z Agentem i The Last Guardian z podpisem #thisiswaiting

Opublikowano

Widze bol dolnej czesci plecow o TUMB RAJDA ciagle zywy xD. Sledztwo trwa, zaraz przekopia caly internet w poszukiwaniu info na jakie platformy wychodzi nowa Lara.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja nie wiem kompletnie o co chodzi, nowa lara wyjdzie na Wiosne 2016 na ps4 i co w tym takiego nie do ogarnięcia .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.